Tebrik ederim kuzeninizi13 eylule daha cokmus katilirim tabiki
Bugun kina gecesi vardi canim dugun yarin gunduz olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim kuzeninizi13 eylule daha cokmus katilirim tabiki
Bugun kina gecesi vardi canim dugun yarin gunduz olacak
Oyyy canim benimmmİhtiyacın yok ama bizim sana ihtiyacımız var![]()
Selam meraba güle güleİyi geceler kaptanim Allah rahatlık versin hoş geldin güle güle![]()
Bebekim ben takıldığım yerde Taylan Kümeli detokslarindan yapıcam.sudem34 tatlım biz 13 eylülde kampa başlıyoruz sende katılabilirsen sana da uyarsa çok mutlu olurum ❤❤❤
Corona var yeter bu kadar muhabbetSelam meraba güle güle![]()
1. Olamiyormuyuz yaa bizim gruptaki yarisma ne oldu akibeti neBebekim ben takıldığım yerde Taylan Kümeli detokslarindan yapıcam.
Bugün de mesela senin semizotu salatası yedim.
Yarın yine semizotu yapıcam.
Sizin menü kesinleşsin desteklerim sizi.
Regl ime denkgelirse 1-2 gün belki yaparım.
Aslında listede 3 haftadır birinci olamıyoruz
Eğer bu cuma da olamazsak
Özellikle listedeki arkadaşları da içine katan bir kür yapsak
Kendi aramızda yapabilirizBebekim ben takıldığım yerde Taylan Kümeli detokslarindan yapıcam.
Bugün de mesela senin semizotu salatası yedim.
Yarın yine semizotu yapıcam.
Sizin menü kesinleşsin desteklerim sizi.
Regl ime denkgelirse 1-2 gün belki yaparım.
Aslında listede 3 haftadır birinci olamıyoruz
Eğer bu cuma da olamazsak
Özellikle listedeki arkadaşları da içine katan bir kür yapsak
Bu hafta 2. Takım açık ara yani biz1. Olamiyormuyuz yaa bizim gruptaki yarisma ne oldu akibeti ne![]()
Vallami benim haberim yok kacirdimmi orayı yoksaBu hafta 2. Takım açık ara yani biz❤ kazandık ama çok şaşaalı kutlayamadık![]()
İyi gecelerHerkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin hepinizi öpüyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya bir türlü başlayamadım spora haklısın.. off bir başlasam devamı gelecekte..Erteleyip durma sporu canım başla bir an önce. İnşallah ben de bu sefer 21 gün yaparım şu şekersizi. Yalnız evdekiler sınırlarımı çok zorluyor![]()
İyi gecelerAllah rahatlik versin bende uyuyorum canlar Allah a emanet![]()
İşte bak sen bile kaçırmışsınVallami benim haberim yok kacirdimmi orayı yoksa![]()
İntikamimizi aldık deseneİşte bak sen bile kaçırmışsınhemde ne yendik
ciddiyim ❤
siz yüzde 1 kilo verdiniz biz yüzde 11 kilo verdik.1. Olamiyormuyuz yaa bizim gruptaki yarisma ne oldu akibeti ne![]()

Hm...Ben kizcaksin ama hala keten tohumu almadım.Kendi aramızda yapabiliriztoplu olarak biraz zor gibi şimdi takım yarışı var bir de 4 Eylül hedefleri var hepimizin kafası çok karışmasın dedim
İlk listemizi hatırlıyor musun? Sebahat di galiba onu yapalım diyorum semizotu da çok güzeldi ama onu böbrek rahatsızlığı olanlar yapamıyormuş lilininde katılmasını çok istediğim için o kürü eledim ama o güne kadar birlikte bakabiliriz herkese uyacak işe yarıyacak birşeyler olsun diyorum ben![]()
işte o semizotu kürünü bulmadan tüm Taylan kümeli videolarını ve başka birçoğunu izlemiştim çok malzemeli olsun ki tek tip beslenmek sağlıksız evet kg durduğunda 1 gün yapılabilir ama 3-5 gün çok geliyor bana mesala t.k. Süt detoksu bence çok sağlıksız sonrasında insanı zor duruma sokabilir tarif güzel araya serpiştirmek daha akıl karı geliyorsiz yüzde 1 kilo verdiniz biz yüzde 11 kilo verdik.
Patates gibi ezdik sizi
Canım esitiz geçen hafta siz kazandınız bu hafta biz
Ama ben asil listeye girdim.
Sana etiket yaptım o kadar
Bayrağı devraldim diye
Bakmadin mi etiketlere
Hm...Ben kizcaksin ama hala keten tohumu almadım.
O liste de eksik malzeme ile başladığım için çok fena kabız olmuştum.
Şimdi süre uzun tam malzeme temin edip olabilir.
Taylan Kümeli detokslari da güzel o videoları bir izle yumurta ile olan avakodolu filan
Yeşil Çaylı olan
Ben perşembe yumurta ile olanı yaptım iyiydi
Bir çok detoks u var.
Malzemesi daha net az öz
O listede ki chia tohumuydu yoksa keten tohumu kullanabiliriz diye ben demiştim hatta beyaz çay yerine yeşil çay kullanılabilir mi diye dr sormuştum nerede ise aynı şey demiştisiz yüzde 1 kilo verdiniz biz yüzde 11 kilo verdik.
Patates gibi ezdik sizi
Canım esitiz geçen hafta siz kazandınız bu hafta biz
Ama ben asil listeye girdim.
Sana etiket yaptım o kadar
Bayrağı devraldim diye
Bakmadin mi etiketlere
Hm...Ben kizcaksin ama hala keten tohumu almadım.
O liste de eksik malzeme ile başladığım için çok fena kabız olmuştum.
Şimdi süre uzun tam malzeme temin edip olabilir.
Taylan Kümeli detokslari da güzel o videoları bir izle yumurta ile olan avakodolu filan
Yeşil Çaylı olan
Ben perşembe yumurta ile olanı yaptım iyiydi
Bir çok detoks u var.
Malzemesi daha net az öz