Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla senin akıbetini merak ediyorumgeçen gün 13 bin adim attim ya
kocam: nabiyosun migfi sen manyak misin dedi
ben : eee sana zayıf halimi gösterecegim.
kocam: yok bee migi sen hayatta zayıflamazsin
ben: he öle san günümü göreceksin
sonraki akşam doğum günü pastasi yedim ya
kocam: hani günümü göstereceksin noldiiiii
ben: yapmasaydin alla alla
ah kocam ah gösterecegim ben seni![]()
he hırs yaptırdı göreyim bakalım demek istiyor. göstemeye kararlıyım adam kilo veremediğime alışıkValla senin akıbetini merak ediyorumeşin acaba ters motivasyon mu yapıyor sanki öyle gibi geldi bana
![]()
Banada öyle geldi dehe hırs yaptırdı göreyim bakalım demek istiyor. göstemeye kararlıyım adam kilo veremediğime alışık![]()
![]()
100 kiloBanada öyle geldi depeki eşin kilolomu
Ne sandin hunharca sayiyorum
Ayrica seni azcik özlemis olmami yadirgamamalisin insan kumasini özler mi yavrum psikopat miyim ben
Kaptanim seni saymaya gerek var mi
Kiz sen burda miydin ben su an takimda degilsin diye yazmadim ne bilim takima pek gelmedigim icin su an kim var kim yok bilmiyorumseni de cok ozledim
![]()
Ben enisteyi dovecektim demi yine aklıma geldihe hırs yaptırdı göreyim bakalım demek istiyor. göstemeye kararlıyım adam kilo veremediğime alışık![]()
![]()
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma @Eliff Eylull 725 180 sportie
250 570 840 48 258 @selensu82 302 192 220 400 300 @Zeynolin44 320 180 330 410 @Findikfaresi123 165 135 @Canfeb 213 217 150 @madamhd 259 90 105 405 135 @hasbeenandgone 85 120 116 65 55 retro_hippo
125 90 90 90 112.5 @Nidsalii 300 645 630 400 520 @Nilar 210 150 @Negoo 200 190 @medusares 345 330 405 fattylamb94
180 100 122.5 150 @Queen mom 325 @MigiMadid 261 228 E Evvab 252 180
Senden de puanlar bekliyoruz artik :)retro_hippo velvete bak hele hergün puanı var
O da başlasın ucundan kilo vermeye100 kilo![]()
Artık kahvaltımı ve öğlen yemeğimi yazmak istemiyorumCanım bu diyetisyen menüsüydü sanırım afiyet olsun
Ah o müdür benim karşımda olacaktı , yıkmıştım okulu tepesine, kendi elleriyle aratır buldurur kapıma çiçekle getirirdi, birde eğitimci olacak yazıklar olsun
Geçmiş olsun canım, yeme içme düzenin değişiyor vücut tepki veriyor, hepsi bir düzene girer yakında
Kız sanki sen az azimlisin, kendine haksızlık etme burada en favorilerimdensin net
Sende bitir de önüne bakarsın, eşinde sizden ayrılmak istemiyor o da bi bakıma haklı
Ona bugün herşey kokar, kabaktan sonra![]()
diyorum da ekmegi çok yiyor .ben hiç ekmek yemiyorum.O da başlasın ucundan kilo vermeye![]()
Ya yarın sabit gelmek istemiyorum.. az da olsa eksi istiyorum.. yırttım kendimi gitmiyo..50 lere gelmek istiyodum, sürpriz regl geldi üstüne ama yinede gördüm 50 leri yarına bi kaza olmaz inşallah. Yüzdem %2 olsun istiyorum
2 hafta öncede %2,5 üstüydü sanırım, baya zor bişey başarmaya çalışıyorum hemde direnç kilomda![]()
Kız sus nazar edicen aaa... seni şikayet edecem mune banlasınretro_hippo velvete bak hele hergün puanı var
Ameliyatı cook erken olmussun canimKızlar nasılsınız bugün doktorumla telefonla görüştüm meme küçültme ameliyatı olmuştum aralıkta dediği şey elif çok kilo vermişsin lütfen daha fazla verme memelerin sarkıcak emin ol sarkınca çok mutsuz olacaksın bu kilonda kalmanı öneriyorum sana şuan için sarkman yok fakat bu formu koruman için kilo vermeni durdurman lazım dedi.
Moral 0 ben 89 ile ameliyat oldum sordu şuan 75 im dedim okadar kiloya sarkabilirdi şanslısın dedi şaşırdım kaldım