- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Skolyoz yüzünden oldum ben ortopedi doktorum ol yoksa skolyozun hızla ilerliyor dedi mecburdum kaburumda vardı onu hallettim biraz kambur korsesi takıyorum dik durmaya çalışıyorum da ağrılarım çoktuAmeliyatı cook erken olmussun canim![]()
Doktorum banada dese daha kilo verme diyeKızlar nasılsınız bugün doktorumla telefonla görüştüm meme küçültme ameliyatı olmuştum aralıkta dediği şey elif çok kilo vermişsin lütfen daha fazla verme memelerin sarkıcak emin ol sarkınca çok mutsuz olacaksın bu kilonda kalmanı öneriyorum sana şuan için sarkman yok fakat bu formu koruman için kilo vermeni durdurman lazım dedi.
Moral 0 ben 89 ile ameliyat oldum sordu şuan 75 im dedim okadar kiloya sarkabilirdi şanslısın dedi şaşırdım kaldım
MaşaAllah Rabbim kem gözlülerden korusun inşallahKız sus nazar edicen aaa... seni şikayet edecem mune banlasın![]()
Cook gecmis olsun canimSkolyoz yüzünden oldum ben ortopedi doktorum ol yoksa skolyozun hızla ilerliyor dedi mecburdum kaburumda vardı onu hallettim biraz kambur korsesi takıyorum dik durmaya çalışıyorum da ağrılarım çoktu
Sanada resimleri attım kaptanım bana hak vericeksindir berbahat bir haldeydim resmen omirilik sorunum vardı hala yamuğum ama hamdolsun eskisi kadar degilimCook gecmis olsun canim
o zaman dogru bir karar vermişsin
Boyun kaçtı senin canım boyun uzunsa kilon ideal ola bilir bana bile diyorlar 75 gibi durmuyor 65 gibisin daha verme yüzün eskiden çok daha güzeldi şimdi yüzün biraz çökmüş gibi küçülmüş diyorlar sağlık herşeyden daha önemliSanada resimleri attım kaptanım bana hak vericeksindir berbahat bir haldeydim resmen omirilik sorunum vardı hala yamuğum ama hamdolsun eskisi kadar degilim
170 boyum var canım kilo 75 resmimi özelden atarım boydan sana banada çökmüş yüzün diyorlar tabiki de sağlık herşeyden önemli şekerimBoyun kaçtı senin canım boyun uzunsa kilon ideal ola bilir bana bile diyorlar 75 gibi durmuyor 65 gibisin daha verme yüzün eskiden çok daha güzeldi şimdi yüzün biraz çökmüş gibi küçülmüş diyorlar sağlık herşeyden daha önemli
Boyun kaçtı senin canım boyun uzunsa kilon ideal ola bilir bana bile diyorlar 75 gibi durmuyor 65 gibisin daha verme yüzün eskiden çok daha güzeldi şimdi yüzün biraz çökmüş gibi küçülmüş diyorlar sağlık herşeyden daha önemli
Yüzün çökmüş diyeneBoyun kaçtı senin canım boyun uzunsa kilon ideal ola bilir bana bile diyorlar 75 gibi durmuyor 65 gibisin daha verme yüzün eskiden çok daha güzeldi şimdi yüzün biraz çökmüş gibi küçülmüş diyorlar sağlık herşeyden daha önemli
çok geçmiş olsunSanada resimleri attım kaptanım bana hak vericeksindir berbahat bir haldeydim resmen omirilik sorunum vardı hala yamuğum ama hamdolsun eskisi kadar degilim
Boyun 1.70 se kilon 3 kilo aşa 3 kilo yukarı ola bilir sen kendini böyle mutlu hissediyorsan korumaya gece bilirsin canım hadi gözün aydın ins Allah koruya bilirsin170 boyum var canım kilo 75 resmimi özelden atarım boydan sana banada çökmüş yüzün diyorlar tabiki de sağlık herşeyden önemli şekerim
Övgüleri sonuna kadar hak ediyorsun canim azmettin ve başardın sende iyi ki varsin ❤❤Zipzip- kaptanim dün eski evin anahtarını ev sahibine vermek için eşim eve davet etti abi evi aldığım gibi teslim ediyorum gel gör anahtarını al dedi eşiyle geldi kadın beni görünce kısa süreli bir şok geçirdi ne güzel zayiflamissin ne yaptin nasıl yaptın resmen kuculmussun bir sen çıkmış dedi senden çok hoşuma gitti övgüler herşey için çok tşk ederim sen ve takım arkadaşlarıma burasi olmasaydı ben bu vücutta olmazdım iyiki varsınız
![]()
Çok haklısın ben hala karantinadayım cocuklar 1 kez ormana götürdük okadar sakindi odaçok geçmiş olsun.
