• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cokk gecmis olsun Rabbim cumlesine sifa versin canim benimde enes im fmf hastasi bebekliginden beri, banada sijogren sendromu teshisi yeni kondu
Hos geldiniz umuraim birlikte hedefbkilonuza kisa surede ulasiriz🥰
Sağol canım size de geçmiş olsun, benim oğlumun 3 yaşında farkedildi, o zamana kadar yanlış tanı ve gereksiz bir sürü ilaç kullandı. Şimdi en azından belli bir rutinimiz var çok şükür. Fmf de zorlu bir hastalık, inşallah sizin için hafif ve kolay geçiyordur. Oğlum da ondan da şüphelendikler, genetik testlerin ilki mutasyon var çıktı, ikinci yapılan ileri testler mutasyon yok çıktı.
Senin hastalığını da ilk kez duydum, hemen baktım internete. Bizim oğlanın ki gibi otoimmünmüş. Allah kolaylıklar versin diyorum canım, ilaç tedavisi falan var mı peki.

Sağol canım size de geçmiş olsun, benim oğlumun 3 yaşında farkedildi, o zamana kadar yanlış tanı ve gereksiz bir sürü ilaç kullandı. Şimdi en azından belli bir rutinimiz var çok şükür. Fmf de zorlu bir hastalık, inşallah sizin için hafif ve kolay geçiyordur. Oğlum da ondan da şüphelendikler, genetik testlerin ilki mutasyon var çıktı, ikinci yapılan ileri testler mutasyon yok çıktı.
Senin hastalığını da ilk kez duydum, hemen baktım internete. Bizim oğlanın ki gibi otoimmünmüş. Allah kolaylıklar versin diyorum canım, ilaç tedavisi falan var mı peki.
Şu an yürüyüş deyim Ne kadar yazabilirim bilmiyorum ama sesli demeyeyim beni 15 aylıkken sıkıntıları başladı epilepsi zannettiler yanlış teşhis koydular Abdominal epilepsi olarak kabul ettiler bir sürü beyin ilaçları falan kullanmak zorunda kaldı daha sonra benim araştırmalarım uzerine atagi gecirdigi anda acile hemen götürdüm, bu dedim epilepsi olabilir mi epilepsi nöbeti geçiren bir çocuk 12 saat mi geçirir 12 saat geçirdi diyelim Sağ kalirmi sag kaldi bir yerinde hasar kalmaz mı diye diye En sonunda genetik araştırmaya Gittik iki mutasyon çıktı şüpheli ilaca tepki verirse ataklarda azalma seyrelme olursa pozitif olarak kabul edeceğiz dedi ilaçlara güzel tepki verdi kaç yaşındaydı o zaman 3 bucuk yaşında idi.

YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evi
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ewet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çok şükür yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynaya baktigim an kendimi beğenmek istiyorum kilo sevmiyorum
Hoşgeldiniz💐
Sabah 45 dk tempolu yürüyüş tamamdır 😘
Maşallah 🧿 bende durmayacağım bugün 🤩🤩🤩

Bu arada parktan sıkıldım dön dön her zamanki güzergahima geçtim bileğimden sabah güneşi göreceğim d vitamini alacagim diye kırk takla atıyorum😂😂

Eklentiler

• 20200831_085443.webp
    20200831_085443.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 24
Şu an yürüyüş deyim Ne kadar yazabilirim bilmiyorum ama sesli demeyeyim beni 15 aylıkken sıkıntıları başladı epilepsi zannettiler yanlış teşhis koydular Abdominal epilepsi olarak kabul ettiler bir sürü beyin ilaçları falan kullanmak zorunda kaldı daha sonra benim araştırmalarım uzerine atagi gecirdigi anda acile hemen götürdüm, bu dedim epilepsi olabilir mi epilepsi nöbeti geçiren bir çocuk 12 saat mi geçirir 12 saat geçirdi diyelim Sağ kalirmi sag kaldi bir yerinde hasar kalmaz mı diye diye En sonunda genetik araştırmaya Gittik iki mutasyon çıktı şüpheli ilaca tepki verirse ataklarda azalma seyrelme olursa pozitif olarak kabul edeceğiz dedi ilaçlara güzel tepki verdi kaç yaşındaydı o zaman 3 bucuk yaşında idi.
Aynı zorlu yolları yaşamışız canım, her ay aynı gün birdenbire 40 derece atesleniyordu, sürekli antibiyotikler kullanıyordu. En son gittiğimiz doktora ağladım nerdeyse, isyan ettim bulun artık diye. Sürekli karın ağrısı çekiyordu. Bizde de genetik testler sonrası ilaç deneme yanılma yöntemiyle bulundu. O doktor en azından dinleyip anladı sağolsun.
Şimdi oğlun kaç yaşında ve durumu nasıl canım.

Cuma günü : : 73,9
Pazartesi kilom : 73:2
Fark : 700 gr
🧿🧿
Kaç gündür sabahları ayaklarım balon gibi kalkıyorum bu sabah baya azalmıştı. Ödem gitti sanırım çok şükür
Eki Görüntüle 2683008
Çok güzel eksi canım
gunaydin kizlar bu sabah 3 haftadan sonra ilk defa arti ile uyandim bilyordum iki gun aksatsam ayar kaciyor
73.9
guncel;74.1 (200 gr almisimdir ) morel bozmak yok daha cok asilacagim 73 u kurutacagim😂(kahvalti yapmadim iki elma yiyecegim cezaliyim😜
Hafta sonu mağduru olmuşsundur canım
Spora asılıp kaçamakta yapmazsan daha fazlasıyla gider
Cuma 66.5
Pazartesi 66.8
Haftasonu kaçamağı falan da yok ama anlamadım.
Ödem olmuştur belki

gunaydin kizlar bu sabah 3 haftadan sonra ilk defa arti ile uyandim bilyordum iki gun aksatsam ayar kaciyor
73.9
guncel;74.1 (200 gr almisimdir ) morel bozmak yok daha cok asilacagim 73 u kurutacagim😂(kahvalti yapmadim iki elma yiyecegim cezaliyim😜
Günaydın canim cumaya kadar kacamak gormeyelim guzel eksiler bekliyorum🥰
Cuma 66.5
Pazartesi 66.8
Haftasonu kaçamağı falan da yok ama anlamadım.
Yaptigin spor mu fazla geldi acaba canim
Günaydın kızlar
Karnım nasıl gurulduyor anlatamam kalkıp tartılayım kilo bildirimi yapacağım sonra da kahvaltı yaparım
Gunaydin canım ❤

Aynı zorlu yolları yaşamışız canım, her ay aynı gün birdenbire 40 derece atesleniyordu, sürekli antibiyotikler kullanıyordu. En son gittiğimiz doktora ağladım nerdeyse, isyan ettim bulun artık diye. Sürekli karın ağrısı çekiyordu. Bizde de genetik testler sonrası ilaç deneme yanılma yöntemiyle bulundu. O doktor en azından dinleyip anladı sağolsun.
Şimdi oğlun kaç yaşında ve durumu nasıl canım.
Evet canim sanki bizi anlatiyirsun ayni seyler birebir 2007 li enes 13 yasinda, oncede genelde 20 gune bir karin agrisi atagi yasardi simdi yilda 2 yada 3 ve o denli agir yasamiuor artik nefes alamazdi onceden suandada var goguste agri atak durumunda nefesde zorluk kesiklik ama oncesine bakarak cok cok iyi Colsijen kullaniioruz gunluk 3 doz

73.9
Sisde olabilir canim az hareket et yine tartil

Back
X