- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Cok etkilemezdi ki yine 1.grup olarak birinciyizeeeee ben versem nolcaktikiiii 400gram artiydim![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok etkilemezdi ki yine 1.grup olarak birinciyizeeeee ben versem nolcaktikiiii 400gram artiydim![]()
![]()
![]()
Sizin yuzdelerinizle birinci oldukkk...balkon konusmasi yapsanaCok etkilemezdi ki yine 1.grup olarak birinciyiz![]()
Haftaya yaparim yine bugüne -100 ile başladımSizin yuzdelerinizle birinci oldukkk...balkon konusmasi yapsana![]()
![]()
![]()
![]()
afiyet olsun, Aman çok dikkat et papatyam emekler boşa gitmesinBen bugün kaçamak yaptım
Sporumu yapacağım birazdan.menümü sonra yazacağım. Sanırım banada ceza gelir☺.
Ama akşam yemeğinde sadece magnolia yedim. Kızıma yapmıştım tadına baktım. Bakmışken yedim. Fazla tatlı geldi ama yinede yedim. Sonrada pişman oldum![]()
Ben izledim ilk filmi beğenin 10 sa giderek 9-8-7 şeklinde beğeni düzeyim azalmıştı, ben izleyeli çok oldu iyi seyirlerKızlar spolier vermeyin ama Alacakaranlık serisini okuyan ve izleyen var mı aranızda?
Ooooo kiz sen napiyon o kiloda veriyosan ben neden veremiyomHaftaya yaparim yine bugüne -100 ile başladım![]()
haftaya hiç niyetlenmeyin biz yeneceğizHaftaya yaparim yine bugüne -100 ile başladım![]()
Aramizda kalsin aksam tatli yedim (serbetli tatli degil ama )))Ooooo kiz sen napiyon o kiloda veriyosan ben neden veremiyom![]()
![]()
kola desen sende iciyon bende ictim cikolatada öyle
![]()
Ondan başın agridi demekkiiiAramizda kalsin aksam tatli yedim (serbetli tatli degil ama )))![]()
İyi ki bizim takımda değilsin hem kola iç hem çikolata yeOoooo kiz sen napiyon o kiloda veriyosan ben neden veremiyom![]()
![]()
kola desen sende iciyon bende ictim cikolatada öyle
![]()
Benimde 600 gram kaldi hedef icin :))20gün var 500gram veremezsem yaziklar olsun bana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dun telefonla cok ugrastim ya sabah o etkiledi galibaOndan başın agridi demekkiii![]()
20 güne değil önümüzde ki haftaya ver canım 500 gram neki yaparsın sen20gün var 500gram veremezsem yaziklar olsun bana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Senle kamp yapmakmi aman aman amanİyi ki bizim takımda değilsin hem kola iç hem çikolata yenazi subayı olarak seni tutuklamış en kötü kampa koymuştum
![]()
tatlı artida yapmamis deseneBenimde 600 gram kaldi hedef icin :))
Dun telefonla cok ugrastim ya sabah o etkiledi galiba
Tatli ne yapacak ki bana![]()
Günaydınnn![]()
inşallah regli oldum ben regl ondan yoksa cola çikolata yememkiii dondurma hic yemem20 güne değil önümüzde ki haftaya ver canım 500 gram neki yaparsın sen![]()
Kan şekeri de baş ağrısı yapıyor telefondandır bence deBenimde 600 gram kaldi hedef icin :))
Dun telefonla cok ugrastim ya sabah o etkiledi galiba
Tatli ne yapacak ki bana![]()
Kucukdu zaten yaa dun sabah tost yedim aksamda 1 tane kabak dolmasi yedim baska yemek yemedim zaten :))tatlı artida yapmamis desene![]()
oda eksi getirdi pekiyaaa öyle olsunKucukdu zaten yaa dun sabah tost yedim aksamda 1 tane kabak dolmasi yedim baska yemek yemedim zaten :))
Tamam canım ama kg vermene engel değil 500 gram için 20 gün hedef çok uzuninşallah regli oldum ben regl ondan yoksa cola çikolata yememkiii dondurma hic yemem![]()