ya durumda paylaşmısın hani
maske takmıyolar diye evet çoğu takmıyor burda da öle..
ameliyatlıysaniz kendinizi koruman lazim ameliyat olanlara büyük bri risk taşıyor.
o maske takmayanlar cahildir vaka artışı devam ediyor kimse kulak asmiyor .
artık normalleşme sürecine girdi ya sardilar iyice bence hiç iyi olmadiği düşünüyorum.
İnşallah canım koruyabilirim kendimi ekmeksiz ve tatlısızım hala cok şükür aramıyorum sen nasılsın ev taşıma telaşı filanBoyun 1.70 se kilon 3 kilo aşa 3 kilo yukarı ola bilir sen kendini böyle mutlu hissediyorsan korumaya gece bilirsin canım hadi gözün aydın ins Allah koruya bilirsin![]()
MaşaAllah sanaZipzip- kaptanim dün eski evin anahtarını ev sahibine vermek için eşim eve davet etti abi evi aldığım gibi teslim ediyorum gel gör anahtarını al dedi eşiyle geldi kadın beni görünce kısa süreli bir şok geçirdi ne güzel zayiflamissin ne yaptin nasıl yaptın resmen kuculmussun bir sen çıkmış dedi senden çok hoşuma gitti övgüler herşey için çok tşk ederim sen ve takım arkadaşlarıma burasi olmasaydı ben bu vücutta olmazdım iyiki varsınız
![]()
Telaşım bitti çok şükür canım yerlestim iyiyim hamdolsun temizliğin keyfini çıkarıyorumİnşallah canım koruyabilirim kendimi ekmeksiz ve tatlısızım hala cok şükür aramıyorum sen nasılsın ev taşıma telaşı filan
evinizi kendiniz miysdi çok güzel ben çok beğendim :)Zipzip- kaptanim dün eski evin anahtarını ev sahibine vermek için eşim eve davet etti abi evi aldığım gibi teslim ediyorum gel gör anahtarını al dedi eşiyle geldi kadın beni görünce kısa süreli bir şok geçirdi ne güzel zayiflamissin ne yaptin nasıl yaptın resmen kuculmussun bir sen çıkmış dedi senden çok hoşuma gitti övgüler herşey için çok tşk ederim sen ve takım arkadaşlarıma burasi olmasaydı ben bu vücutta olmazdım iyiki varsınız
![]()
Harikasın canımTelaşım bitti çok şükür canım yerlestim iyiyim hamdolsun temizliğin keyfini çıkarıyorum![]()
Ben kiradaydim canım şimdi kendi evimize geçtik 1.5 yildir aynı evde oturuyordum ev sahibi eşiyle oturmaya gelmişti ben o zaman diyete falan baslamamistim 100 kiloydum dün görünce baya şaşırdı eşim bana soru soruyor ben kadına cvp veriyorum kendide zayıf.kilolu değil neyi merak ettiyse artıkevinizi kendiniz miysdi çok güzel ben çok beğendim :)
bide eski ev sahibinden böle sözler duymak da çok güzel
beni de motive ediyorsun :) umarim en kısa süre de zayıf biri olup insanlari şaşirtmak istiyorum.![]()