- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Kiyamammmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiyamammmmm
Dogru hatirliyorsun canım tebrik ederim guzel eksiCuma 69.1
Pazartesi 68.6
Fark -500
Cumayı doğru hatirliyorumdur inşallah.
Duyduguma değil gördüğüme inanırım geldiğimden beri görmedim kaytariyorsun bacım napimYaaaaaaaa sen benim verdiğim kiloları bilmiyorsun olsun zamanla öğrenirsin![]()
![]()
Cuma 69.1
Pazartesi 68.6
Fark -500
Cumayı doğru hatirliyorumdur inşallah.
Kork benden çok pis gaza geldim bakkkkkDuyduguma değil gördüğüme inanırım geldiğimden beri görmedim kaytariyorsun bacım napim![]()
İşte buuuuuuu en sevdiğimKork benden çok pis gaza geldim bakkkkk![]()
Abla 93 kiloyken belim 103 dü diyetisyene başladığımda görünce aklıma geldi her ay ölçü al ben ilk belden vermeye başlıyorumEvet bugünkü kilom 90.2.
ÖlçülerimEki Görüntüle 2676500
Ahhahahhahah bunu duymak istediğini biliyordumİşte buuuuuuu en sevdiğim![]()
![]()
Al yine kaçırdımOncesi sonrasi yapayim size
Ilk fotoğraf 67
Ikinci fotoğraf 56
Senle beni yan yana düşünAl yine kaçırdım![]()
Evet master chef den gördüm2016 yilinda kpss ye hazirlanirken 75 e kadar çiktim sinav o zaman mayis ayindaydi boyum kisa olunca gobegim cok rahatsiz etmeye basladi
O zamandan sonra kilo vermeye başladım ama hedefim hic 55 degildi kucuk hedefler koymustum
75 den once 69 a dustum uzun surede 69 da kaldim sonra 65 ,62 derken 2018 de eylül de takimi kesfettim
O zamanda burda 60 dan 51.6 a dustum ama sonra tam olarak koruyamadim
55-58 arasindayim kisin 61 i gordum aninda mudahele ettim :))
Tamam ben gidiyorum
Kacamaklara ceza verebiliriz
Master sefde vardi dun aksam
Emegine saglik canim ne cok ugrasmissin tesekkur ederim takim adina
Gunaydin canım eksin cook guzel tebrik edeirm cuma 5 li rakamlar geliyor
Diger ölçülerine gore incelme var mi canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın abla
Tebrik ederim guzel eksi ile basladin
Günaydın canim ❤
Cuma niye bildirim yapmadin canim
Günaydın canim ❤
Hosgeldin canim hadi artik artilari atip listeye girme vaktin geldi
Günaydın canım ❤
Güzel kızım herşeyden önce yüreğinin derinliklerinden inanarak ALLAH BÜYÜK . O NE DİLERSE O OLUR. O İSTEMEZ İSE BİR YAPRAK DAHİ YERİNDEN KIMILDAMAZ. Diyebiliyorsan; elinden geleni yapıyorsan zaten sorun çözüldü. ALLAHIN BİR BİLDİĞİ VAR. VERİRSE LUTFU, , VERMESSE İMTİHANIDIR. sabır ise yemesi zor bir meyvedir. Yiyebilirsen çok büyük şifaları vardır. Madden ve manen. Onun için sıkıntı stres yapmaya gerek yok. Elhamdülillah vardır bir hayır diyebilelim ki ; şifasına nail olabilelim.Abla yaptığım herşey bı kaç gün sonra bağışıklık kazanıyor fayda etmiyor kayisiyida denedim gun kurusu daha etkili oldu ama oda sonra fayda etmedi etkileri bı kaç gün sonra gidiyor nasıl oluyor bende anlamıyorum ama açlık otunu dediğin gibi yapayım ara verince belki düzene girer tekrar başlarım doktor dedi stresten uzak duracaksın en büyük etken bağırsak tembelliği oda ne mümkün burası bile stres yapıyor bende![]()
Teşekkür ederim ben de çok mutlu oluyorum böyle eksilinceGünaydın canim eksin cook guzel tebrik ederim![]()
Allah razı olsun ablacımGüzel kızım herşeyden önce yüreğinin derinliklerinden inanarak ALLAH BÜYÜK . O NE DİLERSE O OLUR. O İSTEMEZ İSE BİR YAPRAK DAHİ YERİNDEN KIMILDAMAZ. Diyebiliyorsan; elinden geleni yapıyorsan zaten sorun çözüldü. ALLAHIN BİR BİLDİĞİ VAR. VERİRSE LUTFU, , VERMESSE İMTİHANIDIR. sabır ise yemesi zor bir meyvedir. Yiyebilirsen çok büyük şifaları vardır. Madden ve manen. Onun için sıkıntı stres yapmaya gerek yok. Elhamdülillah vardır bir hayır diyebilelim ki ; şifasına nail olabilelim.![]()
![]()
❣❣❣Poğaçanın olmadığını söylememe gerek yok sanırım hem de pastane poğaçası1 kepçe çorba olsaydı daha çok pazı ve salata yesen daha iyi olurdu
Tempolu Yürüyüş Yapman çok iyi olmuş ❤❤❤
Musait olunca soyle koyarim canimAl yine kaçırdım![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese![]()
![]()
Sabit olmanda guzel canimGüncel kilom 78.4 ile yeni haftaya başladım .
En azından kilo almamışım .yürümenin faydasi![]()