Pes eden kaybederAaa nasıl sabrettin ya ben hep o noktada pes ediyorum işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pes eden kaybederAaa nasıl sabrettin ya ben hep o noktada pes ediyorum işte
Eti senin kemiği benim ama.yarin piknik var saç kavurma yerim ekmeksiz 2 dilim kepek ekmek alım yanimaHırpalarım hazırmısın![]()
Ramazanda kaç kilo verdiniz:)Olsun bende ramazanda verdim verdim gecen hafta sabittim oluyo bunu kabul etmek gerekiyo ama biz tez canliyiz hemen gitsin istiyoz keske olsa![]()
Senide bir parcalayan olsa keşke sende bize katıl foton yiyorsa Zeynoparçala onu abla![]()
Sen zaten biliyosun ne yapıcağını gülümEti senin kemiği benim ama.yarin piknik var saç kavurma yerim ekmeksiz 2 dilim kepek ekmek alım yanima![]()
Kabak yapalım.abla bunlarda ziyan olmasin geçen hafta çöpe.attim bir poset taşınma.isi var diye fırsatım olmamıştıSen zaten biliyosun ne yapıcağını gülüm ❤
iyi fikir aslındaSenide bir parcalayan olsa keşke sende bize katıl foton yiyorsa Zeyno![]()
Iyiyim canim 69,5 şükürler olsunZipzip- kaptanım geçen hafta 1. Liği sevdik bu hafta da sonuçlar fena değil be dersin
Varmı ışık
Hiç yoksa ilk 3 te oluruz ne dersin
madamhd
Findikfaresi123 ne yaptılar acaba
![]()
bak gene gazlıyolarSarma falan ayip oluyor nenenmmm ,oyuna gelme 6.takim![]()
Harikasın arkadaşım... çoook tebrik ederim
Kutlama yok bu hafta canim çok pis gaza geldim haftaya 68 görecem ben inşallah resimle kanıtla gelecemHarikasın ortim yuppiii❤
60 lardasın
Bunu kutlamalıyız![]()
Nasılsa hedefime geldim diyosun bu hafta olmazsa diğer hafta alırım diplomamı demiGünaydın kızlar![]()
![]()
Ben sabitim70.9
Canım kutlama soda limondan ibaretti ben kadehlere koydum havalı olsun diyeKutlama yok bu hafta canim çok pis gaza geldim haftaya 68 görecem ben inşallah resimle kanıtla gelecem![]()
Teşrkkür ederim canım ,Harikasın arkadaşım... çoook tebrik ederim