Çok güzel olmuş hareket olmasıda iyi Ama su az olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş hareket olmasıda iyi Ama su az olmuş
Ben normaldedw çok su içiyorum ve hiç zorlanmıyorum. Suyu çok içiyorum diye eşim eve arıtıcı bağlattıAfiyet olsun nasıl içebildin suyu ben 2 litreyi zor tamamlıyorum
3 gundur bu saatleri buluyorBu saatte yemekmi yedin![]()
Evet ablacim bizde hergun 4litre iciyorum diye arıtmaya bari para verelim su almayalım dedikBen normaldedw çok su içiyorum ve hiç zorlanmıyorum. Suyu çok içiyorum diye eşim eve arıtıcı bağlattı![]()
İki yudum yicek oda göbeğine gider bisey olmaz3 gundur bu saatleri buluyor
Ama yarından sonra ben erken yicem yaa boyle hic olmuyor her an kilo alabilirim :)))
Selamlar
Menümü vereyim,
Sabah 08,:30 aç karnına 1 bardak limonlu 1 bardak normal su
Şekersiz türk kahvesi, 3 kuru kayısı, 1 ceviz
Kahvaltı 12:30
Yarım haşlanmış yumurta
1 simit
100 gr kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 domates, 1 yeşil biber
Bir tatlı kaşığı kadar tahin helvası
Saat : 14:00 şekersiz kahve
Akşam 18:00
4 kaşık yeşil mercimek salatası
(içinde garnitür. Domates, roka, maydanoz, ceviz, yeşil mercimek, limon suyu ve az zeytin yağı. Birde turşu ama yarım kornişon vardı)
1 Bardak ayran
Saat 20:00 maden suyu
3 litre su bitti
Şimdi yeşilçayımı içiyorum
Zipzip-
Egzersiz
1 saat Tempolu yürüyüş _150 puan
30 dk boosted _ 120 puan
10 dk bölgesel : 60 puan
Toplam : 330 puan
@sportie
Afiyet olsun sporlarda menülerde guzelSelam kizlar bugun menum sabah 9.30
menemen yanina 1 fincan yesil cay
öglen 13.00 1 kase kabak crbasi ve 2 tane pide ( kucuk biyut kendim yaptim kiyma ve sebzeli yagsiz) yinede 2 ci olmasaydi iyiyidi
aksam 19.00 kibrit kutusu buyuklugunde peynirle salata yedim sadece ..spor 9500 adim
Gobegim buyuk zatenİki yudum yicek oda göbeğine gider bisey olmaz![]()
![]()
![]()
AynenEvet ablacim bizde hergun 4litre iciyorum diye arıtmaya bari para verelim su almayalım dedik
Gerçekten aticam kendimiGobegim buyuk zaten![]()
Tamam tamam gobegim yok kucuk birsey var iste :)))Gerçekten aticam kendimi![]()
100 gram tahin helva mantıken en fazla 100 gram aldırabilir, helva dediğin lifli birşey canım o gün 1200 kalori altında kaldım ve öğlende sadece büyük salatalık yedim kg vermem gerekirdiÇok geçmiş olsun helva artı getirmedimi sana ben olsam şimdi +1 kiloydum![]()
Git sen yemek topigineAramızda aramızda
Yoksa uçurur bizi![]()
Su biraz daha içmeye çalışayımÇok güzel olmuş hareket olmasıda iyi Ama su az olmuş![]()
Onda bunda şundadırGit sen yemek topiginemadem beni beyenmiyosun genc birini bul
Yeyeee sen daha o gobek gün gelicek hesap sorcakTamam tamam gobegim yok kucuk birsey var iste :)))
Onda bunda şundadır
Şunda bunda ondadır
Mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır
Ben senden başkasına yar olmammmmm![]()
23 une kadar bisey yememem lazimYeyeee sen daha o gobek gün gelicek hesap sorcak![]()
Ekmek ye sen ekmek sıcak sıcak verirsin ozaman23 une kadar bisey yememem lazim![]()