- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Tamam hosbuldumHosgeldiniz ilk sayfada formu doldurabilir misiniz taniyalim sizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam hosbuldumHosgeldiniz ilk sayfada formu doldurabilir misiniz taniyalim sizi![]()
Yok abla konuşmuştuk galiba antakyadayımSelen Gaziantep'te misin
Bnm annem de güzel yapar ama tam dövmez bn dövülmüş seviyoreeeeeeAyy ben keşkek süper yaparım...
Süper de yerim![]()
HmmHyr cnm burada arkadaşlarımla öğle yemeğine gastronomi evine gittim yöresel lezzetlerimiz bizim de
Burada da yapılır ama beyaz salçasız yaniHmm
Bizim hayırlarda yapılır yeriz üstüne de bir kapla eve de alırız sonra yemek için![]()
Valla her hali güzel oluyorBurada da yapılır ama beyaz salçasız yani
Ama evlerde ya kurutulmuş biber ya da biber salçası konur her hali güzel![]()
Hoşgeldin evet 2 hafta deneme oluyor benim 2 haftam doldu bu cuma listeye gireceğim kurallara uyduğum için hergün menü ve yaptığım sporları paylaşıyorumHerkese merhaba
ADINIZ: Fatma
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ- online grafik tasarım-ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğuma kadar sabahlar olmasın gibi yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:evlilikten önceki kiloma dönmek eski elbiselerimi giymek içine giremiyorum çünkü
kurallari okudum anladım herşeyi 2 hafta deneme mi olacak yani ben hergun ne yediğimi yazacağım mutlaka dimi
TeşekkürlerHoşgeldin evet 2 hafta deneme oluyor benim 2 haftam doldu bu cuma listeye gireceğim kurallara uyduğum için hergün menü ve yaptığım sporları paylaşıyorum
Mahcup olacak birşey yok ki hayvana şiddetin pik yaptığı şu dönemde merhametini, sevgisini koruyanlara binlerce kez teşekkür etmek lazım. Ayy çok şükür inşallah durumu da iyidirCanım sen böyle dedikçe mahçup oluyorum ben. Çok seviyorum ve zarar görecekler diye çok korkuyorum. Yarın gündüz bahçeye girmenin bir yolunu bulacağım. Sanırım duvarına merdiven dayarimbu arada sesini bir kez daha duydum, hala hayatta demek ki ve annesi gelip gidiyor bence.
Tamamdır kaptanım bayadır süt icmiyorum içeyim artık.Guzel canim afiyet olsun,
Meyvelerin yanina sut ,yogurt,peynir gibi protein eklersen kan sekerini dengeler canim
Izinler cumadan cumaya oluyor canimZipzip- kaptanım ben bugünden izne ayrılabilir miyim cuma bildirim yapamayacağım bir haftalık ayrılsam çok iyi olur aslında
![]()
Bi kez bildirim yapmamam sorun olur mu o zaman izne ayrılmama gerek kalmazIzinler cumadan cumaya oluyor canim
Bu hafta bildirim yapmadi deriz haftaya bildiirim yaparsin oyle izne ayiririz
Günaydın kaptanım nasilsinGunaydin kizlar![]()
Günaydın balım sen nasılsıngüüüüüüüüüüüüü
naaayyyyyyyyyyy
dınnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()