- 17 Mart 2010
- 26.678
- 68.352
- 1.123
Günaydın canım.Günaydııııııııııınnnnn tatlı hanımlar.![]()
![]()
![]()
Yürüyüşe mı yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım.Günaydııııııııııınnnnn tatlı hanımlar.![]()
![]()
![]()
Tamam canim beklerim vaktim var sorun olmazYarın tartı var....
Çok heyecanlıyım.
6 yıl sonra listeye girip savaşmak
Haftalık hedefim 700
İnşallah ulaşırım.
Zipzip- canım ben akşam i geç kahvaltıyı da geç yaptığım için okuldan gelince tartılıyorum.
Senin yarin işin var mı?
Okuldan 13 gibi en geç çıkıyoruz.
Sıkıntı olur mu?
Sabah yuzum gözüm sis oluyor![]()
Hayır canımm. Şindi duşa giriyorum. Ben kınayı çok seviyorum. Kınanın yoğun kızıllığına bayılıyorum.Günaydın canım.
Yürüyüşe mı yoksa?
Tamam canim beklerim vaktim var sorun olmaz![]()
vuu süper.....bakımlı kadın olmak harika...Hayır canımm. Şindi duşa giriyorum. Ben kınayı çok seviyorum. Kınanın yoğun kızıllığına bayılıyorum.
Akşam kına yakmıştım saölarıma. Şimdi yıkayacağım . Sonrası kahvahvaltı. Birde ben yemekten sonra yürüyüş yapmayı seviyorum.
Mideye çöküp kalmasın hazmedelim ve eritelim diye![]()
![]()
Yok canım ya annemler anlayışlı diyet konusunda ölçülü olacağımOhh miss
Kız yaktığını fazlasını yemegüzellik
Çok teşekkür ederim bu yorumlar baya mutlu ediyor beniSpor yapmak seni sikilastirmis guzel gorunuyorsun canim
Afiyet olsun canım![]()
Günaydın Sadece o gün geç gelip erken çıkmıştım haftaya yine izinliyim canım senin nasıl gidiyor? Adapte olabildin mi? Seminerlerde sıkıntıdan patlamıyorsundur umarım
Hoş geldiniz en kisa surede hedefe ulasiriz insaAllah hep birlikteHerkese merhaba
ADINIZ: Fatma
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ- online grafik tasarım-ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğuma kadar sabahlar olmasın gibi yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:evlilikten önceki kiloma dönmek eski elbiselerimi giymek içine giremiyorum çünkü
kurallari okudum anladım herşeyi 2 hafta deneme mi olacak yani ben hergun ne yediğimi yazacağım mutlaka dimi
Ben kacirmisim sizin okul acildimiyok yok sıyırma dik şartlar zor...
Uzak canım.
Birde direk ulaşım yok.
Arabayla gidiyorum şükür.
Aramıza hoşgeldin, zayıflamak için en doğru yerdesin.Herkese merhaba
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:evlilikten önceki kiloma dönmek eski elbiselerimi giymek içine giremiyorum çünkü
kurallari okudum anladım herşeyi 2 hafta deneme mi olacak yani ben hergun ne yediğimi yazacağım mutlaka dimi
Uygun bulursam sana da haber veririm canım, sen de minnoslarin resmini arada bir atsana. Özlüyorum valla.Mahcup olacak birşey yok ki hayvana şiddetin pik yaptığı şu dönemde merhametini, sevgisini koruyanlara binlerce kez teşekkür etmek lazım. Ayy çok şükür inşallah durumu da iyidir
Bizim ilk basta dusuk riskdi,
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorumHerkese merhaba
Günaydın canim ❤Günaydın
Bugün Perşembe yarına güzel eksiler gelir mi![]()
Mahalle karantinaya alınmak üzere abla internet elektrik kesintisi yaşandı malum kimsede girip bakamıyor Şu an benim işlerin aksamaması içinde Dün gece ev değiştirdim ben tartıyıda alamadım yoksa asla bildirimsiz bırakmamHayırdır canım.neden ayrılıyorsun.bildirim yapmayınca sanki ortalama fazla düşüyor....kilo alsan da tartilsan daha iyi galiba ....kurallara bakmak lazım.
Bak benim direnç kilosu şu an gebertiyor beni...
Bugün ya yumurta ya yeşilçay detoks yapicam.
Direnç kırılsın diye
Canım geçen haftanin listesini ilk sayfaya kopyaladın mi yine.Tamam canim beklerim vaktim var sorun olmaz![]()
Evet canim ilk sayfaya kopyaladim oyle hatirliyorim dur bir bakayim gecen hafta cok yogundumCanım geçen haftanin listesini ilk sayfaya kopyaladın mi yine.