- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Iyigeceler canim iyisin insaAllahIyi geceler kizlar![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyigeceler canim iyisin insaAllahIyi geceler kizlar![]()
![]()
Şükür ben de iyiyim. Yattım yatağıma uykunun gelmesini bekliyorum. Çok sıcak uyutmuyor yaAfiyet olsun eliptik ne demek
Online ders çocuğunuz mu alıyor
Afiyet olsun
Birsey yememissinki acikmadinmi dikkat et şekerin düşmesin
Geçmiş olsun görüşürüz
Çok şükür iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın
Afiyet olsun
Afiyet olsun spora maşallah
Afiyet olsun![]()
Tmm simdi bu kirmiziyi gordukce dahada gaza geliceksin yesile gecmek icinYaptım benimde görünüyor artık gaza fazla basmisim![]()
Hangi sehirdesin ben İstanbul bu gece sıcak hakkatenŞükür ben de iyiyim. Yattım yatağıma uykunun gelmesini bekliyorum. Çok sıcak uyutmuyor ya
Afiyet olsunMenüm
10:00 2 krep, 100 gram peynir, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
15:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm
17:00 120 gr ızgara tavuk, yarım lavaş, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
19:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
20:00 1 ölçek protein tozu, 200 ml süt
Su 1,5-2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6.5 km/sa)
Son günlede bol proteinli yiyordum, bir anda azalınca kesmedi sanırım. Bir de o ekmek çok güzel, lanet olsun.![]()
Bilecik- Bozüyük ( Bozüyük olarak belirtmeden ihanet ediyormusum gibi hissediyorum memleketime) ayyyyy İstanbul Allah kolaylık versin bacımHangi sehirdesin ben İstanbul bu gece sıcak hakkaten
Hep sıcaktan bunlarBenimde uykum cok geldi neden uyumuyorsam![]()
Hoşgeldin canımADINIZ: Yazankalem
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır dahil olmadım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha iyi hissetmek
Canim benim ekran goruntusi aldim sordugun sorunun cevabi![]()
Bence sizi birakmaiuorum galiba uyurdum yoksa simdiyeHep sıcaktan bunlar![]()
Eeeee kuzuma eee eee eeeee. Dandini dandini şanslı bebek annesi ma..Bence sizi birakmaiuorum galiba uyurdum yoksa simdiye
Bugün bende dolaba baktım ne kadar çok.giyemedigim kıyafetim varmış onu farkettimAy inşallah ya çok mutsuzum bu kilolarla eski kıyafetlerim olmuyor okula giderken ne giyeceğim diye dolu dolaba bakıyorum![]()
Çok güzel yer bir kere küçükken gitmiştimBilecik- Bozüyük ( Bozüyük olarak belirtmeden ihanet ediyormusum gibi hissediyorum memleketime) ayyyyy İstanbul Allah kolaylık versin bacımvantilatör açıyorum sabah kaskatı kalkıyorum
Canım burada da yanlış hesaplamış olabilir misin? Yavaş yürüyüş olarak 70p yazmıştım ben sana ama tempoluysa 175 p olur aydınlatır mısın beni?