- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Acaba neden sevmiyolarkiii bisey olmasi lazim sevmedikleri icintopik açsam gelmezlerbeni sevmiyorlar napamm
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba neden sevmiyolarkiii bisey olmasi lazim sevmedikleri icintopik açsam gelmezlerbeni sevmiyorlar napamm
![]()
![]()
Sağol canımO cok kotu birseymisyaaa bende duydum onu rabbim sifasini versin inşallah canimya gecmis olsun
bana gicik kıl oluyor ama bende oluyorum tabi boşverAcaba neden sevmiyolarkiii bisey olmasi lazim sevmedikleri icin![]()
Hmm telefonu sürekli yanında tutamam işte ben bileklik araştırayım bakalımCanım telefon programı buHer telefona ücretsiz uygulama indiriliyor adım sayar bileklik almıştım 2-3 yıl önce Telefonla entegre oluyor eğer alırsan aklında bulunsun şarjsız bırakma ekranları sönüyor bilekliğimin ekranı karanlıkta anca okunuyor marka olarak mi idi benim bilekliğin, bir sürü marka çıkmış onda da kullandığın telle entegre olup olmadığına dikkat et tatlım❤❤❤
Ayyy ne gıcıksinbana gicik kıl oluyor ama bende oluyorum tabi boşver![]()
Kiracinda senin gibi gıcıkmısDün bekarken aldığım evimin toplantisi vardi..
çatısı duvari yaptıracak bi sürü masraf çıkardilar.
neredeyse 35 bin ...daire başi 2 bin .
evde eksik çikti bi kere..
eşimin moreli bozuldu.
ne olacak bilmem..
bütün evlerde sorun çıkıyor maalesef.
ev ahalisi kiracimdan memnun degil çıkarin dedi ama her ay düzenli kira yatiyor ben sorun etmedim ama apatmandakiler memnun degil.
alemsin vallaKiracinda senin gibi gıcıkmıs![]()
![]()
![]()
sende giciksinAyyy ne gıcıksin![]()
76.850 ile geldim bugün umarım dahada veririm 77.200 den![]()
8.260 cnmmleydim o sucuk olmamış
Teşekkür ederim canım
Güle güle git fotolar kimindi senin oğlunun mu aklımda daha büyük kalmış çok tatlı maşallah![]()
Kimselere verme prenses çok güzel maşallah![]()
Bahaneleri geçelim lütfen bknz @Lili 38
Eyvah hastayım ve ödem yapıyorum dünkü helva bitirdi beni hemen toparlamam lazım
Geçmiş olsun canım aşırı yemek yeme sakın
Teşekkür ederimsüpersin kaç adım attın
![]()
Geçmiş olsun cnmm.Hamdolsun daha iyiyim canım ama çok korktum ilk defa kriz geçirdim felç geçiriyorum sandim
Sanada görümcenede geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Migren bende de var zor yaa. Havuç ye birde su ya dayan iyi geliyor1 gibi uyudum 3.30 da eşime kahvaltı hazirladim namazimi kıldım 4.30 da yattım 6 da wc kalktım telefon çaldı görümcem rahatsizlanmiş kayın validemle hastaneye gidiyormuş oğlu bize gelecekmiş 6 dan 7.10 kadar onu bekledim o geldi yattim uyumadan 8 de oğlumu dersane için kaldırdım kahvaltı hazırladım onu gonderdim 9 gibi yattım 11 de kayınvalidem aradı telefona uyandım geri sızmışım 12 de kalktım şimdide saf saf dolanıyorum ortalıkta migrenim tutmazsa iyi
Heeevallaaa öyleyim gerçekten herkes öyle diyoooosende giciksin![]()
47 olmak istiyor deliiiKac kilo olmak istiyormus![]()
İyiyim canım yaaaaa netim yok şimdi de arkadaşa geldim
Kaç yaşında canım kızın47 olmak istiyor deliii☺ yoga yapıyor. Yoga için izmirdemi antalyada mı ne festival gibi bişii vardı oraya gidecek hattagitme diyorum ama dinlemiyor malesef. Küçük kızım fena kilo aldı yaa onada dikkat ediyorum spor yaptırıyorum aburcubur kestim resmen eve almıyorum çikolata diye deliriyor hatta ağlıyor
boyu 1,61 onun ve 63 kilo şuan
kemikleri kalın gerçi ama görüntüde bir göbek dışında bir sıkıntı yok gibi muntazam yani ama uğraşıyorum bakalım benle birlikte kilo versin sonra alışır çok uğraşır genç kızlıkta
kumsal sen aralıklı oruça başlamişsin nasıl gidiyor. benim çok zorladi buİyiyim canım yaaaaa netim yok şimdi de arkadaşa geldim![]()
3 kilo kalmis onuda verir47 olmak istiyor deliii☺ yoga yapıyor. Yoga için izmirdemi antalyada mı ne festival gibi bişii vardı oraya gidecek hattagitme diyorum ama dinlemiyor malesef. Küçük kızım fena kilo aldı yaa onada dikkat ediyorum spor yaptırıyorum aburcubur kestim resmen eve almıyorum çikolata diye deliriyor hatta ağlıyor
boyu 1,61 onun ve 63 kilo şuan
kemikleri kalın gerçi ama görüntüde bir göbek dışında bir sıkıntı yok gibi muntazam yani ama uğraşıyorum bakalım benle birlikte kilo versin sonra alışır çok uğraşır genç kızlıkta
Yok canım yaaa devam edemedim o bana göre değilkumsal sen aralıklı oruça başlamişsin nasıl gidiyor. benim çok zorladi bu![]()
en çok kilo aldiran dönem ünv sinavi hazirlik dönemi..3 kilo kalmis onuda verir
Kucuk kizininda cok kilosu yok ama daha yasi kucuk galiba yediklerine dikkat etmezse cok hizli kilo alabilir
Bende lise 2 de 58 dim sonra sinav felan derken 69 cikmistim lise 3 de
Boy kisa olunca 69 cok geliyor :)