Teşekkür ederim. :) Kolay geldi bugünlük.
Ya şimdi benim amaç insülin direncini kırmak ve bir daha hiç yakalanmamak olduğu için 68 fazla olur. Ama kısa hedef tutamak gibi bir derdim var evet. :) Şahsen ilk hedefim şu bir anda aldıklarımı verip 75 olmak. 20 kiloluk hedef. :) Ben aslında pound (lbs) hesabı tartmaya başlamıştım kendimi. Amerikan hesabı yani, 55 kg değil de 121 lbs gibi... Çünkü verdiğim kilo da gözüme rakam olarak fazla görünecekti, aldığım kilo da... Hem 85, 78 dedim mi o rakamların gözümde bir ağırlığı var, duygusal bir bedeli var. Ama 180 pound dedin mi kaç kilo olduğunu bile hesaplamadan bilmiyorum.

Ama yarışmaya katılınca hesaplar değişti tabi. :) Yine de bitirince lbs ile ölçeceğim. 5 kilo almışım demek başka, 11 pound almışım demek başka,daha kritik gelir göze diye düşünüyorum. Ay neyse çok uzattım. Yani aklınıza yatıyorsa sizde böyle tartılabilirsiniz bence hedefe inince. Herhalde çoğu tartının ağırlık ünitesi değişikliği ayarı vardır.
Canımın çektiği şeyleri de çok yiyemeyeceğim. Çünkü kullandığım ilaç karbonhidrat yiyince ishal yapıyor, benim canım da fındık ceviz çekmiyor maalesef.

Ama oh olsun bana, bugüne kadar canımın çektiklerini az yemedim. :)
Umarım. :) Güzel dileklerin için teşekkürler.
Sorma. :) Estetik zevklerimiz sağlıkla uyuşmayabiliyor. Ben de hafif etli kadın ve erkek severim ama sağlık başka şeyler diyebiliyor. :) Bence sen 60 olsan iyidir. Kas oranın fazlaysa 65 de olur tabi. :)
Vay vay vay. Ne fena kurallar gelmiş. Ben de uzun süre kaptanlık yapmıştım, çok rahatmışım valla. :) Hiç yoktu böyle şeyler. İyi olmuş ama. 0.30 da az değil, kilo alanlar falan da oluyor genelde.
Pide biraz fazla olmuş ama süper yürümüşsün, o dengelemiştir.
Çok yorgunum arkadaşlar, herkesin menüsünü alıntılayamadım kusura bakmayın. Ama genelde iyi göründüler gözüme. :)