• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm baya hırpalanmışsın sende benim gibi. Allah yüzüne gülsün inşallah. Allahtan ümit kesilmez dua et bol bol. Benim kan pıhtılaşma sorunu vardı. kılcal damarlarda yani. 9 ay iğne kullanmıştım, sende sorun neydi ne dediler,
Pıhtılaşma bendede var ne zaman iğneye basliyorlar peki kese yada kalp atışı gorununcemi yoksa kanda gebelik cikincami

Canım çok fazla yapamadım zaten bıraktım 16/8 yapmıştım
tamam canım sağol.
Internetin gelmesi ne sevindim.
Kızın hangi sporla ilgileniyor?
Nasıl gidiyor yarın sabah kaç kg çıkarsın sence☺
Sen beni geçersin bence.
Bugün if erken başlatıp geç kapattım.
Baharatları temizle boşalt filan yapıyordum.
Yanlışlıkla tadına baktım.
Oda pudra şekeri çıktı.
:confused:
Bir tanıdığın teyze karatay diyeti yaptı vücudun da çok ödem vardı bazı tahlilleri çok sıkıntılı cikiyodu tam bilemiycem şimdi sıkıntısını ama diyetten sonra çok düzeldi herşeyi normale bindi çok tavsiye eder herkese
sağol canım.umarim sen de dileğine kavuşursun.hayirlisiyla.perinatolojiye gittin mi gebelik takibinde riskli gebeler grubunda sin çunku.hangi sehirdesin?
Inşallah olur canım ama olmazsa da yıkım diye düşünme ben ilk denememde tutmadı 2.denememde tuttu 4 aylık ken düştü 3.ve 4. Denemelrimde de tuttu ve 3 aylık iken düşük oldu ama hep olucak umuduyla baştan başlıyorum ınsallah seninde olucak
Allah yardım etsin.Herkes bisey yaşıyor.
Son sezon hariç hepsini izledim canım
tam tersi desene sen bana anlat ben sana:confused:
Valla ödeme iyi geliyor dediler atsın diye içtim hiç sürekli içmedim o yüzden işe yarıyor mü bilmiyorum yarın belki farkederim😂
Kolestrol düşürücü etkisi var.
Diyetisyenler yazıyor

Cnm baya hırpalanmışsın sende benim gibi. Allah yüzüne gülsün inşallah. Allahtan ümit kesilmez dua et bol bol. Benim kan pıhtılaşma sorunu vardı. kılcal damarlarda yani. 9 ay iğne kullanmıştım, sende sorun neydi ne dediler,
Bebekler 3 aylığa yaklaşınca rahimde bir kanama ooluşuyor ve sonra bebekleri düşürüyo ama sebebi bilinmiyor

tamam canım sağol.
Sen beni geçersin bence.
Oda pudra şekeri çıktı.
sağol canım.umarim sen de dileğine kavuşursun.hayirlisiyla.perinatolojiye gittin mi gebelik takibinde riskli gebeler grubunda sin çunku.hangi sehirdesin?

Diyetisyenler yazıyor
Istanbuldami. Çapa cerrahpaşa mekik dokudum birşey bulamadilar eylülde bahçeci ye başlıycam bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese versin en hayirlilarindan

Bebekler 3 aylığa yaklaşınca rahimde bir kanama ooluşuyor ve sonra bebekleri düşürüyo ama sebebi bilinmiyor
Araştırmak gerek pıhtılaşma ola bilir genetikte bir.problem ola bilir birde rahim acaba kabul etmiyormu benim halamın kızının 6 aylıkken rahim açılması oldu bebeği kabul etmiyor dendi dikiş atıldı ama normal doğumla aldılar bebeği rabbim şifa versin hepimize

Bugün bi yerde görmüştüm Yağ yakımı zamanlarında meyveyi önermiyolarmış bende öyle yiyorum yarında belkim yerim Ama sonra biraz düzenleyeyim böyle dersem De izin vermeyin kaptanım çünkü ajitasyon yapıp sürekli yerim ben:KK48:
Tamam o zaman hedefine ulasana kadar meyve yok 😃😃
Cok mu acimasiz oldum simdi de :-)

Birşey bulamadılar şimdi doktoruma degistirdim bakalım eylül gibi kontrollere basliycam
Prof filan gördü mü?
Ya da perinatoloji takip yaptı mı?
Rahim kapasitesi dar mi diye aklıma geldi ama benim aklıma gelen doktorun da gelirdi herhalde.Benim kit kadın doğum bilgim neye yarar yani.

diyetisyen kuzenim geçenlerde geldi onun üzerine böye bi karar aldım burdan birde aynısını demiş ti kafama takıldı 70'in altına düşene kadar spor yapmamam için ben sordum oda yapmasan daha iyi olur dedi ama 70'in altına düşünce zaten asılırım spor yapmayı seviyorum çünki
Hafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesi ❤️ Günaşırı biraz çok yapabilirsin
inşallah ama işte 1 ay oldu ve 4 kilo verdim ve hergün kendimle cebelleşiyodum bu biraz kırıcı oldu aldığım sonuç
4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsin
vayyy anam vayyyy freeee listeye bak sennnn :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: 5kisi asil listede onlarin birisi 70lerde gerisi gramla oynarsa sonuncuyuz:KK70::KK70::KK70:
Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artık💕
yürüyüşün gerektiğini söyledi zaten ama ben dışarı çıkamıyorum ondan üstelik benim diyetisyenim değil kuzenim
Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsun 👍
Bugün bi yerde görmüştüm Yağ yakımı zamanlarında meyveyi önermiyolarmış bende öyle yiyorum yarında belkim yerim Ama sonra biraz düzenleyeyim böyle dersem De izin vermeyin kaptanım çünkü ajitasyon yapıp sürekli yerim ben:KK48:
Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etme
Ne çok meyve tuketiyorsun benim kavundan baska aklima meyve gelmiyor
Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorum😂😂
Senin kavunun benim meyveleri döver 😂😂😂
Aslında saysam sevmediğim o kadar az şey var ki belki yok bile 😂😂😂kg almama şaşmamalı 😂😂😂

Araştırmak gerek pıhtılaşma ola bilir genetikte bir.problem ola bilir birde rahim acaba kabul etmiyormu benim halamın kızının 6 aylıkken rahim açılması oldu bebeği kabul etmiyor dendi dikiş atıldı ama normal doğumla aldılar bebeği rabbim şifa versin hepimize
Olabilir bakalım.doktor rahim baskilamadan bahsetti onu deniycegiz bu sefer

Istanbuldami. Çapa cerrahpaşa mekik dokudum birşey bulamadilar eylülde bahçeci ye başlıycam bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese versin en hayirlilarindan
Nisa ya filan hiç gittin mi?
Tüp tedavileri hep devlette mi yaptırdın
Semiha Şakir vardı Zeytinburnu da bir zamanlar

Hafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesi ❤ Günaşırı biraz çok yapabilirsin

4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsin

Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artık💕

Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsun 👍

Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etme

Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorum😂😂
Senin kavunun benim meyveleri döver 😂😂😂
Aslında saysam sevmediğim o kadar az şey var ki belki yok bile 😂😂😂kg almama şaşmamalı 😂😂😂
Kavunuma karışma :KK70::KK70:o benim vaz gecilmezim kış boyu meyve yemedim yazında sadece kavun yiyorum napim dayanamıyorum

tamam canım sağol.
Sen beni geçersin bence.
Oda pudra şekeri çıktı.

Diyetisyenler yazıyor
Canım sen baştan başla gör o zaman keyfi ❤️❤️😂

Back
X