• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım Regl de 3 gün kala bel agrısı çektım bide tatlı canım çekmeye başladı🥺🥺🥺
Bende bugün regl oldum yawf🤦‍♀️ Benimde bugün canım kek istedi bugün🙈 ama yemedim🏋️‍♀️
başımda ağrıyor sabah kardeşime üzüldüm biraz hem ondan hemde regl ilk günü ondan sanırım migren tuttu. 🙋‍♀️

Ben İstanbuldayım, Malatya ya gidiyor kardeşim. Zaten korona yüzünden çok sık görüşemedik pek. Şimdide başka şehre gidince işte üzülüyorum. Biz 4 kardeştik cnm 4 yıl önce abimi bir kazada kaybettik. Kaldık 3 Kız kardeş, çocukluğumuzdan beri hiç ayrılmamıştık hepimiz evlendik İstanbulda yaşıyorduk. Şimdi birimiz uzağa gidince işte😔
Evet Allahtan şu görüntülü muhabbeti var da hasret giderebiliyoruz.
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Çok üzüldüm. 😔

Bende bugün regl oldum yawf🤦‍♀️ Benimde bugün canım kek istedi bugün🙈 ama yemedim🏋️‍♀️
başımda ağrıyor sabah kardeşime üzüldüm biraz hem ondan hemde regl ilk günü ondan sanırım migren tuttu. 🙋‍♀️
Geçmiş olsun benim hep regl kafası oluyor🥴 kek çaklıt aklından hiç çıkmıyor 🤤

Geçmiş olsun canim 😔
Kahvemi yaptim simdi rahatlarim ismail et ziyan olmasin diye guveci simdi koyuyor ocaga bir suru malzemem var balkona koydum napim arkadasiji aradi tamirci 2 saat calissin bakalim belki sogutur demis, idare edecek kadar olsa yine yeter ya

Sabah saat 10.00 da kalktım ılık limonlu suyumu içtim

SABAH KAHVALTI:

3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt

ARA ÖĞÜN
1 fincan türk kahvesi

açıkçası kaçtane olduğunu bilmiyorum ama kurabiye tatlı poğaça börek yaptım ve olup olmadığına bakmak için birertane yedim

AKŞAM YEMEĞİ;
7 yemek kaşığı kuru fasülye,5 yemek kaşığı bulgur pilavı,3 yemek kaşığı makarna,
4 litre su
SPOR;
yok :olamaz: :olamaz:

Sabah saat 10.00 da kalktım ılık limonlu suyumu içtim

SABAH KAHVALTI:

3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt

ARA ÖĞÜN
1 fincan türk kahvesi

açıkçası kaçtane olduğunu bilmiyorum ama kurabiye tatlı poğaça börek yaptım ve olup olmadığına bakmak için birertane yedim

AKŞAM YEMEĞİ;
7 yemek kaşığı kuru fasülye,5 yemek kaşığı bulgur pilavı,3 yemek kaşığı makarna,
4 litre su
SPOR;
yok :olamaz: :olamaz:
Canım güncel kilon kaç 😘

Kahvemi yaptim simdi rahatlarim ismail et ziyan olmasin diye guveci simdi koyuyor ocaga bir suru malzemem var balkona koydum napim arkadasiji aradi tamirci 2 saat calissin bakalim belki sogutur demis, idare edecek kadar olsa yine yeter ya
Ben olsam komşudan rica ederdim.. hem böylece bir bağ oluşurdu 😊

Back
X