• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün kü menüm
Sabah
1 kş lor
1 omlet
2 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara
2 erik
2 gün kurusu

Akşam
1 kase çorba
4 kş makarna
Çoban salata
1 br ayran

Su 2 lt olacak
Spor yok belim tam düzelmedi
Afiyet olsun canm.gecmis olsun beline ne oldu. Ahh bu bel çok hassas bir bölge yaa . Benimde belimde kayma varmış 1 yıldır ağrı çekiyordum . Inşallah şifa buluruz çok dikkat etmek lazım sonradan çok zor oluyo

Afiyet olsun canm.gecmis olsun beline ne oldu. Ahh bu bel çok hassas bir bölge yaa . Benimde belimde kayma varmış 1 yıldır ağrı çekiyordum . Inşallah şifa buluruz çok dikkat etmek lazım sonradan çok zor oluyo
teşekkür ederim
Sanada çok geçmiş olsun
Benim belim 3 kez kitlendi kaldı kıpırdıyamadım iğnelerle 1 haftada toparlamıştım emar cektirdim fıtık dedi yeni oluşmuş dikkat etmem gerekiyor öne doğru eyilmemek gerekiyor çömelerek birseyi almak gerekiyor ben eğilince belime ağrı girdi yı ne en azından gezebiliyorum öncekilerde ambulansla gittik hastaneye

Genelde 2000-3000 bin arasi yapiyordum
bazen 5000 e çıktığım gunler olmustu
Ziplamanin bacaklara olumsuz etkisi olabiliyormuş iple atlamak daha iyi olur canim
Bende ip aldim gecen sene ama duruyor belki iple baslarim bu sefer
Maşallah yani doğru anladıysam 5000 de atlasak iple atlarsak sıkıntı yok.

Bakalım belki büyük ipte alırım.
Ama işte lambaya takılır diye çekiniyorum.
Bağ bahçe balkon da yok zıplamak için büyük

teşekkür ederim
Sanada çok geçmiş olsun
Benim belim 3 kez kitlendi kaldı kıpırdıyamadım iğnelerle 1 haftada toparlamıştım emar cektirdim fıtık dedi yeni oluşmuş dikkat etmem gerekiyor öne doğru eyilmemek gerekiyor çömelerek birseyi almak gerekiyor ben eğilince belime ağrı girdi yı ne en azından gezebiliyorum öncekilerde ambulansla gittik hastaneye
Çok geçmiş olsun 💕 dikkat et kendine 💐💐💐

teşekkür ederim
Sanada çok geçmiş olsun
geçmiş olsun zeyno🙏
Bilirim o acıyı,kaç kere kitlenip kaldim hemde işyerinde bel kayması oldu bende tedavi oldum simdi iyiyim.sukur

teşekkür ederim
Sanada çok geçmiş olsun
Saol canm. Çok dikkat et bende benzer durumdayım tahmin edebiliyorum zorluğunu

geçmiş olsun zeyno🙏
Bilirim o acıyı,kaç kere kitlenip kaldim hemde işyerinde bel kayması oldu bende tedavi oldum simdi iyiyim.sukur
Geçmiş olsun canm bende de bel kayması varmış belimi çektirdim bir masörde . Biraz iyi geldi gibi ama halen çok hassas . Sen nasl tedavi oldun ?

Geçmiş olsun canm bende de bel kayması varmış belimi çektirdim bir masörde . Biraz iyi geldi gibi ama halen çok hassas . Sen nasl tedavi oldun ?
Çektirme degil benimki vakumlarla yerine getirdiler sagol canim sanada gecmis olsun

teşekkür ederim
Sanada çok geçmiş olsun
geçmiş olsun zeyno🙏
Saol canm. Çok dikkat et bende benzer durumdayım tahmin edebiliyorum zorluğunu
Gecmis olsun kizlar 😘😘

Menü vereyim.
If 17/7
Kahvaltı
13.25
Sucuklu yumurta.1.5 dilim eksi mayalı ekmek.1 er çay kaşığı bal.recel.tereyag.12 siyah zeytin.3 dilim beyaz peynir.4-5 bardak çay
19.45 akşam yemeği
1 tabak semizotu yemeği.1 tabak etli bamya

Susadikca su içiyorum.Sayamadim.
Spor 66 dk yürüyüş
5400 adım
30 dk boosted
132 ip atlama

Back
X