- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evet canim sorma annee bolobonla meme istiyom diyo telefon izleyipte meme keyfi yapiyo sıpaSağol canım....Yerim ben o eylülü ne güzel de cümleler kurarmış daha meme emerken....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim sorma annee bolobonla meme istiyom diyo telefon izleyipte meme keyfi yapiyo sıpaSağol canım....Yerim ben o eylülü ne güzel de cümleler kurarmış daha meme emerken....
Grup bayağ kalabalık olmuş
Temizlik dakikası 2 puan ise 2 saat sadece halı kilim yıkama ( 240 ) puan sanırım .canım eniştem de taş düşürdü Mart Nisan gibi iki kez hemde pandemi var diye operasyon yapamadılar yurt dışında birde evde sancı çeke çeke bir iki haftada düştü.7 kilo filan verdi yemek yiyemedigi için.
Abimde var arada sancılanir.O üzüme benzeyen meyveden yer bazen.
Evet canım İstanbul dayım.Kasim ayına kadar sıcak olur burası.Ama esinti oluyor.Ben de yokuş yukarı aşağı yürüyorum genelde.
Ama benim korkum tekrar evlere kapanırsak
temiz havada yürüyüş şimdiden ne kadar çok yaparsak o kadar iyi.
Birde dışarıda yapılan spor daha etkili.
@Yazagelen canım 5 haftadır diyet yapıyorum demiştin kaç kilo verdin ?
canım saati 30 puan hesapla.
Yürüyüş olarak sayılmaz ama spor yarışması için temizlik puanı dk 2 puan
Benimki yeni format gördü.
WhatsApp dışında program yok![]()
Bonusummmgecen etiket yaptim hic gelip te buyrun benim diye
![]()
Afiyet olsun canim kacamak yapmisken bugun dondurma olmasa guzel olurmusBugünkü menüm
Sabah12:00
1.5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Bir tane milföy börek (pazar kahvaltılarında illa bir börekcesitimiz olur )
Şekersiz çay
Aksam19:00
Tavuk haşlama
Salata
Ara:
2 tane erik
Bir tane dondurma
Kızın sınavini diyosun sanirim gece okulunu yazmis ilk siraya o çıkmış ben dedim yazma gunduz calisir gece okula giderim diye yazdi simdi gene gece calisiyo halbukiE Elif_Eylul sınav noldu ya
Hem milföy hemde dondurma olmamis canimBugünkü menüm
Sabah12:00
1.5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Bir tane milföy börek (pazar kahvaltılarında illa bir börekcesitimiz olur )
Şekersiz çay
Aksam19:00
Tavuk haşlama
Salata
Ara:
2 tane erik
Bir tane dondurma
Ha ha 2 dakika si 1 puan yaTemizlik dakikası 2 puan ise 2 saat sadece halı kilim yıkama ( 240 ) puan sanırım .![]()
2 dakikasi puan canimTemizlik dakikası 2 puan ise 2 saat sadece halı kilim yıkama ( 240 ) puan sanırım .![]()
Sen benim dediğime değil yaptığıma bakTemizlik dakikası 2 puan ise 2 saat sadece halı kilim yıkama ( 240 ) puan sanırım .![]()
Kızın sınavini diyosun sanirim gece okulunu yazmis ilk siraya o çıkmış ben dedim yazma gunduz calisir gece okula giderim diye yazdi simdi gene gece calisiyo halbuki
Kolay gelsin çalışkan ve becerikli insanNeler yapmadimki temizlik yaptim asure icin malzeme islattim taze fasulye yaptim dolma ici yaptim dolduracagim imm ceviz ve findik temizleyecegim simdide![]()
Kaptanım hep ileri tarihe atıyorsunuz bu challenge Sudem ile benim aramda başladı ve büyüdü bakalım çok güzel adımlar atacağız bu hafta sizi de beklerizKafam rahatlasin da yaparim canim![]()
Toplam mi 12000 yoksa tempolular hariç miEvet bende dahilim. Sabah 45 dk Tempolu yürüyüş yaptım bile 6.000 adım. Akşamda 45 dakika yapacağım nasipse 90 dakika ve 12.000 adımla günü kapatırız Allah nasip kısmet ederse. Tabii diğer egzersizler hariç. Yürüyüş baya toparlıyor vücudu.![]()
İlk günden olmaz bırakma canısı en azından eşinle şöyle parka git biraz tur at lütfen sonra bak sonuncu olursun demedi demeArkadaşlar bugün yürümeye çıkamayacağım. Halı kilim yıkadık bahçede. Biz bittik.![]()
Hepimiz seni çok seviyoruz be Lilim kimmiş o kıymet vermeyenEe ozletmek lazim arada ben gibi hep girince kiymetimiz olmuyor![]()
Sormayaaa hep öylede düsünüyoruz iste napalim kendi bilir okumak isterse okuturuz caliscam derse calissinNasıl olucak öylehaklarında hayırlısı olsun ya çocukları düşünmek çok zorluyor insanı
Bana laf söyledi lili canimKolay gelsin çalışkan ve becerikli insan
Kaptanım hep ileri tarihe atıyorsunuz bu challenge Sudem ile benim aramda başladı ve büyüdü bakalım çok güzel adımlar atacağız bu hafta sizi de bekleriz
Toplam mi 12000 yoksa tempolular hariç mi
İlk günden olmaz bırakma canısı en azından eşinle şöyle parka git biraz tur at lütfen sonra bak sonuncu olursun demedi deme ❤❤❤
Hepimiz seni çok seviyoruz be Lilim kimmiş o kıymet vermeyen![]()