• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Televizyonumuz bozuldu yapımı için en az 1500 TL tutar dediler. Şöyle bana uygun fiyatli ama güzel bir televizyon önerir misiniz 😁
Ahhh ahhh hep oyle simdiki tvler parçaları cokkk pahali bizimki beko masallahi var hemde 82ekran😁😁

Kesin firmalar bozulacağı zamanı ayarlıyor. Tam garantisi bitmiş tv bozuldu. Ben de 300 500 tutar sanıyordum çok cahilim cooook 😁
çokkk beklersinnn :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Camasir makinam bozuldu 300gozden çıkartmıştım demesinmi 800diye sok oldum gittik yeni makina aldim makinamda daha 4senelikti😏

@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım:KK49:
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacak:KK59: herkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim:KK76: herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız:KK73:
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı🤔
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim:KK76:
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğiz:KK59: ölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız:KK49:
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirim:olamaz: Haydi fit olmaya:duduk:
Zipzip- Zipzip- @Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 @sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal @Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 E Elif_Eylul @retro_hippo @gizemlicadiii @Gulumse25 @Kmsl Hnd @safsular @asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım😂

Ben dün buraya hiç giremedim 🙈 bugün hastaneye gittim rapor almaya. 7 saattir hastanedeydim. 1,5 saati durmadan kosturmayla geçti. Sayılır mi? 😂🙈

Back
X