- 8 Eylül 2016
- 103.530
- 438.751
- 898
- 36
Bende sıkıntı yok canim simdiliksitemi degismisZipzip- farkindamisin ben zor girdimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sıkıntı yok canim simdiliksitemi degismisZipzip- farkindamisin ben zor girdimde
Benimde kesildi kabaktan degilde banyoyu ovalarken kırılmış fayans varmış görmedim banyo kan içinde okadar kanadi yanii gecmis olsun cancağzimsanada kabaklarada dikkat et
![]()
Sağol canim
Nedenini bir bilsem keske bizim liste 2 de hazirdi ama yavastan aldim ilk ben paylastim 5 de cogu liste hazir bile degil :)Niye listeleri bukadar gec paylaşıyorlar acaba![]()
Gördüm canim senin paylaştığini ama saat zaten 6 oldu ille geç paylasiyolar bayadan beri eskiden öğleden sonra belli oluyoduNedenini bir bilsem keske bizim liste 2 de hazirdi ama yavastan aldim ilk ben paylastim 5 de cogu liste hazir bile degil :)
Sade güzel olmuş canım güle güle kullanStorlar akşam takilacak matkap işi var usta gelecek salonu taktim Eki Görüntüle 2647988
Bence de hızlı yazip çikti sanirim acele ettiği için yanlis yazmişYoulost16 a ulaştım 300 gram vermiş dogru olani yazmisiz
Telefonunda sıkıntı var tamire gittiBence de hızlı yazip çikti sanirim acele ettiği için yanlis yazmiş![]()
Afiyet olsun canim sanki bugun az fazla olmus gibi geldi12haziran cuma
Sabah 09.30
1dilim ekmek,2tane pan kek (minik)2h.yumurta,1dilim peynir,4zeytin,1yk.tahin pekmez,çay
11.00 turk kahvesi,3bitter
Öğle 13.30
5yk etsote,7tane kaşarlı mantar (küçüktü),2dilim karpuz,2çatal peynir
16.00 1kase kiraz
Aksam 18.00
1kase şehriye çorbası,1tabak salata,2yk.patates yemegi kızdan kaldi,1kasikta makarna,buda kizdan kaldi
3bucuk litre su,1litre dukan birası
1saat cardio# 360puanZipzip-
Evet söylemişti telefonum yok diye uygulamadan nasil oluyokiTelefonunda sıkıntı var tamire gitti
Su an uygulamadan konusuyoruz![]()
Soyleyim de burdan demesem daha iyi :))Evet söylemişti telefonum yok diye uygulamadan nasil oluyoki![]()
İşte azfazla oldu sadeceAfiyet olsun canim sanki bugun az fazla olmus gibi geldi
Sporun yine cok guzel![]()
Tamam canim belki yarin daha cok eksi gelirsin tarti sonucunu merak ediyorumİşte azfazla oldu sadeceyarin dengelicem merak etme
![]()
Geçmiş olsun tatlım...derin degil inşallah.Kabak aşkına baş parmagimi kestim dograrken![]()
Bir ananas bir hafta yetiyor bana ne ettin bir kasa filizcim. Bir dilim yiyorsun. Tanesi 10 lira zaten...Ananas kasayla alalim bence 1tanesi bir günde gider ama carsmba persembe yapmayalim çokkk aç geziyoz ozaman sadece perşembe yapalim olmazmi![]()
2gun yaparsak dedim sabah öğle aksam yicez sanki 1tanesi 1gun gider gibime geldiBir ananas bir hafta yetiyor bana ne ettin bir kasa filizcim. Bir dilim yiyorsun. Tanesi 10 lira zaten...