• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun

Afiyet olsun

Ben yokum sonra mi gircem :KK64:

Tamam nasıl etiket yapılıyor beceremedim bir tirlu :KK48:

Hosbuldum 😊

Teşekkürler

@ işareti ardından etiket yapacağın kişiyi yazıyorsun boşluk bırakmadan zaten yanda kullanıcısı çıkıyor seçiyorsun mesala @Felicioo gibi

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kardeşim ikizlere hamile, sorunlu bir hamilelik yaşadı hep yattı. Şu an 34 haftalık oldu ama bebeklerin kilo alımı durmuş, biri 1600 biri 1700 Gr imiş. Eğer kilo almazlarsa doktor en fazla iki hafta daha bekleyip bebekleri alacakmış ama çok küçükler. Bebeklerin büyümesini sağlayacak besinler ya da yöntemler var mi, belki deneyiminiz vardır bu konuda. Tabiki doktorunun önerileri var ve onları yapıyor ama sonuç alamıyor.
@selensu82 canım senin ikizlerin vardı. Var mı soyleyebilecegin birşeyler.
Çok geçmiş olsun canim ınsallah hayirli sonuçlar alirsinz

Geçmiş olsun cnm 🙏 Allah acil şifa versin

Orta derece görünüyor Benim olduğum yer ama bugün güvenlikten öğrendik bizim site 911 dairelik bir site ve 79 vaka varmış 😱😱

Allah yardımcımız olsun. Valla çoğu kişi tedbir almıyor malesef. Biz kendimize dikkat edeceğiz başka çare yok.
Teşekkür ederim 🙏❤️😍😘

Canım o iğne çok önemli iyi yapmışsınız yaptırmakla.
Canım ben mümkün mertebe anne karnında kalması taraftarıyım.
Dr.iyiyse güveniyorsanız sorun olmaz inşallah.
Kilo lari az değil bence çok yüksek olması da iyi değil.
Şeker yüklemesi yaptırdı mı?
Ne zaman yaptırdi.?
Şeker yüklemesi yapılmamış canım, kan değerlerine bakarak doktor gerek görmemiş. Benden farklı bir şehirde, bu süreçte yanında olamadım ama özel bir doktora gidiyorlar ve iyi olduğunu söylüyorlar. Riskli gebelikler uzmaniymis. Kiloları bana az gelmişti ama bilmiyorum tabi ikizler nasıl olur.

:rolleyes: :rolleyes: :KK54::KK54::rapci::rapci::KK4::KK39:selaaaaammmmm kaptanımmm... Şu anda 6000 adımla tempolu 40 dakikalık yürüyüşten geldimm.:KK4::KK6::KK36::rolleyes::KK9::KK9::KK9:10000 + 6000 .gün içinde 30 dakikalık bölgesel spor . Yarın cuma yaaa !! :KK17::KK17::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9: iyi geceler. Duşumu alıp yatarım artık. Hayırlı eksileeeeeeerrrrrr cümletennnn.
Cumaya hazırlık yaptın sanirim yarın güzel haberlerle gelirsin inş bende gece yürüyüşünü seviyroum ama tek çıkamıyorum eşimide ikna edemiyorum maalesef

Canım menünde protein yok görüyorum daha dengeli olması açısından çorbayı yarım kase herhangi et ve salata yesen daha iyi olur sanki 💕

Bisküvi çikolata olmamış sanki 😔

Sağlıkla alsın kucağına hiç anlamadığım konular ama dr bizden daha iyi bilir sanırım güzel teyze❤❤❤
Teşekkür ederim canım, insan bir telaş herkese soruyor işte 😘

:rolleyes: :rolleyes: :KK54::KK54::rapci::rapci::KK4::KK39:selaaaaammmmm kaptanımmm... Şu anda 6000 adımla tempolu 40 dakikalık yürüyüşten geldimm.:KK4::KK6::KK36::rolleyes::KK9::KK9::KK9:10000 + 6000 .gün içinde 30 dakikalık bölgesel spor . Yarın cuma yaaa !! :KK17::KK17::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9: iyi geceler. Duşumu alıp yatarım artık. Hayırlı eksileeeeeeerrrrrr cümletennnn.
Ben o kadar not alıyorum sonradan spor ekleniyor cıkcık:spor: maşallah enerjin hep olsun abla:KK15:

