Yeşillik öyle bir şey ki daha büyük olsun istiyorsunEvet canım hatırlıyorum ben öyle çok büyük bişey istemiyorum 85 mk bişey olsa yeter bana yazlık için Allah kolaylık versin herşey çok pahalı artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşillik öyle bir şey ki daha büyük olsun istiyorsunEvet canım hatırlıyorum ben öyle çok büyük bişey istemiyorum 85 mk bişey olsa yeter bana yazlık için Allah kolaylık versin herşey çok pahalı artık
Ben şeker orucu kafasında olmadan dikkat edemiyorum maalesefAynen şeker yemiyorum hamur işi de ama her şey de var..
Kız sen kovulacak insanmisin Allah'ım emeklerinin karşılığını versin tadavin başarılı geçsin hakkında hayirliysa rabbim nasip etsin her zaman hayirliysa diye dua ederim sizin ve kendim içinde güzel haberlerini her zaman bekliyorum bizi haberdar et habersiz bırakma bol bol Ya Varis zikri çek iyiki geldin seni tanıdım yolun 6. Takımdan geçmiş dualarım seninle koccaman opuyorum Allah'a emanet ol sabırlı ol bol bol dua et duaların yerine ulaşsın ins AllahZipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu![]()
yaaaa okudum ve sonunda gözlerim dolduKız sen kovulacak insanmisin Allah'ım emeklerinin karşılığını versin tadavin başarılı geçsin hakkında hayirliysa rabbim nasip etsin her zaman hayirliysa diye dua ederim sizin ve kendim içinde güzel haberlerini her zaman bekliyorum bizi haberdar et habersiz bırakma bol bol Ya Varis zikri çek iyiki geldin seni tanıdım yolun 6. Takımdan geçmiş dualarım seninle koccaman opuyorum Allah'a emanet ol sabırlı ol bol bol dua et duaların yerine ulaşsın ins Allah![]()
Yok canım bana yeter büyük istemem tatili temizlikle geçirmek hiç istememYeşillik öyle bir şey ki daha büyük olsun istiyorsun![]()
Sendende Allah razı olsun canımyaaaa okudum ve sonunda gözlerim doldu
hepinizde güzel izlenim bıraktıysam ne mutlu bana
çok şükürki böyle güzel sözler okuyorum Allah razı olsun hepinizden
umarım herkesin gönlüne göre olur![]()
Ne anlıyorsun bunu dinlerken resmen eziyet geliyor bana![]()
Benim yitik şifa nin öğlene kadar sürdüğü gibiGeldim yaa gelmez olur muyum, sadece iki saat sürdü tek sıkıntı o![]()
Evet baya farklı tarzimiz bacım ben kulağa hoş gelen butun müzikleri dinlerim Mustafa Ceceli hayranıyım ayrıcaÇook eski alışkanlık deyim gülo :))
Kulak farkımız var sadece yoksa sözler hemen hemen her şarkıda ortak gibi.
Ya aşktan ya dosttan kazık yiyor insanlar yada böyle kendi içine gömülüyor.
Sabah sabah hele laflara
Senle farklı tarzımız baya demek.
Evet baya farklı tarzimiz bacım ben kulağa hoş gelen butun müzikleri dinlerim Mustafa Ceceli hayranıyım ayrıca![]()
Canın yiyim başkanım![]()
Onlar yiyor biz bakarken kilo alıyoruzAbur cubur gerçekten büyük bir batak. Dün akşam eşim çay demledi, yanına da cheesecake koymuş. Dedim napiyosun yemiycez onu. O yedi ben baktım![]()
Çok teşekkür ederim bebeklerim adınaÇok tatlılar yaaa evde hayvan sevmeyen ben bile bayıldım oyuncak gibiler![]()