• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydinlaaaaarrrrrrr :KK68:
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Kizlar gunaydinnn ♥

Dünkü menümü paylaşmak istiyorum ama nereye yazacağımı unutmuşum ☹ yardımcı olur musunuz?
Günaydın canim ❤
Günaydın ☀☀☀☀
Günaydın canim ❤
Günaydın güzel bayanlar🌼🌼🌼🌼
Günaydın abla❤
Günaydın kızlar 😘
Gunaydin canim ❤
Günaydın laar herkeslere
Gunaydin abla ❤
Gunaydınnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr milletttttttttt :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın canim ❤
Günaydın herkese ben yeni kalktım :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Son 4 aydır bu saatte kalkmadigimi düşünürsek çok iyi uyudum
Gunaydin canim guzel uyumussun sevindim ❤❤
Günaydın fıstıklar 😍

🏝🏖⛱
Gunaydin abla ❤❤

Dustum pazar yollarina🥵

Eklentiler

• 20200825_111430.webp
    20200825_111430.webp
    116,2 KB · Görüntüleme: 28
Tatlım dün gece de bekaretle ilgili bir konunun içinde buldum kendimi. Zeynoya gitmeyelim falan derken oralara. :olamaz:Meraktan okuyorsun sonra bir şey soylemen gerekiyor ister istemez...
Filizcim kızlık zari vardı yoktu derken sabah bir baktım konuya sagimdaki solumdaki üyeler gitmiş mahpusa. o_O o_O
Kırmadan, incitmeden, küçümsemeden konuşmak bu kadar zor mu...
Bana da hakaret etti -birçok kişiye etti de-konu sahibi ... gülümsedim geçtim şikayet dahi etmedim. Bugün kendisi yok...
Ne demiş mizahsever atalarımız " işi bilicen işe gitmicen" :KK73:
Bunları yazdıktan birkaç saat sonra ceza aliyormuşum :halay::halay:
bende okudum o konuyu abla ama sesimi çıkarmadım
Sanada brova sagını sokunu maphusa gönderiyor sen elini kolunu sallaya sallaya geziyorsun ablacım 😂😂

Son düzenleme:
Tatlım dün gece de bekaretle ilgili bir konunun içinde buldum kendimi. Zeynoya gitmeyelim falan derken oralara. :olamaz:Meraktan okuyorsun sonra bir şey soylemen gerekiyor ister istemez...
Filizcim kızlık zari vardı yoktu derken sabah bir baktım konuya sagimdaki solumdaki üyeler gitmiş mahpusa. o_O o_O
Kırmadan, incitmeden, küçümsemeden konuşmak bu kadar zor mu...
Bana da hakaret etti -birçok kişiye etti de-konu sahibi ... gülümsedim geçtim şikayet dahi etmedim. Bugün kendisi yok...
Ne demiş mizahsever atalarımız " işi bilicen işe gitmicen" :KK73:
Bunları yazdıktan birkaç saat sonra ceza aliyormuşum :halay::halay:
İyi de geçen ben ne yaptım onu anlamadım kendimden örnek verdiydi sadece:skandal:

Back
X