Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net isim vermiyim canım ama güzel yeşili bDoğrudur tabi gönlüne göre olsun inş. Nerde burası söylemek istersen merak ettim :)
Kız haklısın unuttum bile... Aslında kendimi hazır hissetmiyorum ya.. bu ara biraz stresliyim, ugak tefek sorunlar yaşıyorum çocuklar evde ya.. birde şeker orucuna kalkışmışmıyim dedim..
Canım benim inşallah ya Allah hepimizin yardımcısı olsunşansın bol, Allah yardımcın olsun inşallah kuzum
güzel haberlerle![]()
Hazır değilsen yapma canım çoğu şey yasak özveri istiyoKız haklısın unuttum bile... Aslında kendimi hazır hissetmiyorum ya.. bu ara biraz stresliyim, ugak tefek sorunlar yaşıyorum çocuklar evde ya.. birde şeker orucuna kalkışmışmıyim dedim..
Hadi hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberler de alırsın. Takımdan gitmek yok, muhabbete gelip güzel haberleri müjde edeceksin inşallah.Zipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu![]()
Günaydın ❤ ay benim torunlar firarda. Sabah uyandım baktım hepsi olduğu yerdeki yüksekliği aşmış salona inmişhemen atayım bir foto.
Oyyy yerim ben bunları nasıl güzeller. Bayılıyorum ya bu tüy yumaklarina. Çete gibi bunlar her yaramazligi yaparlar artıkEki Görüntüle 2676839 te boyle geziyorlarkoltuğun köşesinde güzel bir yer yapıp etrafını da çevirmiştik cikmasinlar diye. Ama sınırı gecmisler. Biz büyüdük senin yaptığın dandik şeyler bizi kesmez diyorlar
![]()
Sende gelmedin şeker orucunaGünaydın canım, Eylülcük nasıl oldu. Bu gece de ateşlendi mi.
İnşallah teşekkür ederimmHadi hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberler de alırsın. Takımdan gitmek yok, muhabbete gelip güzel haberleri müjde edeceksin inşallah.
Takımdan kovulmakmiii sen nediyosunZipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu![]()
Günaydın canim Maşallah ateşlenmedi gece güzel uyudukGünaydın canım, Eylülcük nasıl oldu. Bu gece de ateşlendi mi.
Etmemmiii hiç merak etme sen Rabbim yardimcin olucak İnşallah cokkk güzel gecicek inaniyorumiki gözümün çiçeği yarın bana bol bol dua et emi![]()
dağ gibi çiçeğeemm var arkamdaaaTakımdan kovulmakmiii sen nediyosunkimse seni Kocamaz ben varim arkanda
Günaydın canim Maşallah ateşlenmedi gece güzel uyuduk
Etmemmiii hiç merak etme sen Rabbim yardimcin olucak İnşallah cokkk güzel gecicek inaniyorum
Canım günaydın nasılsın görüşmeyeli.Günaydın ❤
ben çok küçüğüm sizden belki ondan bukadar çok atlıyorum durBir ip.eskittim yenisini alcam inşallah önceki yıllar atliyordum doğum hamilelik derken bırakalı üç yıl olmuştur
İnşallah senin de güzel haberlerini alalım canım. Torunlarin doğumunun heyecanını yaşadığımız gibi senin doğumunu da bekleyelim.Canım ben ignelere devam 24 ünde yeni raporu cikarttiracagim 28 inde yeniden muayeneye gideceğim bakalım kist yok olmuş mu. Canım olmazsa bile sakın canını sıkma ben zaten aşılamayı çok gereksiz görüyorum çünkü başarı oranı doğal yolla hamile kalmanla ayni. Sen hep kal zaten bizle ❤❤
Canım günaydın nasılsın görüşmeyeli.
dağ gibi çiçeğeemm var arkamdaaa![]()
Geldim yaa gelmez olur muyum, sadece iki saat sürdü tek sıkıntı oSende gelmedin şeker orucuna
Annemlerin yanındaydım ya.. şimdi geldim baya boşluğa düştüm.. aslında iştahım da yok.. ama spor yapasım da yok..Bi fırsatta kahve yanına meyve falan strese iyi geliyor dimi