- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yeni mutfağına ev hediyesi yollasınlar git de diyet börek yapBen gidiyom ama daha ne olsun beni kaptı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni mutfağına ev hediyesi yollasınlar git de diyet börek yapBen gidiyom ama daha ne olsun beni kaptı![]()
Her türk kadınının 5 kilo fazlası vardırSen bana şişko mu diyorsun
o kadar emin olma![]()
Benimde en az 5 var canım:)10 da olurHer türk kadınının 5 kilo fazlası vardır![]()
Benim tam 5 olduBenimde en az 5 var canım:)10 da olur![]()
Sen iyi verdin maşaallah:)Ben 5 versem çok mutlu olurum:)Benim tam 5 olduama cumadan beri gitmiyor sabit kaldım böle.. regl geldi yarına artı gelirsem ne yaparım
![]()
Ya o 5in 2 si yeni kiloydu çabuk gitti.. yoksa veremezdim heralde..Sen iyi verdin maşaallah:)Ben 5 versem çok mutlu olurum:)
Bir süre almazsan bile çok iyi:)Ya o 5in 2 si yeni kiloydu çabuk gitti.. yoksa veremezdim heralde..
Yetkililere duyrulur azcikin torpil neyim yapsınlar artık agzimizla istedikYeni mutfağına ev hediyesi yollasınlar git de diyet börek yap![]()
Böyle sarımsaklı sos birde hamur birde et falan.. dehşet şifalı bişi![]()
Canım geçmiş olsun oğlun için. Akşam yemeği geç olmuş 7 den hiç olmadı 8 den sonra birşey yemiyoruz bi de Ola ki yedik meyveyi sabah tüketiyoruz....Iyi geceler kızlar ben bugun giremedm bemm kucuk ufaklik bugum hic durmadi cok huysuz dis patlatiyor sanirim uyku yok sabahtan beri az once uyuttum aha gene uyandi vallam yoruldum
Menumu yazayim kacayim
Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalik biber
5 zeytin 1 dilim kepekli ekmek
Iste bundan sonrasi ipler kopuk ve ben daha hicbisey yiyemedm
Gec oldu ama anca firsat buldugum icin
Aksam saat 21.00
3 kasik patates yemegi
1 dilim karpuz
Domates salatalik yedim
Geceyi hindistan cevizi yagi ile birlikte sekersiz türk kahvesi ile kapatıyorum
Su 2 litre ictim
Yarin sabaha gorusmek dilegiyle ins eksi gelirim hayirli geceler hayırlı cumalar arkadaslar
Yazarım tabiYaz bana merak ederim, senin sıkı takipçinim![]()
Nasılsın ? Buraya geri dönecek misin?Efenim
Hayy maşaAllah tebrikler canım benimm çok iyi sonuç