- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Napıcaz şimdi değişik bişey yok dimi yine kilo vercez yani

aynen diyete devam :)
kim daha çok vermiş ona bakıcaz,kendi çapımızda eğlence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıcaz şimdi değişik bişey yok dimi yine kilo vercez yani
Abla bu hafta +90 larla yarisdayiz haberin varmı bilmiyorum ama ki varmış şimdi gördümNapıcaz şimdi değişik bişey yok dimi yine kilo vercez yani
Damak tadı da önemli bir faktör..
Krbhdrt seratonin düzeyini yükselttiği için yedikce yiyesin geliyor...
Protein bı yerden sonra bayiyor...çabuk doyuruyor zaten...vs...
Evet diyet yaptı iki ablam ikiside güzel zayıfladı ama spor yapamayınca onlar da geri aldı...
2 tane iç bol suylaCumaya kadar toparlarım artı gelmem inşallah da ne kadar eksi gelirim onu bilmemAslında cuma wc çıkıyım diye senin ilaçtan içtiydim ama bişey olmadı
![]()
Nerde bu topik gidip bi bakıyım, meze falan sorarlarda yaparım![]()
![]()
aynen diyete devam :)
kim daha çok vermiş ona bakıcaz,kendi çapımızda eğlence
Nerde bu topik gidip bi bakıyım, meze falan sorarlarda yaparım![]()
21 HaziranKankam hoşgeldin
Nasılsın bakim
kişisel değil takım olarak.olsun ya elinden geleni yap yeterBen sonuncu olurum![]()
2 tane iç bol suyla
Onlar 2 öğüm tutsalar 2 kilo gider, bu kiloda gram gramAbla bu hafta +90 larla yarisdayiz haberin varmı bilmiyorum ama
Abla takimlar yarışıyor kişisel değil sonuncu yok sonuncu takım.var Allah korusunBen sonuncu olurum![]()
Onlarında.% leri dusuk abla ona bakarsanOnlar 2 öğüm tutsalar 2 kilo gider, bu kiloda gram gram
Biz kazanırız,Abla takimlar yarışıyor kişisel değil sonuncu yok sonuncu takım.var Allah korusun![]()
Hayir songul yazinca sormaya cesaret ettim iki gundur sorayim diuorum cekiniyorum surekli soru sordugumdan ötürü, iki takimda olunabiliniyormu diye ben 90nlar ne onuda iki gun once ogrendim. Yanlis anlasildigim icinde uzuldum neyse size iyi aksamlar
52 kişimi maşallah sözü piknikte halletseydiniz keşketabanlarım sızlıyeaahhh
sabah 52 kişilik piknik
akşam koştur koştur söz kesme
korona garanti cepte zaten de yarım kilo da vermişimdir herhalde![]()