• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya bende çok merak ediyorum Ama Şu an için eczaneler yapmıyor başka bi yerde yok bulamadım bulsam Bi koşa koşa gitcem :KK48:

Söylenecek bişi yok:KK59:

Geç kaldım herkes söylemiş yanlışı:KK48: Ama zamanla toparlanıp çok güzel düzene girecektir menüler:KK49:

O ikna aşaması çok önemli maşallah çok çok:KK37: zamanla yapmayınca pişmanlıklarda başlayacaktır:spor:

Afiyet olsun:dondurma:

Menüde çok güzel olmuş güzel eksi gelecek bence cumaya:KK76:

Kahvaltıda bal da sanki fazla olmuş Ama telafisi olur çokta sıkıntı etmemek lazım cumaya var daha:halay:

Aslında bilgisayar işini çözebilirsem bende yapabilirim olmadı elden tutma konusundada yardımcı olurum Felicio Felicio eğer zorluk olacaksa benide düşünebilirsiniz:KK48:

Bugün çok olmamış gibi sanki:110:Ama toparlanacaktır eminim:KK200:

Menüde sporda çok güzel:KK76:
Canım boğazlarım ağrıyor ağzımda bir sürü aft çıktı lenf bezlerim de şiş maalesef balı o yüzden bolca yedim zencefilde içtim bal değilde o helva varya çok oldu kocaman bir kase yedim ☹
Spor konusunda seni beğeniyorum çok güzel motivasyon sağlarsın💕sen istersen aslında çok güzel yaparsın ya da zor olur dersen
Listeyi dönüşümlü de yapabiliriz istersen
Mesala ağustosun 15 den Eylül 15 e kadar birimiz sonra ki ay diğerimiz yapsın ne dersin? Yada çok karışmasın insanların da kafası sen yap balım 💕💕💕💕

Son düzenleme:
Benim bir dizlerde menüsküs var cnm birinden ameliyat bile oldum zorluyor beni işte. İp atlayabilsem aslında en sevdiğim😍 ama atlayamıyorum
Geçmiş olsun canım o zaman boosted yerine kesinlikle 3 mile yap ve şu 5K olan inanılmaz rahatlatıyor insanı tavsiye ederim 💕💕❤️

Ya bende çok merak ediyorum Ama Şu an için eczaneler yapmıyor başka bi yerde yok bulamadım bulsam Bi koşa koşa gitcem :KK48:

Söylenecek bişi yok:KK59:

Geç kaldım herkes söylemiş yanlışı:KK48: Ama zamanla toparlanıp çok güzel düzene girecektir menüler:KK49:

O ikna aşaması çok önemli maşallah çok çok:KK37: zamanla yapmayınca pişmanlıklarda başlayacaktır:spor:

Afiyet olsun:dondurma:

Menüde çok güzel olmuş güzel eksi gelecek bence cumaya:KK76:

Kahvaltıda bal da sanki fazla olmuş Ama telafisi olur çokta sıkıntı etmemek lazım cumaya var daha:halay:

Aslında bilgisayar işini çözebilirsem bende yapabilirim olmadı elden tutma konusundada yardımcı olurum Felicio Felicio eğer zorluk olacaksa benide düşünebilirsiniz:KK48:

Bugün çok olmamış gibi sanki:110:Ama toparlanacaktır eminim:KK200:

Menüde sporda çok güzel:KK76:
Şu akıllı tartılarda var o özellik sadece su oranının doğru olmadığını düşünüyorum kas oranı genelde doğru çıkıyor biz test etmiştik benim tartımla benim kas oranım yüksek çıkıyor bak böyle rapor atıyor telefona A89ABD3C-5D6E-4DC4-9FF3-46A731F1C2F4.webp

Canım afiyet olsun süper 👍

Afiyet olsun ❤

Kaçamağı cumaya yakın yapma yeter sonuçta insanız makina değiliz afiyet olsun 😍
Teşekkürler
Felicio Felicio
Adimsayarin var sanırım ne marka bnm acilen adimsayar almam gerekiyor

İyi geceler:KK200: gece kuşu gibiyim hiç uyku olmuyor benim leptinlerde uçup gidiyor:KK48: uyumaya çabalayayım gidip:emir_bebek:
Iyi geceler ilk günün sporundan oluşturmasından sonra akşam çocuklarla sızıp kalmışız yatakta eşim hadi çay demledim kalk iç dedi kalkamadım şimdi de uyku tutmuyor 🙃🙃🙃

Teşekkürler
Felicio Felicio
Adimsayarin var sanırım ne marka bnm acilen adimsayar almam gerekiyor
Canım telefon programı bu💕 Her telefona ücretsiz uygulama indiriliyor adım sayar bileklik almıştım 2-3 yıl önce Telefonla entegre oluyor eğer alırsan aklında bulunsun şarjsız bırakma ekranları sönüyor bilekliğimin ekranı karanlıkta anca okunuyor marka olarak mi idi benim bilekliğin, bir sürü marka çıkmış onda da kullandığın telle entegre olup olmadığına dikkat et tatlım❤️❤️❤️

Back
X