• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Supersin canim tebrik ederim diyetisyen sana cok iyi geldi 👏👏

Iyiyim canim sen nasilsin ❤

Gunaydin canim üzülme gecen hafta cok guzel kilo verdin durmasi cokk normal 😘😘
Kahvaltini yap ilacini ic cook gecmis olsun :KK43:
Bende iyiyim canım diyetisyen bana çok iyi geldi gerçekten çok mutluyum

Günaydın hanımlar.. çok fena regl ağrısı yaşıyorum.. tartıldım.. aslında biraz beklemek istiyordum ödem fln az da olsa iner diye ama çok ağrım var.. 2 lokma bişi yiyip ağrı kesici içsem iyi olur..

Kusura bakma Zipzip- Zipzip- kaptanım ama sabit.. çok uğraştım ama gitmedi.. birde reglin ilk günü olunca..

Gerçekten çok üzgünüm..
Çok geçmiş olsun. Reglinin ilk günü sabit çıktıysan kesin kilo vermişsindir emin ol :KK73:

Akşam şarjım bitti gelemedim daha

Perşembe

11:30 Kahvaltı
3 yumurta sahanda
Süzme peynir, tel peynir
Domates,salatalık,kapya
2 zeytin 1 dilim ekmek

15:00
Sütlü türk kahvesi, 2 kare bitter, 4 ceviz, 5-6 tane dut kurusu

18:30 Akşam
1,5 kase dolu kabak çorbası
120 gr hellimle rokalı salata
2 dilim tahıllı ekmek

21:30
Çay, 6-7 dut kurusu

Su 1,5 anca olmuştur
Su yine de artmış Sayılır tebrik ederim canım tek gözüme çarpan 21.30 da az da olsa birşey yemen

Günaydın hanımlar.. çok fena regl ağrısı yaşıyorum.. tartıldım.. aslında biraz beklemek istiyordum ödem fln az da olsa iner diye ama çok ağrım var.. 2 lokma bişi yiyip ağrı kesici içsem iyi olur..

Kusura bakma Zipzip- Zipzip- kaptanım ama sabit.. çok uğraştım ama gitmedi.. birde reglin ilk günü olunca..

Gerçekten çok üzgünüm..
Ahh ahh seni şuan en iyi ben anlarım :( haftaya daha geleceğimize inanıyorum ben seninki çok normal hatta almaman başarı :KK9:

Back
X