Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Eliff Eylull
@Youlost16
@Findikfaresi123
@fattylamb94
sportie sportie
@madamhd
Elalis Elalis
@retro_hippo
@Nidsalii
E Evvab
Zeynolin44 Zeynolin44
@Canfeb
Gulumse24 Gulumse24
@Lili 38
@Zeyneb38
@leydii18
@snglmlk
@medusares
@Queen mom
@Themarginal
selensu82 selensu82
H hasbeenandgone
@Elhan
sudem34 sudem34
@Nilar

Kizlar cumaya kadar 90 lar grubu ile yaris yapiyoruz asil liste ve free listede katilmak isteyenlerle yaris yapacagiz iyi olan kazansin
:KK49::KK49::KK49::KK49:

Ben katılamam zipzipcim. Zaten tatildeyim almam inşallah kilo 🤔🙈

52 kişimi maşallah sözü piknikte halletseydiniz keşke :-)
ikisi ayrı grup :KK53:
haftaya ablamın kızı evleniyor.1 temmuz da kına var.izin çıkarsa yapıcaz,çıkmazsa iptal sadece nikah.bayıra karşı yaptıl zaten biz bugün kınayı nolır nolmaz diye :D
akşam ki de çok yakın arkadaşlarımız :)

21 Haziran

Sabah çekirdek bir dilim börek

Saat 13.30 sütlü kahve

Saat 18 ceviz peynir zeytin kuru kayısı

Akşam 20.30 menemen

2 lt
Durum bu canım. Yarın da tatile çıkıyorum Allahtan hayırlısı 😂😂😂
Kızzzzz o böreği nereden buldun acaba sabah sabah

piknikte
3 köfte
1.5 tavuk baget
bol domates salata
1 tatlı kaşığı rus salatası
biraz acılı ezme
1 bardak light kola

akşam
servis tabaklarını hazırlarken 2 minik sarma.
başka bişey yiyemedim.eve şimdi girdik,bu saatten sonra yemem zaten.form çayı içiyorum.

su saymadım ama çok :)
spor : hiç oturmadım desem yeri var.ayaklarım sızlıyo.bayağı ip atladık piknikte.akşam da hep mutfak kısmındaydım

Aç yatarsan ürkünçlü rüya görürsün
21-png.1318270

Maaşallah devam canım
İnşaAllah devam 4. Haftam diyete başlayalı 1 ay bitiyor dönüp baktığımda çok bişey gitmedi gibi geliyor..
Birde her köye gittiğimde köydekiler tığ olmuşsun diye dalga geçiyor vermemişsin demek istiyorlar.. boşver ye can boğazdan gelir diyorlar 🤬🤬🤬🤬🤬

İnşaAllah devam 4. Haftam diyete başlayalı 1 ay bitiyor dönüp baktığımda çok bişey gitmedi gibi geliyor..
Birde her köye gittiğimde köydekiler tığ olmuşsun diye dalga geçiyor vermemişsin demek istiyorlar.. boşver ye can boğazdan gelir diyorlar 🤬🤬🤬🤬🤬

İstediklerini desinler, hiç sesini çıkarma sen son sözünü , yeni bedeninle söyleyeceksin. Senin çok kilo vermediğin tabi belli olmaz, çünkü bol giyiyosun, hatların belli olmuyo , o yüzden de hemen anlaşılmaması normal
Ama 1 ay daha geçsin o zaman ben görücem bi 70 in altına inde bakalım görecekler mi
Görmeyecekler mi

Back
X