• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü sinir krizim bana yetti canım daha motive olucam hayata karşı dün ölümden döndüm resmen yüzüm gözüm heryerim şiş
Hayirdir insallah canim ne oldu ki
valla çok taktim kafaya 11 gün kaldi dügüne. ya elbiseler sıgmazsa. kafamda deli sorular..
83 e raziyim. yeterki elbisem sıkmasin
Bende gittim en dar elbiseyi aldim kilo almamak icin çabalıyorum:-)

Hayirdir insallah canim ne oldu ki

Bende gittim en dar elbiseyi aldim kilo almamak icin çabalıyorum:-)
Özelde yazdım canım saçma sebepler den ötürü ilk kez hayatım sinir krizi geçirdim çok kötü oldum çenem kaydı yüzüm gözüm şişti çenem düzeldi ama yüzüm sis

Günaydın dünkü menümm

Sabah
2 Dilim ekmek
Peynir
Sucuk
Salatalık

Öğle
Yarım tabak kısır

Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Yoğurt

10bin adımm
leydim o sucuk olmamış 😘

Gecmis olsun kuzummm😥
Teşekkür ederim canım 🥰😍😘❤️
Ve ben daha gitmeden kilo almisim hakikaten cunku bugunde 63 bucuk geldim. Ama ben izinliyim demi listelere bir katkim yada zararimm olmayacak rahat davransamda gekdikten sonra tekrardan sil bastan yapsam olur demi yeniden sonkez teyit edeyimde🤭🥰
Güle güle git fotolar kimindi senin oğlunun mu aklımda daha büyük kalmış çok tatlı maşallah 🧿
Kimselere verme prenses çok güzel maşallah 🧿
Bas bas bagriyolar bana burda spor yap spor yap diye totumun ustune otursam yapcam oturamiyomkii buuu minnakla:ıslık::ıslık::ıslık:
Bahaneleri geçelim lütfen bknz Lili 38 Lili 38
Listede 4-5 kisi kaldi canim onlarin perfonmansi cok onemli
Yeni uye cagirdim yine liste icin uye lazim :)
3 kisi den az olursa yarismaya giremiyoruz
Eyvah hastayım ve ödem yapıyorum dünkü helva bitirdi beni hemen toparlamam lazım ☹️
iğne kullanıyorum
işin kötü yanı iştah açıyor... 2 kilo verdim.. aldığım kiloları geri almayayım diye direniyorum
ama yemeyincede agrasif oluyorum
dün herifin beynini yiyecektim
adam yalvarıyor ne olur yemek ye diye :KK70:
Geçmiş olsun canım aşırı yemek yeme sakın 💐
Geçmiş olsun dikkat et🙋‍♀️
ben yaptım👍👍👍😊 hastaneye gidip gelirken yürüyorum sabahları😊😊😊

👍👍👍😊 Doğrudurr🙋‍♀️
Teşekkür ederim 🙏 süpersin kaç adım attın 🧿

Özelde yazdım canım saçma sebepler den ötürü ilk kez hayatım sinir krizi geçirdim çok kötü oldum çenem kaydı yüzüm gözüm şişti çenem düzeldi ama yüzüm sis
Herneolduysa geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun Turtam şimdi daha iyisin umarım 💐💐💐💐

Günaydın ☀ herşeyin bir kısaltması var hepsini nereden bilelim biz 😂😂😂 insan ancak alanıysa tam bilebilir bu unvanları 😁 bir şey daha öğrenmiş olduk 😇
Ha ha şimdi sorsan hatırlamam. :KK70:
Gün içinde o kadar çok şey okuyorum ki:confused:
Beyin doluyor yani:rapci:

Günaydın hepimize:KK200:

Back
X