- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinavi bitsinde sonrasinda bol bol gelecek inşallah aramiza
Tamam hemen okuyacağım spor puanlarını hergün mü paylaşacağımIlk sayfada spor puanlarimiz var herkes kendine uygun sporu yapiyor ona gore hesapliyor
Haftalik yaris yapiyoruz takimda en cok puani toplayan birinci oluyor![]()
Teşekkür ederim boyum 1.65Başlangıcın hayirli olsun canim
Boyun kacti yazmismiydin hatirlayamadim
Evet canim aksam menunle birlikte paylasirsinTamam hemen okuyacağım spor puanlarını hergün mü paylaşacağım
Boyun guzelmis 55 kiloda super durursunTeşekkür ederim boyum 1.65
Eline sağlık canım.01,08 - 07,08 HAFTASI SPOR YARIŞMA RAPORU
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma sudal
522 855 715 yok yok yok yok Lili 38
yok 150 390 390 240 225 240 @selensu82 yok 353 280 295 300 370 yok @PAPATYAM 242 200 182 110 134 155 180 medusares
300 yok 375 300 yok yok yok sportie
yok yok yok 500 yok yok 162 sudem34
yok yok yok 187 100 125 yok @Nidsalii 180 yok yok yok yok yok yok Wilma11
yok yok yok yok yok yok 180 @Orjinalisim yok yok yok 150 yok yok yok
Arkadaşlar geçtiğimiz spor raporumuzdur. Ancak herkes bi küsmüş sanki spora, hem spora katılım çok az , hemde puanlar çok düşük.
Spor, vücudumuzun su ihtiyacı kadar ihtiyaç, zayıfı şişmanı geçelim gerçekten beden bizden hareket bekliyor,
Bunu yaparak kendimize sevgimizi saygımızı gösterelim.
Bundan sonra daha verimli bir spor düzeni olur umarım
Listedeki sıralama zaten puan sıralamasıyla aynı, derece yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
1.sudal 2.092 puan
![]()
2.Lili 38 1.635 puan
![]()
3. @selensu82 1.598 puan![]()
4. @PAPATYAM 1.203 puan
5.medusares 975 puan
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum En büyük
NOT: Arkadaşlar içinde bulunduğumuz haftanın da spor raporunu son kez hazırlayacağım, sonraki hafta tatile gideceğim için zaten aktif olamam. Dönüşte de okullar açılıyor, rapora vakit ayıramayabilirim.
Umarım spor yapanlar zaten farkı gördüler, ve hiç bırakmazlar![]()
![]()
![]()
![]()
Evet halaaa yokkk nerdekiiBonus merak ettim nerelerdesin
Dun yazmis en sonEvet halaaa yokkk nerdekii
Biseymi varkiiii bende merak ettimDun yazmis en son
Canım kardio yerine tempolu yürüyüş yada leslie boosted falan yapsanDüzelt tabi kibeslenme ok, kardiyo no
Allah azmimi almasın tatlıyı geri çevirdim bakalim![]()
Spor programı neye göre belirleniyor açıklar mısınız ya da açıklanan bir sayfa var mı?
Selam hanımlar.sabah yürüyüşünü fazlası ile yapmış oldum.![]()
![]()
![]()
![]()
Ama çok yoruldum. Metrobüs son duraktan ( söğütlüçeşmeden) SultnAbdulhamithan eğitim ve arartırma hastanesinde sonuç alma işim vardı yürüdüm oraya kadar.
Birda çıkışta hastaneden söğütlüçeşme metrobüs durağı 9900 adım oldu. Mertobüsle beylikdüzüne ve ordanda eve kadar yürü ki tempolu yürüdüm.
yoruldum vallahii ... Bittim...Eve gidene kadar 12000 bulur.
Anamm kaç gün spor yapmamisim ben niye öyle oldu ki01,08 - 07,08 HAFTASI SPOR YARIŞMA RAPORU
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma sudal
522 855 715 yok yok yok yok Lili 38
yok 150 390 390 240 225 240 @selensu82 yok 353 280 295 300 370 yok @PAPATYAM 242 200 182 110 134 155 180 medusares
300 yok 375 300 yok yok yok sportie
yok yok yok 500 yok yok 162 sudem34
yok yok yok 187 100 125 yok @Nidsalii 180 yok yok yok yok yok yok Wilma11
yok yok yok yok yok yok 180 @Orjinalisim yok yok yok 150 yok yok yok
Arkadaşlar geçtiğimiz spor raporumuzdur. Ancak herkes bi küsmüş sanki spora, hem spora katılım çok az , hemde puanlar çok düşük.
Spor, vücudumuzun su ihtiyacı kadar ihtiyaç, zayıfı şişmanı geçelim gerçekten beden bizden hareket bekliyor,
Bunu yaparak kendimize sevgimizi saygımızı gösterelim.
Bundan sonra daha verimli bir spor düzeni olur umarım
Listedeki sıralama zaten puan sıralamasıyla aynı, derece yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
1.sudal 2.092 puan
![]()
2.Lili 38 1.635 puan
![]()
3. @selensu82 1.598 puan![]()
4. @PAPATYAM 1.203 puan
5.medusares 975 puan
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum En büyük
NOT: Arkadaşlar içinde bulunduğumuz haftanın da spor raporunu son kez hazırlayacağım, sonraki hafta tatile gideceğim için zaten aktif olamam. Dönüşte de okullar açılıyor, rapora vakit ayıramayabilirim.
Umarım spor yapanlar zaten farkı gördüler, ve hiç bırakmazlar![]()
![]()
![]()
![]()
Sen cok eskilere gitmissin canim ama yinede basarabilirsin emin olSabahleyin aralıklı oruç niyetimi bugün bozup sadece azicik sosisli yumurta yiyordum.
yerken kendimi spor salona gittiğimi mum gibi eridiğimi hayal ettim..
bekardim...
90 kilodan 50 kiloya düşmüşüm...
gözümü bi açtim lan migi sen ne zaman zayifilayacan...
gözümü kapalı hayaller kurarken kahvaltıdayken kolumu kaldiriyormuşum spor aletle
incecik gördüm kendimi.. ogfffffffffgggg
Keskeee hayallerde kalmasan canim azcik sabir istiyor azcik emek istiyor bırakmayın hedefinize koşun hemen pes etmeyin nasılsa hep yediğiniz şeyler karşınızdaki yemekler vazgecilmeziniz degilki zayiflayinca gene yiceksiniz lutfen iradenize sahip cikinSabahleyin aralıklı oruç niyetimi bugün bozup sadece azicik sosisli yumurta yiyordum.
yerken kendimi spor salona gittiğimi mum gibi eridiğimi hayal ettim..
bekardim...
90 kilodan 50 kiloya düşmüşüm...
gözümü bi açtim lan migi sen ne zaman zayifilayacan...
gözümü kapalı hayaller kurarken kahvaltıdayken kolumu kaldiriyormuşum spor aletle
incecik gördüm kendimi.. ogfffffffffgggg