- 11 Nisan 2007
- 88.474
- 521.107
- 1.223
Sen bildirim yapmadin bugün artik senide listede gormek istiyorum![]()
Ben onu unutmuşum sofraya oturmuşum.
1 gün önce sabittim onu alabilirsin kilo olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bildirim yapmadin bugün artik senide listede gormek istiyorum![]()
Eylule guzel bir baslangic yapalim seninle canim yeter artik kilolu olmak zorunda degilsin hepsi senin elinde .Zipzip- ne desen haklısın canım benim gruplar dedim ama istediğim gibi devam edemedim.
Şişmanlığıma yılgınlığıma verin. Yarına yeni haftaya temiz başlıycam inşallah.
Tamam canim listeye eklerimBen onu unutmuşum sofraya oturmuşum.
1 gün önce sabittim onu alabilirsin kilo olarak.
Yarım su bardağı kadar barbunya gerisi yeşil salata ama kasem çok büyük yani doyuruyor 2,5 yıl oldu doğum yapalı baya yerleşmiş benim göbekAksam barbunya miktari ne kadardı canim sanki az gibi geldi menun kilona gore
Ne zaman dogum yapmistin canim bolgesel hareketler icin erken mi acaba
Eylule guzel bir baslangic yapalim seninle canim yeter artik kilolu olmak zorunda degilsin hepsi senin elinde .
Ablam 35 kilo verdi oda yaklasik 100 lu kilolara ulasmisti ameliyat oldu biliyorsun az cok sureci
Istemeyince olmuyor cok iyi biliyorum senide cook iyi anlıyorum .
Kendine kucuk kucuk hedefler koy ilk hedefin listeye girmek ikinci hedefin 100 u gormek olsun mesela
Yarım su bardağı kadar barbunya gerisi yeşil salata ama kasem çok büyük yani doyuruyor 2,5 yıl oldu doğum yapalı baya yerleşmiş benim göbek![]()
Nerde hata yaptigini da biliyorsun canimAmeliyat aklımda uzun zamandır hep vazgeçiyorum. Düzene girdim mi yapıyorum verebiliyorum şükür ama dış etkenlerden fazla etkileniyorum bırakıyorum taşıyamayıp.
En büyük hatayı zaten burda yapıyorum
Tüm takımı kutluyorum, inşallah haftaya da aynı performansı bekliyoruz.Erken yaptilar yaa birinciyiz![]()
Sen daha zorlusun, bugüne kadar koyduğun her hedefe ulaştın. Güzel kilo ver ama beni ezip geçme olur muTabiki her zaman yedek plan yaparımbu hafta seninle challenge yapıyorum haftaya bakalım o şanslı insan kim
senin zorlu bir rakip olduğun ortada bakalım sonuç ne olacak
![]()
Tebrik ederim herkesi :) ben yine yerimde sayiyorum ...Erken yaptilar yaa birinciyiz![]()
Teşekkur ederiz canim, uzun zamandir yoktun nasilsinTebrik ederim herkesi :) ben yine yerimde sayiyorum ...
O biraz zor görünüyor denerimSen daha zorlusun, bugüne kadar koyduğun her hedefe ulaştın. Güzel kilo ver ama beni ezip geçme olur mu![]()
ayy bu motivasyonla ben bu hafta yine sıkarım kendimi...Azminle kararlılığınla yeşilsin sen hiç geri alacağını düşünmüyorum ❤❤❤
ben verdiysem herkes verirMaşallah sana canım darısı benim başıma inş
vuu 27 koca sene...Ben 13×2 +1![]()
![]()
![]()
![]()

Maşallah ablana.Eylule guzel bir baslangic yapalim seninle canim yeter artik kilolu olmak zorunda degilsin hepsi senin elinde .
Ablam 35 kilo verdi oda yaklasik 100 lu kilolara ulasmisti ameliyat oldu biliyorsun az cok sureci
Istemeyince olmuyor cok iyi biliyorum senide cook iyi anlıyorum .
Kendine kucuk kucuk hedefler koy ilk hedefin listeye girmek ikinci hedefin 100 u gormek olsun mesela
Açık ara yenmişizCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 689.ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (6.takim) ==> %1.005![]()
![]()
2. (9.takim) ==> %0,642![]()
![]()
3. (5.takim) ==> % 0,550![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
![]()
1.hadikonusalim==>%3.40==> 9.TAKIM
2.redsonja87 ==> %2.24==> 5. TAKIM
3.birmuhendisanne ==> %2.22==> 6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
bnnu ==> -%-1.32==> 4.TAKIM
Sagol canım iyiyim sen nasılsın.okadar cok misafir agirladimki hic vaktim olmadi kendime bbirkac haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama pek giden birsey olmayinca burayi ariyorum hemenTeşekkur ederiz canim, uzun zamandir yoktun nasilsin