- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Dünkü sinir krizim bana yetti canım daha motive olucam hayata karşı dün ölümden döndüm resmen yüzüm gözüm heryerim şişDahada güzeli olacaktır zamanlahiç stres sıkıntı yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü sinir krizim bana yetti canım daha motive olucam hayata karşı dün ölümden döndüm resmen yüzüm gözüm heryerim şişDahada güzeli olacaktır zamanlahiç stres sıkıntı yok
![]()
valla çok taktim kafaya 11 gün kaldi dügüne. ya elbiseler sıgmazsa. kafamda deli sorular..If seni zorluyor galiba canim 3 ogun mu yapsan acaba
Hayirdir insallah canim ne oldu kiDünkü sinir krizim bana yetti canım daha motive olucam hayata karşı dün ölümden döndüm resmen yüzüm gözüm heryerim şiş
Bende gittim en dar elbiseyi aldim kilo almamak icin çabalıyorumvalla çok taktim kafaya 11 gün kaldi dügüne. ya elbiseler sıgmazsa. kafamda deli sorular..
83 e raziyim. yeterki elbisem sıkmasin
Özelde yazdım canım saçma sebepler den ötürü ilk kez hayatım sinir krizi geçirdim çok kötü oldum çenem kaydı yüzüm gözüm şişti çenem düzeldi ama yüzüm sisHayirdir insallah canim ne oldu ki
Bende gittim en dar elbiseyi aldim kilo almamak icin çabalıyorum![]()
Sen yazmadan yazmistim canim üzüldümÖzelde yazdım canım saçma sebepler den ötürü ilk kez hayatım sinir krizi geçirdim çok kötü oldum çenem kaydı yüzüm gözüm şişti çenem düzeldi ama yüzüm sis
48 bedene aldim valla normalde 50 beden giyiyorum.Hayirdir insallah canim ne oldu ki
Bende gittim en dar elbiseyi aldim kilo almamak icin çabalıyorum![]()
Bende xs aldim ama tam oldu 2-3 kilo alirsam olmaz48 bedene aldim valla normalde 50 beden giyiyorum.![]()
leydim o sucuk olmamışGünaydın dünkü menümm
Sabah
2 Dilim ekmek
Peynir
Sucuk
Salatalık
Öğle
Yarım tabak kısır
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Yoğurt
10bin adımm
Teşekkür ederim canımGecmis olsun kuzummm![]()
Güle güle git fotolar kimindi senin oğlunun mu aklımda daha büyük kalmış çok tatlı maşallahVe ben daha gitmeden kilo almisim hakikaten cunku bugunde 63 bucuk geldim. Ama ben izinliyim demi listelere bir katkim yada zararimm olmayacak rahat davransamda gekdikten sonra tekrardan sil bastan yapsam olur demi yeniden sonkez teyit edeyimde![]()
Kimselere verme prenses çok güzel maşallah
Bahaneleri geçelim lütfen bknzBas bas bagriyolar bana burda spor yap spor yap diye totumun ustune otursam yapcam oturamiyomkii buuu minnakla![]()
Eyvah hastayım ve ödem yapıyorum dünkü helva bitirdi beni hemen toparlamam lazımListede 4-5 kisi kaldi canim onlarin perfonmansi cok onemli
Yeni uye cagirdim yine liste icin uye lazim :)
3 kisi den az olursa yarismaya giremiyoruz
Geçmiş olsun canım aşırı yemek yeme sakıniğne kullanıyorum
işin kötü yanı iştah açıyor... 2 kilo verdim.. aldığım kiloları geri almayayım diye direniyorum
ama yemeyincede agrasif oluyorum
dün herifin beynini yiyecektim
adam yalvarıyor ne olur yemek ye diye![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun dikkat et
ben yaptımhastaneye gidip gelirken yürüyorum sabahları
Doğrudurr
![]()
Cuma gunu devreder canim cuma etiketler duyururuz herkese
Ne olursa olsun çok dikkat et hiç bişi senden önemli değilÖzelde yazdım canım saçma sebepler den ötürü ilk kez hayatım sinir krizi geçirdim çok kötü oldum çenem kaydı yüzüm gözüm şişti çenem düzeldi ama yüzüm sis
XS diyorBende xs aldim ama tam oldu 2-3 kilo alirsam olmaz![]()
Kaptanım sizi tanımasam nispetin böylesi diyeceğimBende xs aldim ama tam oldu 2-3 kilo alirsam olmaz![]()
Bana kalsa gidip m beden alirdim da kardesimin etkisiyle gittim xs aldim dugun gunu sizlerlede paylasirim resmiXS diyorBen M ye düştüm diye halay çekiyorum xs görsem ohoo
![]()
Iste tum amacim sizi motive etmekKaptanım sizi tanımasam nispetin böylesi diyeceğimneymiş o xs
![]()
Herneolduysa geçmiş olsun canimÖzelde yazdım canım saçma sebepler den ötürü ilk kez hayatım sinir krizi geçirdim çok kötü oldum çenem kaydı yüzüm gözüm şişti çenem düzeldi ama yüzüm sis
Geçmiş olsun Turtam şimdi daha iyisin umarımÖzelde yazdım canım saçma sebepler den ötürü ilk kez hayatım sinir krizi geçirdim çok kötü oldum çenem kaydı yüzüm gözüm şişti çenem düzeldi ama yüzüm sis
Ha ha şimdi sorsan hatırlamam.Günaydın ☀ herşeyin bir kısaltması var hepsini nereden bilelim bizinsan ancak alanıysa tam bilebilir bu unvanları
bir şey daha öğrenmiş olduk
![]()
Bir sinir geliyor xs duydum mu gelmiyor diye verdiğim kıyafetler geliyor aklımaIste tum amacim sizi motive etmek![]()