- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
maşallah ona kizAmin cumlemsininkini hani baya bayada yazdi oglum haberin olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah ona kizAmin cumlemsininkini hani baya bayada yazdi oglum haberin olsun![]()
çok tatlı ya maşallah.. kıvırcık saçlı bir oğlum olsun isterdim benim saçlarim da kıvırcık.Oynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Günaydın herkese![]()
![]()
![]()
GünaydınlarrGünaydin :)
Ya maşallah ikisinede yerim tam ısırmalıklarOynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun![]()
Listede 4-5 kisi kaldi canim onlarin perfonmansi cok onemli
Eksidesin stres yapma canimpzt günü: 85,9
çarş (bugün ) : 85,8
ben![]()
Günaydın canimYa maşallah ikisinede yerim tam ısırmalıklar![]()
Vardır mutlaka Ama kazanmak için kurtarır mı bilemem
Ben yanlış anlamışım sanırım neyseListede 4-5 kisi kaldi canim onlarin perfonmansi cok onemli
Yeni uye cagirdim yine liste icin uye lazim :)
3 kisi den az olursa yarismaya giremiyoruz
heeee bende onu demiştim ama kaptan yanlis anladi sankim duymasin 1grup içinden şeyettimmm diiiVardır mutlaka Ama kazanmak için kurtarır mı bilememBu kadar hava atıyorum inşallah pot kırmayız
![]()
Yok sen dogru anladin benceBen yanlış anlamışım sanırım neyse![]()
Bende yanlis anlamis olabilriimBen yanlış anlamışım sanırım neyse![]()
Ebeeeee kaptan günaydınBende yanlis anlamis olabilriim
Bir an takimdaki gruplari unuttum da![]()
Bende yapmadimkiii hazirlicam kismetseDaha kahvalti yapmaidm acim uyanamadim![]()