• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

daha önce spor salonuna da yazıldım nazlıcım
haftada 3 gündü
ilk 2 hafta güzel gittim, 3. Hafta 2 gün gittim, 4. Haftada 1 gün
sonrada bıraktım zaten
kilo vermemiştim ama sıkılaşmıştım
spor gibisi yok kesinlikle

evet elifçığim kesinlilke spor salonu gibi yok. En güzeli simitlerim azaldı. Birazda göbekten ve basenlerden giderse süper olacak. Bir ara evdede çok yüzel yürüyordum ben. Ama havalar ısındıkça evde yürümek işkence halini aldı. 1 ay daha devam edicem spor salonuna ondan sonra çıkıp dışarda yürüyecrğim. çok güzel yürüyüş alananımız var. Ama değerlendirene.

selam kızlar
ben her işe geldiğimde yeni planlar yapıyorum. sabahları giyinmek işkence. hele bu ara reglim gecikti balon gibiyim yine.
geçen hafta işteyken sabah erken kalkıp pilates yapmaya karar vermiştim ama indiremedim. özgecim anlatırsa belki becerebilirim
dün işteyken akşamları yürüyüş yapmaya karar vermiştim. eşim yan çizdi. beni de yalnız göndermez
bugün işteyken de karar verdim. sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapıcam. ama oğluş ben kalkınca hemen uyanıyor. onu uyandırmadan sessizce kaçmam lazım. bakalım bunu uygulayabilecek miyim.

canım özelden sana yolladım indirdiğim yeri eğer bir sorun olursa msnden yaz ok.tatlım:1hug::1hug:

kızlar verebildiğim herkese rep verdim haberiniz ola ondan sonra hani benim replerim diye düşünmeyin öptüm hepinizi

teşekkürler özgecim rep için
6. takım kızlarından uzun süredir rep gelmiyodu zaten :1closedeyes:

kızlar verebildiğim herkese rep verdim haberiniz ola ondan sonra hani benim replerim diye düşünmeyin öptüm hepinizi
senağlamanan özge bu herkes içine bire girememişim . ama rep için degil üzüntüm ... ...senağlama:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

fıstıklar benim sonuçları aldım şimdi . biliyonuz dr. daha 15 gün sonra gösterecem .. ama gine degerler çok düşük ya ... benim iznimmi uzatıyorum malesef ......ne yapacagımıda bilmiyorum

Kızlar ÖĞlen yemeĞım

1 kase domates Çorbası
1 su bardaĞı yoĞurt
mantarlı etlı bır yemek vardı. 3 yemek kaŞıĞı kadar aldım. Mantar sevmedıĞım ıÇın onları ayyırdım. Gerı 3 parÇa et bırazda patatesınden kaldı onları yedım.

Saat 11 gıbı yemekten Önce 3 adet kuru kayısı yedım.

fıstıklar benim sonuçları aldım şimdi . Biliyonuz dr. Daha 15 gün sonra gösterecem .. Ama gine degerler çok düşük ya ... Benim iznimmi uzatıyorum malesef ......ne yapacagımıda bilmiyorum

herşeyden önemlisi senin sağlığın aebenciğim. Iyi bak sen kendine.

afiyet olsun nazlıcım
bende akşam evde bi domates çorbası yapayım bari
canım herşeyi çeker oldu ya
bilmesem kendimi hamileyim dicem CADIARZU

bizim yemektede biber dolması varmış bugün

afiyet olsun nazlıcım
bende akşam evde bi domates çorbası yapayım bari
canım herşeyi çeker oldu ya
bilmesem kendimi hamileyim dicem cadıarzu

bizim yemektede biber dolması varmış bugün

sağol canım.biber dolmasını severim ama daha sonra belli bir süre geçtikten sonra ağzına geliyor ya onu hiç sevmiyorum işte.

senağlamanan özge bu herkes içine bire girememişim . ama rep için degil üzüntüm ... ...senağlama:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

CANIM SANA DOLANDA GEL DİYODU :roflol::roflol:
DOLANDIM GELDİM Bİ
KÜTO ASİ PINAR CEYLİN FATU KALDI SANIRIM
DOLANAYIM ONLARA DA VERECEĞİMa.sa.sa.s

SEN BAMBAŞKASIN HİÇ SENİ UNUTURMUYUM:asigim::asigim:

OY O BıBER DOLMASINI ZEYTıNYAĞLI VE FIRINDA YAPACAKSIN OH OH
BENıM EŞıM AĞZINA SÜRMEZMıŞ ŞıMDı FAVORı YEMEĞı AYIPTIR SÖYLEMESı ÇOK DA ıDDıALIYIM BıBER DOLMASI KONUSUNDA :roflol:

OY O BİBER DOLMASINI ZEYTİNYAĞLI VE FIRINDA YAPACAKSIN OH OH
BENİM EŞİM AĞZINA SÜRMEZMİŞ ŞİMDİ FAVORİ YEMEĞİ AYIPTIR SÖYLEMESİ ÇOK DA İDDİALIYIM BİBER DOLMASI KONUSUNDA :roflol:

benim kocişte artık biber dolması yemiyo :utangac:
yazın hem işte hem evde her hafta dolma oluğu için bıktırmışım kocişi habersiz kaydirigubbakcemile3

buarada büyük harfle yazıyosun özgecim

aeben
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 23.05.2008
Kaç aydır rejimde? : 10
Başlangıç Kilo : 73
Şimdiki Kilo : 64,5
Verilen Kilo: 8,5
Minimum Değer: 10
Kilo kaybı yüzdesi: 12%
Karne Notu : 85
Sonuç : Sınıfta kaldı.

a kalmışım sınıfta .... saglık olsun .....bide şimdiki kilomla olsa .. hehe dibi görürüm galiba .....
maytabın senın kardnede yanlışlık var canım püsküte yazın yada paylaşım alanına düzeltir ...

Back
X