• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben babamın kızıyım annem derdi evlenince beni rezil edecek anası birşey öğretmedi diyecekker evi kokacak bilmem ne
Babam rahat bırak kızı derdi
Şimdi tam bir temizlik hastasıym evim bal dök yala... İnsan yapmasada annesini örnek alıyormuş ama annemede yapmadğm zamanlara üzülüyorm.. Şimdi başım ağırsa ah desem annem başımda kıyamam.. Keşke bende ona zamanında yapsaymşm 😐😐😐
İçinde varmış annem ablamada hep öyle derdi öyle de çıktı hala bişi yapmaz evine gidince delirir annem:KK48:

İçinde varmış annem ablamada hep öyle derdi öyle de çıktı hala bişi yapmaz evine gidince delirir annem:KK48:
Ben haftaiçi çalışıyorm c. Tesi anca genel temizlik yapıyorm ama bitince anneme çıkarım yardıma ihtitacı varmı diye
Geçmişi getiremem düzeltemem ama elimden geldiğinde telafi ederim..
Yaşım oldu 31 işten bazen yorgn geliyorm başm ağrırıyor bazen stresli bir ortamda çalışıyorm ağladığım bile oluyor, bu yaşmda gelir başımda bekler.. Ay annelerin hakkı ödenmez beee :(

Kahvaltı
Yarım simit
Peynir
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

Öğlen haşlanmış tavuk göğsü
Ayran

Ara
badem.findik bir hurma
Şekersiz çay

Akşam
Bir tabak tarhana
Bir tabak et kavurma iki parçada kemikli tavuk

Su iki litre yada gecik unuttum

Artık badem fındıkta almicam bir avuç yiyorum on badem.dort beş fındık gibi çok sanki dimi arkadaşlar
Simit tarhana şeker orucunda yeniyormu ben pek bilmiyorum da

@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım:KK49:
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacak:KK59: herkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim:KK76: herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız:KK73:
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı🤔
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim:KK76:
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğiz:KK59: ölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız:KK49:
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirim:olamaz: Haydi fit olmaya:duduk:
Zipzip- Zipzip- @Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 @sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal Bal0ncuk Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 E Elif_Eylul @retro_hippo @gizemlicadiii Gulumse24 Gulumse24 @Kmsl Hnd @safsular @asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım😂
Bugün bende buna bakmıştım bende basen kalça sorunu var ben yarın ona basliycam ins Allah takibe aldim bugün

Ben babamın kızıyım annem derdi evlenince beni rezil edecek anası birşey öğretmedi diyecekker evi kokacak bilmem ne
Babam rahat bırak kızı derdi
Şimdi tam bir temizlik hastasıym evim bal dök yala... İnsan yapmasada annesini örnek alıyormuş ama annemede yapmadğm zamanlara üzülüyorm.. Şimdi başım ağırsa ah desem annem başımda kıyamam.. Keşke bende ona zamanında yapsaymşm 😐😐😐
İcimden sevinç cigliklari attım :KK70: :KK70: ins.Allah benim kızda senin gibi olur ben gorurumuyum acaba o bal dök yala evini ömrüm Yeter mi gözüm.acik gider hergun seni yetiştiren ananın saçına s... Derler.diyorum :rolleyes::rolleyes:

İcimden sevinç cigliklari attım :KK70: :KK70: ins.Allah benim kızda senin gibi olur ben gorurumuyum acaba o bal dök yala evini ömrüm Yeter mi gözüm.acik gider hergun seni yetiştiren ananın saçına s... Derler.diyorum :rolleyes::rolleyes:
Hahahahhaa gör bak diyeceksin..
Şaşıracaksın... Cnkü sorumsuz anne değilsiniz.. Sorumlu olan anneler kızına iş değil ama sorumlu olmayı öğretiyorsa diğeri gelir.. Babam beni güçlü annem sorumlu yetiştirdi.. Ahanda şimdi annemin işini beğenmiyorum annemde çıldırıyor şimdi beni beğenmez oldun, kurtlar kocayınca çakallara maskara olurmş diyor :D

Hahahahhaa gör bak diyeceksin..
Şaşıracaksın... Cnkü sorumsuz anne değilsiniz.. Sorumlu olan anneler kızına iş değil ama sorumlu olmayı öğretiyorsa diğeri gelir.. Babam beni güçlü annem sorumlu yetiştirdi.. Ahanda şimdi annemin işini beğenmiyorum annemde çıldırıyor şimdi beni beğenmez oldun, kurtlar kocayınca çakallara maskara olurmş diyor :KK70:
İnanırım ablamın kizida öyleydi yer içer köşeye çekilirdi şimdi annesinin yaptığı işi begenmiyor ama işki zamanında anasinada yapsaydı valla ablam derdi gittigi gün geri getirirler damada demiş benim kızım yer içer köşeye çekilir iş yapmaz bu konuda gelip bana şikayet etme benim kızım bu kabul ediyorsan böyle ama evlenmeden keşke bende o günleri görsem ins Allah görürüm bakalım 🙄

İnanırım ablamın kizida öyleydi yer içer köşeye çekilirdi şimdi annesinin yaptığı işi begenmiyor ama işki zamanında anasinada yapsaydı valla ablam derdi gittigi gün geri getirirler damada demiş benim kızım yer içer köşeye çekilir iş yapmaz bu konuda gelip bana şikayet etme benim kızım bu kabul ediyorsan böyle ama evlenmeden keşke bende o günleri görsem ins Allah görürüm bakalım 🙄
Bir an annemi gördm
Eşime annem aynılarını demişti :D

Back
X