Cumaya hazırlık yaptın sanirim yarın güzel haberlerle gelirsin inş bende gece yürüyüşünü seviyroum ama tek çıkamıyorum eşimide ikna edemiyorum maalesef
Benim eşimde önceleri gelmiyordu . :110: sonra baktı ben vazgeçmiyorum yanlız çıkıyorum; önce benimle geldi kendisi bankta oturdu. Daga sonra yeni yeni oda bana eşlik etmeye başladı.:KK4::KK6::rolleyes::rolleyes:Ben önde o arkada koşturuyoruz. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dediğin gibi canım bazı şeyleri görmezden geliyorum, kendimi yormamaya çalışıyorum. Her şey olacağına varır nasılsa.
Diyet konusunda ben de normalde if yapıyordum ama akşam 6yi geçirmemeye çalışıyordum. Tabi sen uyku ile olan arayı yeterince fazla tutabiliyorsan sorun yok. Ben bu aralar diyetisyen listesiyle devam ediyorum, bir de bunu deneyeyim dedim. Liste dışına çıkmamaya çalışıyorum ama sürdürülebilir bir şey değil açıkçası. İki haftası kaldı, sonra yine her şeyden azar azar if duzenime döneceğim.
ya söyle düşün o onları söylerken amacı seni kırmak değil....seni sevsede dilini tutamıyor...tutsa huyunu değiştirdiği için rahatsız olacak....doğal olmayı seçiyor...ama amacı asla üzmek değil....hatta şaka yaptığını filan saniyor sen gül kız tepki bekliyor yani ..
Umursama belki şaka filan için yapıyorsa belki söner davranışı.
@ işareti ardından etiket yapacağın kişiyi yazıyorsun boşluk bırakmadan zaten yanda kullanıcısı çıkıyor seçiyorsun mesala @Felicioo gibi
:KK60: her derde deva Leyla
Şeker yüklemesi yapılmamış canım, kan değerlerine bakarak doktor gerek görmemiş. Benden farklı bir şehirde, bu süreçte yanında olamadım ama özel bir doktora gidiyorlar ve iyi olduğunu söylüyorlar. Riskli gebelikler uzmaniymis. Kiloları bana az gelmişti ama bilmiyorum tabi ikizler nasıl olur.
Canım yapılmadığı çok iyi.
Riskli gebeler uzmanına gitmeside şahane.
Erken doğarsa kilo çok iyi değil.
Ciğer kalp kilolu olan birini düşün bünye çalışması gibi....benim kanaatimce tabiki.... profesyonel biri yorumlaması daha iyi....zaten işi bilen birine gidiyormuş

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kardeşim ikizlere hamile, sorunlu bir hamilelik yaşadı hep yattı. Şu an 34 haftalık oldu ama bebeklerin kilo alımı durmuş, biri 1600 biri 1700 Gr imiş. Eğer kilo almazlarsa doktor en fazla iki hafta daha bekleyip bebekleri alacakmış ama çok küçükler. Bebeklerin büyümesini sağlayacak besinler ya da yöntemler var mi, belki deneyiminiz vardır bu konuda. Tabiki doktorunun önerileri var ve onları yapıyor ama sonuç alamıyor.
@selensu82 canım senin ikizlerin vardı. Var mı soyleyebilecegin birşeyler.
Çok geçmiş olsun umarım güzel sonuçlar alır psikolojik çok dikkat etsin Allah hayırlı bir yol gösterir💕

ya söyle düşün o onları söylerken amacı seni kırmak değil....seni sevsede dilini tutamıyor...tutsa huyunu değiştirdiği için rahatsız olacak....doğal olmayı seçiyor...ama amacı asla üzmek değil....hatta şaka yaptığını filan saniyor sen gül kız tepki bekliyor yani ..
Umursama belki şaka filan için yapıyorsa belki söner davranışı.
:KK60: her derde deva Leyla

Canım yapılmadığı çok iyi.
Riskli gebeler uzmanına gitmeside şahane.
Erken doğarsa kilo çok iyi değil.
Ciğer kalp kilolu olan birini düşün bünye çalışması gibi....benim kanaatimce tabiki.... profesyonel biri yorumlaması daha iyi....zaten işi bilen birine gidiyormuş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Duanızı esirgemeyin şu mübarek günde.

Back
X