Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldukiiiateşler basıyor![]()
![]()
sen benim kizimi gormedinmi attim yukarda bak diye amaaa sallamadinkiateşler basıyor![]()
![]()
iğne kullanıyorumNoldukiii![]()
Kiyamam yaaaa 2kilo vercen diye yapmadigin sey kalmiyo yaniiğne kullanıyorum
işin kötü yanı iştah açıyor... 2 kilo verdim.. aldığım kiloları geri almayayım diye direniyorum
ama yemeyincede agrasif oluyorum
dün herifin beynini yiyecektim
adam yalvarıyor ne olur yemek ye diye![]()
Günaydın ❤Günaydın, günaydın![]()
aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dişlerini sevdiğiminnnnnnnnn
oyy maşallah Allah bağışlasın lilicimOynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun![]()
sorun kilo vermek değilKiyamam yaaaa 2kilo vercen diye yapmadigin sey kalmiyo yani![]()
Kargoya veriyom bugun alırsın kargo alıcıya ait onagoreaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dişlerini sevdiğiminnnnnnnnn
gözleri çekiklimmmm
bana ver anası ne olurr
oyy maşallah Allah bağışlasın lilicim![]()
![]()
almazsinyaaaa amannn 50kilolarda daha ne istiyonuzzzz acabasorun kilo vermek değil
kilo almamak![]()
![]()
Kargoya veriyom bugun alırsın kargo alıcıya ait onagore
50 düşmem lazm tüp bebekten öncealmazsinyaaaa amannn 50kilolarda daha ne istiyonuzzzz acaba![]()
Senin kilonda vermek mucize canim gramla yarisirsin yeter bencekızzz üstüne para veririm
bu güzellik kaçarmı
50 düşmem lazm tüp bebekten önceama sanırım 52de kalacam
![]()
20 günde 2 kilo veremem
![]()
Erkek çocuklarda kıvırcık ve uzun saç çok minnak oluyorOynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun![]()
Anası gibiMaşallahhh çok tatlı bişii buu
Ettim ettim cok yedim ama
Benim büyük Kızı getireyim çok kilo almış öle diyo boy 1.60 kilo 50Listede 4-5 kisi kaldi canim onlarin perfonmansi cok onemli
Yeni uye cagirdim yine liste icin uye lazim :)
3 kisi den az olursa yarismaya giremiyoruz
Kac kilo olmak istiyormusBenim büyük Kızı getireyim çok kilo almış öle diyo boy 1.60 kilo 50![]()
Senin kilonda vermek mucize canim gramla yarisirsin yeter bence![]()