- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
O olur teşekkür ederim içelim o zamanCanım kutlama soda limondan ibaretti ben kadehlere koydum havalı olsun diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O olur teşekkür ederim içelim o zamanCanım kutlama soda limondan ibaretti ben kadehlere koydum havalı olsun diye![]()
Pambık gibi kaptan eline sopa bile yakışmıyor ama ikimizde tam dayakligiz hakediyoruz zeynoyla ben sen bizi ele al gerisini boşver sanada zahmet oluyor ama yapacak bişey yokZipzip- bak kaptanım sen iyi hırpalamamışın , parçala beni diye bana geliyolar
Gulumse24 @Zeynolin44
Beğendim bile tamam sustum
Nasılsa hedefime geldim diyosun bu hafta olmazsa diğer hafta alırım diplomamı demi
Azcik verdim iste
Kiz neden pes edeyim kafamda hedef belirledim ben buhafta olmazsa haftaya olur dedim ve gitti şükür sende öyle yapAaa nasıl sabrettin ya ben hep o noktada pes ediyorum işte
Odemdir canim cumaya kadar vereceğini düşünüyorum
Ilk 3 olur diye düşünüyorum bende eksik 1 bildirim kaldıZipzip- kaptanım geçen hafta 1. Liği sevdik bu hafta da sonuçlar fena değil be dersin
Varmı ışık
Hiç yoksa ilk 3 te oluruz ne dersin
madamhd
Findikfaresi123 ne yaptılar acaba
![]()
Eksi gelmen guzel canimGünaydın kızlar
Harika sonuçlar tebrik ederim hepinizi
Biraz utanarak da olsa kilomu yazayım
Geçen hafta 74.7
Pazartesi 75.1
Bugün 74.5
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar![]()
![]()
Ben sabitim70.9
Guzel eksi 6 li rakamlara hosgeldin ablacim
Haftaya güzel sonuclar alacaksin canim
Kaptanligi sana mi devretsem acabaZipzip- bak kaptanım sen iyi hırpalamamışın , parçala beni diye bana geliyolar
Gulumse24 @Zeynolin44
Yiyemezsin izjn yoköğle yemekte erişte baklava yesem mi![]()
![]()
ben![]()
Selam canim gecen hafta bildirimin yapmamistin ama 54 de olman guzelKızlar selammm evde kalmadım int im yoktu spordan geldim duşumu alim dünkü menümü yazıcam
Sabah aç 54 çıktımZipzip-
sportie çok sevindim cnm
H hasbeenandgone cnm akşama mı bildirim yaparsın acaba
Ben pazartesi diyorumOdemdir canim cumaya kadar vereceğini düşünüyorum
Ilk 3 olur diye düşünüyorum bende eksik 1 bildirim kaldı
Eksi gelmen guzel canim
Gunaydin canim ❤
Sabit gelmen guzel bu hafta korkuyordum senden acikcasi misafirlerin olduğu icin :))
Kaptanligi sana mi devretsem acaba
Yiyemezsin izjn yok
Selam canim gecen hafta bildirimin yapmamistin ama 54 de olman guzel
H hasbeenandgone sabah bildirimini yapti canım 55.65 kilo
Niye katılmadın ya kolaydı bu sefer bebiş ler büyüyor canım ortanca iki yaş sendromuna girdi evde kavga kıyamet tımarhane gibiYok canım olmuyorsa zorlamıyorum belki ileride iyi bir tlf olursa katılırım :)bebişi büyüttünmü![]()
Evet canım her baktığım ev satıldı canıma yetti gezmekten yoruldumEv mi aliyorsunuz canim insallah gonlunuze gore bir ev bulursunuz
Guzel eksi canim az daha bekle bakalim :))
Bence haline şükret87,8 şu an.
kız beni biliyorsun veremedim![]()
Insallah gonlune gore bir ev cikar karsina canimEvet canım her baktığım ev satıldı canıma yetti gezmekten yoruldum
Gel sen yinede veririz canimBence haline şükretben daha beterim azıcık vermeden gelmem çok şişkoyum
Hayır hayir elma yicensportie kahvaltı için uygunmudur Eki Görüntüle 2647875
Dünden kalan kahvaltı tabagim dün baslamistim aslında.bas ağrısı akşam diyetimi bozdu buda dünkü tabagim Eki Görüntüle 2647877 yumaridaki bu tabaktan kalanlar
yemedim :)Odemdir canim cumaya kadar vereceğini düşünüyorum
Ilk 3 olur diye düşünüyorum bende eksik 1 bildirim kaldı
Eksi gelmen guzel canim
Gunaydin canim ❤
Sabit gelmen guzel bu hafta korkuyordum senden acikcasi misafirlerin olduğu icin :))
Kaptanligi sana mi devretsem acaba
Yiyemezsin izjn yok
Selam canim gecen hafta bildirimin yapmamistin ama 54 de olman guzel
H hasbeenandgone sabah bildirimini yapti canım 55.65 kilo