- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Tam olarak oyle demiyorum çünkü son gune kadar kilo aldim diye düşünüyordum'Alnımın akıyla yedimdeeeee yaktımdaa ohh sefam olsun siz kendinize bakın dombililer' miiii diyosunnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak oyle demiyorum çünkü son gune kadar kilo aldim diye düşünüyordum'Alnımın akıyla yedimdeeeee yaktımdaa ohh sefam olsun siz kendinize bakın dombililer' miiii diyosunnn![]()
Bende bugün regl oldum yawfKaptanım Regl de 3 gün kala bel agrısı çektım bide tatlı canım çekmeye başladı![]()
Güldüğüme bakma aklım nerde biliyosunTam olarak oyle demiyorum çünkü son gune kadar kilo aldim diye düşünüyordum![]()
Gecmis olsun ablaBende bugün regl oldum yawfBenimde bugün canım kek istedi bugün
ama yemedim
başımda ağrıyor sabah kardeşime üzüldüm biraz hem ondan hemde regl ilk günü ondan sanırım migren tuttu.![]()
GayseriLili 38 hangi köye gittiniz nerenin köyü Şarköy yaziyodu da sorayim dedim Tekirdağ şarkoyse benim annem oralida
Biliyorum canımGüldüğüme bakma aklım nerde biliyosunpfff Ya Sabırr
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Çok üzüldüm.Ben İstanbuldayım, Malatya ya gidiyor kardeşim. Zaten korona yüzünden çok sık görüşemedik pek. Şimdide başka şehre gidince işte üzülüyorum. Biz 4 kardeştik cnm 4 yıl önce abimi bir kazada kaybettik. Kaldık 3 Kız kardeş, çocukluğumuzdan beri hiç ayrılmamıştık hepimiz evlendik İstanbulda yaşıyorduk. Şimdi birimiz uzağa gidince işte
Evet Allahtan şu görüntülü muhabbeti var da hasret giderebiliyoruz.
Geçmiş olsun benim hep regl kafası oluyorBende bugün regl oldum yawfBenimde bugün canım kek istedi bugün
ama yemedim
başımda ağrıyor sabah kardeşime üzüldüm biraz hem ondan hemde regl ilk günü ondan sanırım migren tuttu.![]()
AnladimGayseri
Kahvemi yaptim simdi rahatlarim ismail et ziyan olmasin diye guveci simdi koyuyor ocaga bir suru malzemem var balkona koydum napim arkadasiji aradi tamirci 2 saat calissin bakalim belki sogutur demis, idare edecek kadar olsa yine yeter yaGeçmiş olsun canim![]()

Canım güncel kilon kaçSabah saat 10.00 da kalktım ılık limonlu suyumu içtim
SABAH KAHVALTI:
3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt
ARA ÖĞÜN
1 fincan türk kahvesi
açıkçası kaçtane olduğunu bilmiyorum ama kurabiye tatlı poğaça börek yaptım ve olup olmadığına bakmak için birertane yedim
AKŞAM YEMEĞİ;
7 yemek kaşığı kuru fasülye,5 yemek kaşığı bulgur pilavı,3 yemek kaşığı makarna,
4 litre su
SPOR;
yok![]()
![]()
Tamam canim olur ya da tatilden donuncr yeniden baslangic yaparsin iyi tatillerben yarın tatile çıkıcam 4 gün yokum 4 gün yazamicam gelince hepsini yazsam olur dimi
sen malatyalımısınHadi bismillah ciktik yola![]()
Tamam canim olur ya da tatilden donuncr yeniden baslangic yaparsin iyi tatiller![]()
Ben olsam komşudan rica ederdim.. hem böylece bir bağ oluşurduKahvemi yaptim simdi rahatlarim ismail et ziyan olmasin diye guveci simdi koyuyor ocaga bir suru malzemem var balkona koydum napim arkadasiji aradi tamirci 2 saat calissin bakalim belki sogutur demis, idare edecek kadar olsa yine yeter ya
79Canım güncel kilon kaç![]()