• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi yoldayız yaylaya gidiyorum
Ve akşama ayıptır söylemesi mangal yakacağız
Inşallah çok abartmam
Abartmamalıyım değil mi???
Meyve de çok yediriyor annem babam çocuk gibiyim değil mi 35 yaşında koca çocuk
Sürekli elime bir şeyler tutusturiyorlar
Ah bu anneler babalar dimii ☺️ hep öyleler zaten. Bu sabah annem süzülmüşsün öldürcen kendini zayıflicam diye diye ye yemeğini diyo😆😆 dedim anne okadar süzülmüşümki benden 2 insan çıkar 😆

Kızlar yeşil olmama çok az kaldı:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Artık çizelgede ıvır zıvır yazmayacak.:KK76:
Fazla kilolu grubundan sıyrılıp normal kilo skalasına ineceğim inşallah...:dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Hepinizi çok seviyorum:KK200:
Bu süreçte bana doğrudan yada dolaylı destek olan motive eden herkese çok teşekkür ediyorum.
2.5 ayda 9 kilo:KK45:
Siz olmasaniz yapamazdim birakirdim hemen.:kk77:
Şimdi kendimle aynalarla barıştım.
yesil olayini yeni fark ettim walla 😂😂😂 bekliyorum seni

Haftayı kapattım.
Sporlarımi paylaşayim.
30 dk zayıflama kemeri 0 puan
5800 adım 87 puan
90 dakika yürüyüş tempolu 225 puan
Toplam 312 puan N Nidsalii
İlk 5 de kendimi hayal ediyorum.
Umarım dumura uğramam.
(1saat 15 dakika yürüyüşten sonra dayanamayıp onu 1.5 saate tamamladım:KK53:)

Düne kadar 73.3 le sabittim dün akşam namazinda regl başladı birde yemek saati geç vakte kaldığı için +600 le karşınızdayız 73.9 lilim :KK52:
Bende regliim ama bende ters tepmiyor galiba yaa. Yemek saati gec oldurgundan olabilir olsun haftaya veririsin yine🤗

O sabah buda aksam isimi bitirip hemen sofraya oturdum yedim kalktim, Allah tan yemegim vardi simdi kahve iciuorum oturma odasinin koltuğu gelmedi mindere serildim en en sevdigim 😍🥰

Eklentiler

• 20200828_180323.webp
    20200828_180323.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 24
Lili 38 Lili 38 canım tebrik ederim mezun kilonun bile altına indin:KK9:bide beni geçtin:KK66:
Haftanin kazananı sensin.:KK25:
@Felicio balım sen nasıl iradeli sin öyle.Masallah:nazar:Allahim nazardan korusun.
Koyduğun hedefin bile üstüne çıktın.Hedeflerin gitgide büyüyor.Eskiden 900 gram derdin.Cok güzel bir ivme yakaladın.Hic kaybetme bu azmini.:KK19::anne::KK60:
PAPATYAM PAPATYAM rakibem süpersin canım.:KK9::KK9::KK9::KK9:istikrarli biçimde ilerliyorsun hep ileri.... süper:KK19:
Tesekkur ederim canimm hepimiz kazandik 🤗🥰

Back
X