Sana düello teklif ediyorum -1 yapan veya en çok yaklaşan kazanırAman kutla kutla haftaya gorurum ben seni 1kilo vermezsem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana düello teklif ediyorum -1 yapan veya en çok yaklaşan kazanırAman kutla kutla haftaya gorurum ben seni 1kilo vermezsem![]()
Aaaaa kimler artiiiiAslinda oyle bir kural yok canim ama onemli olan saglikli kilo vermek takimca cok guzel gidiyoruz
Puanlarla hesaplamadim ama bizde arti cok
Bildirimleri kapatsaydin![]()
Sana düello teklif ediyorum -1 yapan veya en çok yaklaşan kazanır![]()

@Zipzip- bana biseyler teklif ediyorkızdılar bana sen yokken
gördüm gördüm aksama balkon konuşması hazirladim sen merak etmekızdılar bana sen yokken![]()

tmm ama gözünü seveyim ekonomiyi çalkalamagördüm gördüm aksama balkon konuşması hazirladim sen merak etme![]()
![]()
![]()
![]()
yok yok o konulara girmem sen rahat oltmm ama gözünü seveyim ekonomiyi çalkalama![]()
bak yazık bana araba alacam![]()
Bakıyorum korkutmuşum gözünü@Zipzip- bana biseyler teklif ediyor
ooo ne dedi ne dediiiiiiii çok iddalıBakıyorum korkutmuşum gözünüdüello bile kabul etmiyorsun
![]()

Yaaaa ben veririm ama sen veremezsinBakıyorum korkutmuşum gözünüdüello bile kabul etmiyorsun
![]()

üüüüüüüüüüüYaaaa ben veririm ama sen veremezsin![]()
![]()
![]()
Bence insan sağlıklı beslendiği zaman kilo almıyor abur-cubur ve düzensiz beslenme bizi mahvediyo sütün yemekle değil sıvı tüketmekle çoğaldığını duyuyorum herkesde çok sıkı olmasa kendini de fazla salmamak adına yediklerine dikkat edebilirsinCanim kizlar ya bise soylicem.Ben 40 gun once dogum yaptim emziriyorum da. Erken mi basladim acaba bebegime zarari olur mu? Dikkatli beslenmeye calisiyrm ama yine de vicdan yapiyrm.
Ustune kilo da veriyrm 5 gunde verdim kiloyu
bol su ve yesillik tuketiyorum ama amasi var iste ne diyosunuz bu druma?
mısır ve cipste varmiüüüüüüüüüüü
vurdu ve gol oldu
maç devam ediyor sayın seyirciler![]()
yok onlar yasakkkkkkkkkmısır ve cipste varmi![]()
![]()
![]()
Kaptanım ben ne zaman listeye dahil olucam@Kmsl Hnd listeye ekliyorum canim hedefin icin kac diyelim
Görürüz sen öyle zannetYaaaa ben veririm ama sen veremezsin![]()
![]()
![]()
Köfte grubuna mi gideyim şimcikyok onlar yasakkkkkkkkk
burası diyet grubu![]()
![]()