- 17 Mart 2010
- 26.639
- 68.265
- 1.123
Yarına belli olur ak koyun kara koyunSen bugünden az iç canım uyuma garantili olsun![]()

Salonda yatayım en temizi riske atmayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarına belli olur ak koyun kara koyunSen bugünden az iç canım uyuma garantili olsun![]()
Saymadım ama en az 20 vardır 30 bile olabilir çok daha uzun yazdıklarım vardıGeçen kaptan diyor ya 27 alıntı birden yaptım diye...
Senin rekor kaç?![]()
Hadi ya kaptanin rekorunu kirdiysan sana altın takalimSaymadım ama en az 20 vardır 30 bile olabilir çok daha uzun yazdıklarım vardı![]()
Az topuklu çok topuklu giyemiyorumSüpermiş...
Spor topuklu?
Belki onun ki daha fazladır dönüp bakmaya üşendimHadi ya kaptanin rekorunu kirdiysan sana altın takalim![]()
Suyu yazmayı unutmuşum 3,5 litre su içtimSelamlar herkese
Bugünkü Menümü yazayım
Sabah 08:00
Aç karnına 3 bardak su
3 kuru kayısı, 5 çiğ badem
Kahvaltı 11:00
1 yumurta ile omlet
Fırında çok az yağlı kızartılmış patates küp şeklinde 5 küp
1 domates
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 ceviz
1 şekersiz türk kahvesi
Öğle 14:30
2 ceviz
3 mürdüm eriği
15:00 şekersiz türk kahvesi
Akşam 17:00
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
5 yemek kaşığı etli kuru fasülye
1 bardak ayran
22:30 1 kupa yeşilçay
Zipzip-
Egzersiz
45 dk boosted _ 180 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 240 puan
@sportie
@Nidsalii
İyi uykular tatlı rüyalarYarına belli olur ak koyun kara koyun
Salonda yatayım en temizi riske atmayım![]()
Rahat severim ben taban düz...Az topuklu çok topuklu giyemiyorum
Senin favori ayakkabın hangisi?
Bende renkli ayakkabı çanta çok severimSu kaynattim yeşil çay icicem sanırım
Rahat severim ben taban düz...
Hm den renk renk almış tim bir ara gri pembe mavi
Spor iyidir candır
Haftada bir topuklu bazen
Sen yat canım...İyi uykular tatlı rüyalar❤
![]()
Yalnız değilsin cnmha ha....bahanesi de hazır..supermis
..oyanamayan gelin yerim dar der
Hep senin yüzünden bence kadın sana özeniyor...verdin o kadar kilo....benim kv de akşamları yürüyüş yapıyor.....
mantarli yaptim ben bugün....
Mantar çorba mantar pilav mantar dolması
ha ha super fikir ...başka çare yok çünkü
Ya su manimalist yasamcilara hayranim nasil yapıyorlar?
Buda anneden gelen özellik bence annem lazım olur der ben de lazım olurcu oldum çıktım
Gerçi ablamlar karışık 2 tanesi bambaşka
Biri annem gibi
Hobi olarak uğraş canım...Bende renkli ayakkabı çanta çok severim ❤❤❤ Tasarımcı olsaymışım keşke ❤❤❤
afiyet olsun
Sen benim odayı görsen.Yalnız değilsin cnmbende lazım olurculardanım ☺ ya dönüştürme yaparım ya ihtiyacı olan birine veririm. Çamaşır odam var Allahtan yoksa napardım o ıvır zıvırı☺ama bir görsen bildiğin ardiye
![]()
Cnmm ben erken yatıyorum artık. Spora başladık diye sanırım yoksa en erken 2 de yatardım. Normalde 2 den önce uyumadım çalışıyor iken bile düşün bide sabah 07:30 da kalkarım üstelik. Pandemi süresinde 3-4 ü buluyor yatmam sabah 10 da kalkarım gerçi. Ama yaklaşık 20 gündür 12 de yatıyorum en fazla 12:30Sen yat canım...
Iyi geceler....
Ben şimdilik buralarda yım...
Kaptan sabah saçımi çekmez inşallah
Erken yatmaya alıştırmisti bir ara beni.
PAPATYAM da gece kusu aynı biz
![]()
olur kaptana tam sanada yarımBelki onun ki daha fazladır dönüp bakmaya üşendimaltını kaptana takalım biz
Kaç gun fizik tedavi?Cnmm ben erken yatıyorum artık. Spora başladık diye sanırım yoksa en erken 2 de yatardım. Normalde 2 den önce uyumadım çalışıyor iken bile düşün bide sabah 07:30 da kalkarım üstelik. Pandemi süresinde 3-4 ü buluyor yatmam sabah 10 da kalkarım gerçi. Ama yaklaşık 20 gündür 12 de yatıyorum en fazla 12:30![]()
Yazlık kışlıkları kalkarken yeri genişletmeyi diye bir kaç parça eksiliyor lazım değil verecek kimse yok diye apartman görevlisine veriyorum o verecek birini buluyorSen benim odayı görsen.
Kv her geldiğinde çıldırıyor .
Bu geldiğinde baya sevinir..
Tabi biz hazır boşaldı diyip bişey almazsak.
Oğlum koşu bandı istiyor eşimle.
Ben diyorum koşu bandı aldirmam illa alcaksaniz eliptik alın...
Ama yer kapliycak diye istemiyorum.
Ayy küçük kızımı bugün yedirdim de yedirdim 4 ana öğün 2 ara öğün yaptırdım çocuğaBen yemedim yedirdim dersin![]()
Hafta sonu yok cnm. 2 hafta daha devam edeğim. Duruma göre ek yaparım dedi doktorum bakalım inşallah gerek kalmaz.olur kaptana tam sanada yarım![]()
Kaç gun fizik tedavi?
Haftasonu yok sanırım
inşAllah canım.Hafta sonu yok cnm. 2 hafta daha devam edeğim. Duruma göre ek yaparım dedi doktorum bakalım inşallah gerek kalmaz.