Güzel olmuş. Güzel günler geçirin orda hep birlikte ağız tadıyla.Koca kosemi balkona sigdirdik sıfıra sfir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş. Güzel günler geçirin orda hep birlikte ağız tadıyla.Koca kosemi balkona sigdirdik sıfıra sfir![]()
KesinlikleDaha ne olsun dimi canım![]()
Ah bu anneler babalar dimiiŞimdi yoldayız yaylaya gidiyorum
Ve akşama ayıptır söylemesi mangal yakacağız
Inşallah çok abartmam
Abartmamalıyım değil mi???
Meyve de çok yediriyor annem babam çocuk gibiyim değil mi 35 yaşında koca çocuk
Sürekli elime bir şeyler tutusturiyorlar
Allah kolaylık versinBen bugun bittim
Çok sıcakti 15kasa incir topla topla bitmedi
Dahada başlangıç bu yandim yani![]()
Allah zihin açıklığı versinKizlar bugun islerim var az da ders bakacagim 7 gibi gelirim ❤❤
Sağol canımAllah kolaylık versin
Allah zihin açıklığı versin![]()
Harikasın maaşallah. Bak yemeyince hemen de verirmiş benim ortimGeçen cuma 55.7
Bugün 55
Zipzip- H hasbeenandgone
yesil olayini yeni fark ettim wallaKızlar yeşil olmama çok az kaldı
Artık çizelgede ıvır zıvır yazmayacak.
Fazla kilolu grubundan sıyrılıp normal kilo skalasına ineceğim inşallah...
Hepinizi çok seviyorum
Bu süreçte bana doğrudan yada dolaylı destek olan motive eden herkese çok teşekkür ediyorum.
2.5 ayda 9 kilo
Siz olmasaniz yapamazdim birakirdim hemen.
Şimdi kendimle aynalarla barıştım.
Ayy çok tatlısın.yesil olayini yeni fark ettim wallabekliyorum seni
Düne kadar 73.3 le sabittim dün akşam namazinda regl başladı birde yemek saati geç vakte kaldığı için +600 le karşınızdayız 73.9 lilimSen bildirim yapmadin nedenn![]()
Bende regliim ama bende ters tepmiyor galiba yaa. Yemek saati gec oldurgundan olabilir olsun haftaya veririsin yineDüne kadar 73.3 le sabittim dün akşam namazinda regl başladı birde yemek saati geç vakte kaldığı için +600 le karşınızdayız 73.9 lilim![]()
Tesekkur ederim canimm hepimiz kazandikLili 38 canım tebrik ederim mezun kilonun bile altına indin
bide beni geçtin
Haftanin kazananı sensin.
@Felicio balım sen nasıl iradeli sin öyle.MasallahAllahim nazardan korusun.
Koyduğun hedefin bile üstüne çıktın.Hedeflerin gitgide büyüyor.Eskiden 900 gram derdin.Cok güzel bir ivme yakaladın.Hic kaybetme bu azmini.
PAPATYAM rakibem süpersin canım.
istikrarli biçimde ilerliyorsun hep ileri.... süper
![]()
Afiyet olsun efemmmmO sabah buda aksam isimi bitirip hemen sofraya oturdum yedim kalktim, Allah tan yemegim vardi simdi kahve iciuorum oturma odasinin koltuğu gelmedi mindere serildim en en sevdigim![]()
Gel beraber olsun bebeeemmmAfiyet olsun efemmmm![]()
Hiç aram yok tşk ederim içmiş kadar oldumGel beraber olsun bebeeemmm![]()
Hoşgeldin canım.Yarın tartılıp bilgilerimi yazicam . Hepinize hayırlı cumalar
Bugun yazsan bilgilerini daha guzel olur canim uc cuma kurali var 2 hafta sonra listeye girebilirdinYarın tartılıp bilgilerimi yazicam . Hepinize hayırlı cumalar