• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben ilk sayfaya bakmadan direk yazmışım size yani çok kararlıyım ordan anlayabilirsiniz 😄😄
Tüm kurallara uyarım ama haftada 50 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum 3 çocuklu bir anneyim
Cocuklarin kacyasinda canım benim en küçüğü 1bucuk yasında ben yaziyosam sende yazarsin😊

@snglmlk şekerim kabak detoks yapıyorum ama öğlen ki haşlama yi sevmedim 10 kaşık zorla yedim bazılarını ısıtmadan yutarak tost makinesinde ızgara usulü yapsam olurmu gene yogurtlayip kabagida hiç sevmem kızartma dışında onuda uzun zamandır yemedim çünkü
Canım ben bikackere firinposetinde yaptım o kadar güzel oldu ki 2tabak.yedim zerdeçal,köri,karabiber,nane pul biber az zeytinyağ poşete koy fırına at çok lezzetli oldu istersen sarimsakta koy yada sarımsaklı yoğurtla ye

Canım ben bikackere firinposetinde yaptım o kadar güzel oldu ki 2tabak.yedim zerdeçal,köri,karabiber,nane pul biber az zeytinyağ poşete koy fırına at çok lezzetli oldu istersen sarimsakta koy yada sarımsaklı yoğurtla ye
Kabak detoks yağ konulmuyor diye biliyorum ama yanlis mi yaptım :)

Ben ilk sayfaya bakmadan direk yazmışım size yani çok kararlıyım ordan anlayabilirsiniz 😄😄
Tüm kurallara uyarım ama haftada 50 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum 3 çocuklu bir anneyim
4 cocuklu bir anneyim hemde hepsi erkek iki ayakli yuruyen öğütme ve dağıtma makinasi gibiler ben yazabiliyorsam sende yazabilirsin🤣🤣🤣

ee sen böle bi yerdesi 7 kilo vermen normal bide bana bak sabahtan akşama kadar bilgisayarin başındayim :kızgın:
Normalde yolum düz ama ben tirmanmayi seviyorum yolu uzatmayi seviyorum arabayi esime verdim malzemeleri onla yollayip ben yuruyerek geldim🤭

Back
X