• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğrudur tabi gönlüne göre olsun inş. Nerde burası söylemek istersen merak ettim :)
Net isim vermiyim canım ama güzel yeşili b
IMG_20200407_143449.webp
ol

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum :KK43:
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa :KK70:
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu :cry::cry:
Hadi hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberler de alırsın. Takımdan gitmek yok, muhabbete gelip güzel haberleri müjde edeceksin inşallah.

Günaydın ❤ ay benim torunlar firarda. Sabah uyandım baktım hepsi olduğu yerdeki yüksekliği aşmış salona inmiş 😁 hemen atayım bir foto.
Eki Görüntüle 2676839 te boyle geziyorlar 😁 koltuğun köşesinde güzel bir yer yapıp etrafını da çevirmiştik cikmasinlar diye. Ama sınırı gecmisler. Biz büyüdük senin yaptığın dandik şeyler bizi kesmez diyorlar 🤣
Oyyy yerim ben bunları nasıl güzeller. Bayılıyorum ya bu tüy yumaklarina. Çete gibi bunlar her yaramazligi yaparlar artık 😍

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum :KK43:
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa :KK70:
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu :cry::cry:
Takımdan kovulmakmiii sen nediyosun :eek: kimse seni Kocamaz ben varim arkanda:-)
Günaydın canım, Eylülcük nasıl oldu. Bu gece de ateşlendi mi.
Günaydın canim Maşallah ateşlenmedi gece güzel uyuduk😊
iki gözümün çiçeği yarın bana bol bol dua et emi :KK15:
Etmemmiii hiç merak etme sen Rabbim yardimcin olucak İnşallah cokkk güzel gecicek inaniyorum

Takımdan kovulmakmiii sen nediyosun :eek: kimse seni Kocamaz ben varim arkanda:-)

Günaydın canim Maşallah ateşlenmedi gece güzel uyuduk😊

Etmemmiii hiç merak etme sen Rabbim yardimcin olucak İnşallah cokkk güzel gecicek inaniyorum
dağ gibi çiçeğeemm var arkamdaaa :KK15:

Bir ip.eskittim yenisini alcam inşallah önceki yıllar atliyordum doğum hamilelik derken bırakalı üç yıl olmuştur
ben çok küçüğüm sizden belki ondan bukadar çok atlıyorum dur
ama tabi çocuk hamilelik bunlar zaten bir kadının hayata yeniden başlamasının sebebi alıştırmlardan sonra sizde iyi aticaksınız ben eminim:KK200::KK200:
bende ilk kez atlıyorum bide küçükken arkadaşlarla atlıyordum okadar:spor::spor:

Canım ben ignelere devam 24 ünde yeni raporu cikarttiracagim 28 inde yeniden muayeneye gideceğim bakalım kist yok olmuş mu. Canım olmazsa bile sakın canını sıkma ben zaten aşılamayı çok gereksiz görüyorum çünkü başarı oranı doğal yolla hamile kalmanla ayni. Sen hep kal zaten bizle ❤❤
İnşallah senin de güzel haberlerini alalım canım. Torunlarin doğumunun heyecanını yaşadığımız gibi senin doğumunu da bekleyelim.

Back
X