- 11 Nisan 2007
- 87.686
- 515.371
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yazmayim dedim zaten,hem wc hem regl var sorun olanhiç ben yazmıyım ciddi artıdayım , ama cumaya artı martı kalmıycak![]()
Ayy inş ekşimemiştir..Ekşimiştir hele tadına bak ben döktüm limon sıkmış gibi ekşiydi![]()
![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Hepimiz haftaya eksi ile başlayalım inş
Bu aralar ne zmn uyansam elim ayağım hep şiş![]()
Bonusum senin kilona göre o su miktarın olmaz enaz 3bucuk litre su icmek zorundasin yoksa kilo vermen zorlaşır bunu aristirmani isterim susuz bir diyet olmaz bana kızma canim ama bu böyle kime sorarsan sporda ekle azda olsaPazar menüsü
10:30 kiraz sapı
12:30
2 haşlanmış yumurta
2-3 kk beyaz peynir
2 dilim tahıllı
1 hurma
20:00
Yoğurtlu köz patlıcan yarım konserve
Üstünde 1 yumurta kadar tavuk
2 dilim tahıllı
Salata
Su 1,5 ta kaldı
Spor yok
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Bin masaAllahh
Bonusum senin kilona göre o su miktarın olmaz enaz 3bucuk litre su icmek zorundasin yoksa kilo vermen zorlaşır bunu aristirmani isterim susuz bir diyet olmaz bana kızma canim ama bu böyle kime sorarsan sporda ekle azda olsa
Buranın havalarından galiba.. biraz evde dolaşim geçer heralde.. ama uyanınca elimi kapatamıyorumGünaydın canım ❤
Neden oluyor ki acaba
Ödemi suyla aticaksin merak etme al siseni yanina surekli iç öğlene kadar 1litre ogleden sonra 1litre aksamda 1litre iç sen sana yeticek yoksa ödemi atmadan kilo veremezsin sende biliyosun zaten sıcakta insan su icmezmi kiz ben 4litre oluyo bazenYok canım benim ne kızması su zaten en büyük sorunum benim çok ödemim var.
İçmekte çok zorlanıyorum bi gün 2 litrenin üstüne çıktımda çok sevindim.
Bi şekilde artıcak ona uğraşıyorum.
Bu bile artmış hali hiç içmiyomuşum
Buranın havalarından galiba.. biraz evde dolaşim geçer heralde.. ama uyanınca elimi kapatamıyorum
Ödemi suyla aticaksin merak etme al siseni yanina surekli iç öğlene kadar 1litre ogleden sonra 1litre aksamda 1litre iç sen sana yeticek yoksa ödemi atmadan kilo veremezsin sende biliyosun zaten sıcakta insan su icmezmi kiz ben 4litre oluyo bazen
Canım ya bende olmazdı bir iki haftadır uyanınca oluyor.. dur ılık bir limonlu su içim en iyisi..Ahh ödemdaşım
Ben susuz hayat düşünemiyorum vallaaa çok severim kendilerini oyuzden ödem kalmadi sanirim bende artik yavaş veriyorum sende dene kusmazsin emin olKusmuyomusunuz ya o kadar su nasıl içiyosunuz allahımmm okurken boğuluyorum ben![]()
Keske benim ablamda verebilse