• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya aslında evdeyken şeker orucuna benzer besleniyorum ama dışarı çıkınca olmuyor çok zor..

Ya abur cubur yememek en büyük oruç zaten evde kasma bence hippo.

Spor konusunda da sabahları yapalım olur mu? Yapan etiketlesin gazlasın. Müsait oluyomusun sabah?

Eşimde başladı tam gün gitmeye allah kolaylık versin bütün çalışanlara
Bizim tam gün değil canım henüz. Dönüşümlü gidiyoruz, günde birkaç saat okulda oluyoruz. Her gün gitmiyoruz. Allah tüm çalışanlara özellikle de sağlık çalışanlarına büyük kolaylıklar versin.

Spor konusunda da sabahları yapalım olur mu? Yapan etiketlesin gazlasın. Müsait oluyomusun sabah?
Abur cubur gerçekten büyük bir batak. Dün akşam eşim çay demledi, yanına da cheesecake koymuş. Dedim napiyosun yemiycez onu. O yedi ben baktım 😂😂

ben çok küçüğüm sizden belki ondan bukadar çok atlıyorum dur
ama tabi çocuk hamilelik bunlar zaten bir kadının hayata yeniden başlamasının sebebi alıştırmlardan sonra sizde iyi aticaksınız ben eminim:KK200::KK200:
bende ilk kez atlıyorum bide küçükken arkadaşlarla atlıyordum okadar:spor::spor:
Kaç yaşındasın bakım taze kan 😆

Gelelim fasulyenin faydalarına. İlk günden kimse yüklenmesin yoksa kaçarım 😂😂

12.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates salatalık, bir dilim süzme peynir, iki kaşık çingen salatası, 2 dilim kepekli ekmek,şekersiz çay.

14.00 pazar gezisi sırasında oğlundan kalan iki adet küçük lokma. Bizim burlarda hayır için dağıtılıyor. Yoksa özellikle alıp yemezdim.

16.45 akşam
Yarım tabak bulgur pilavı, iki parça haşlanmış tavuk, çoban salata, 2 adet kornişon.

20.00 sade soda.

Su 2 lt olmuştur ancak.
Spor
7000 adım 105 puan
Karın egzersizi
Bacak egzersizi
Simit egzersizi
Basen egzersizi toplamı 30 dk 180 puan

Toplam puan 285 puan (sanırım doğru hesap yaptım)
@Nidsalii
Yüklenecek menü nerde :halay::halay::halay:tebrik ederim ilk gün için çok çok başarılı eltim :KK9::KK9::KK9:

Günaydın herkese :KK68: :KK68:
Günaydın canim ❤
Günaydın...
Bugün Dükkânı biz açıyoruz küçük bebeliler oolarak 😄😄😄😄
Günaydın canım ❤
Eki Görüntüle 2676839 te boyle geziyorlar 😁 koltuğun köşesinde güzel bir yer yapıp etrafını da çevirmiştik cikmasinlar diye. Ama sınırı gecmisler. Biz büyüdük senin yaptığın dandik şeyler bizi kesmez diyorlar 🤣
Yaa cook tatli bunlar 🤩🤩🤩
Günaydın canim ❤
günaydın herkese :spor::spor::spor::spor::spor:
gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın güzel takım 😘
Günaydın canim ❤
Günaydın herkese
Günaydın canım ❤
Gunaydin abla❤

Şöyle diyim evde bi sürü işim var ama ben oturdum oğlumla oynuyorum 🤣 bırakmıyor beni..

Eki Görüntüle 2676839 te boyle geziyorlar 😁 koltuğun köşesinde güzel bir yer yapıp etrafını da çevirmiştik cikmasinlar diye. Ama sınırı gecmisler. Biz büyüdük senin yaptığın dandik şeyler bizi kesmez diyorlar 🤣
Çok tatlılar yaaa evde hayvan sevmeyen ben bile bayıldım oyuncak gibiler 🤗🤗

Eşim dün gidip baktı konteyner, hatırlarsan tarlayı almıştık şimdi çit ve konteyner sirada, ama maliyetli işler
Evet canım hatırlıyorum ben öyle çok büyük bişey istemiyorum 85 mk bişey olsa yeter bana yazlık için Allah kolaylık versin herşey çok pahalı artık

Back
X