- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kapıyı kapattimkiiii git yat odanaBeni unutuyorsunuz kimsecikler yokken ben varım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapıyı kapattimkiiii git yat odanaBeni unutuyorsunuz kimsecikler yokken ben varım![]()
Abla sen uyumamışmıydınKapıyı kapattimkiiii git yat odana![]()
Yeni mutfaktan ciktim bir namazi kilaydim düşüp bayilmadanBende menemen yaparken çok yoruluyorum senin işin daha zor kizartma tüm mutfak batıyor kolay gelsin canım
Canım boğazlarım ağrıyor ağzımda bir sürü aft çıktı lenf bezlerim de şiş maalesef balı o yüzden bolca yedim zencefilde içtim bal değilde o helva varya çok oldu kocaman bir kase yedim ☹Ya bende çok merak ediyorum Ama Şu an için eczaneler yapmıyor başka bi yerde yok bulamadım bulsam Bi koşa koşa gitcem
Söylenecek bişi yok
Geç kaldım herkes söylemiş yanlışıAma zamanla toparlanıp çok güzel düzene girecektir menüler
O ikna aşaması çok önemli maşallah çok çokzamanla yapmayınca pişmanlıklarda başlayacaktır
Afiyet olsun
Menüde çok güzel olmuş güzel eksi gelecek bence cumaya
Kahvaltıda bal da sanki fazla olmuş Ama telafisi olur çokta sıkıntı etmemek lazım cumaya var daha
Aslında bilgisayar işini çözebilirsem bende yapabilirim olmadı elden tutma konusundada yardımcı olurumFelicio eğer zorluk olacaksa benide düşünebilirsiniz
Bugün çok olmamış gibi sankiAma toparlanacaktır eminim
Menüde sporda çok güzel![]()
İyi uykular tatlı rüyalarİyi gecelergece kuşu gibiyim hiç uyku olmuyor benim leptinlerde uçup gidiyor
uyumaya çabalayayım gidip
![]()
Geçmiş olsun canım o zaman boosted yerine kesinlikle 3 mile yap ve şu 5K olan inanılmaz rahatlatıyor insanı tavsiye ederimBenim bir dizlerde menüsküs var cnm birinden ameliyat bile oldum zorluyor beni işte. İp atlayabilsem aslında en sevdiğimama atlayamıyorum
Dükkanı ben kapatırım zombi olarak sen yorulma canımHerkes uyuduysa dükkânı kapatiyorum hayirli geceler![]()
![]()
![]()
![]()
Şu akıllı tartılarda var o özellik sadece su oranının doğru olmadığını düşünüyorum kas oranı genelde doğru çıkıyor biz test etmiştik benim tartımla benim kas oranım yüksek çıkıyor bak böyle rapor atıyor telefonaYa bende çok merak ediyorum Ama Şu an için eczaneler yapmıyor başka bi yerde yok bulamadım bulsam Bi koşa koşa gitcem
Söylenecek bişi yok
Geç kaldım herkes söylemiş yanlışıAma zamanla toparlanıp çok güzel düzene girecektir menüler
O ikna aşaması çok önemli maşallah çok çokzamanla yapmayınca pişmanlıklarda başlayacaktır
Afiyet olsun
Menüde çok güzel olmuş güzel eksi gelecek bence cumaya
Kahvaltıda bal da sanki fazla olmuş Ama telafisi olur çokta sıkıntı etmemek lazım cumaya var daha
Aslında bilgisayar işini çözebilirsem bende yapabilirim olmadı elden tutma konusundada yardımcı olurumFelicio eğer zorluk olacaksa benide düşünebilirsiniz
Bugün çok olmamış gibi sankiAma toparlanacaktır eminim
Menüde sporda çok güzel![]()
TeşekkürlerCanım afiyet olsun süper
Afiyet olsun ❤
Kaçamağı cumaya yakın yapma yeter sonuçta insanız makina değiliz afiyet olsun![]()
Iyi geceler ilk günün sporundan oluşturmasından sonra akşam çocuklarla sızıp kalmışız yatakta eşim hadi çay demledim kalk iç dedi kalkamadım şimdi de uyku tutmuyorİyi gecelergece kuşu gibiyim hiç uyku olmuyor benim leptinlerde uçup gidiyor
uyumaya çabalayayım gidip
![]()
Cahilliği n gözü kör olsunPersonal trainer / kişisel antrenör![]()
Nickini tıkla hesap detaylarından özel başlık yazıyor ordan değiştire bilirsin canımKızlar şu ismin altındaki yazıyı nasıl değiştireceğim bana bi söyler misiniz unuttum???
Canım telefon programı bu
GünaydınCahilliği n gözü kör olsun![]()