- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Neyi neye sayıyorsunuz bulamadım konusmayiEvet canım çok az olur bence dakikası 2p yeterli olabilir
Buarada ara acmak degil kiz dun oyle denk geldi bugunokadar yürüyebilirmiyim bilmiuorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi neye sayıyorsunuz bulamadım konusmayiEvet canım çok az olur bence dakikası 2p yeterli olabilir
Aaa oyle mi kaptanlık yaptığını bilmiyordumVay vay vay. Ne fena kurallar gelmiş. Ben de uzun süre kaptanlık yapmıştım, çok rahatmışım valla. :) Hiç yoktu böyle şeyler. İyi olmuş ama. 0.30 da az değil, kilo alanlar falan da oluyor genelde.
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar ☀ oğlumu anneme verdim ben geri uyuyacam 7 saat dersim var bugün.
Günaydın canim❤Günaydın herkese. Gününüz güzel geçsin inşallah![]()
Günaydın herkese. Gününüz güzel geçsin inşallah![]()
Gunaydin canlarGunaydin kizlar![]()
![]()
Günaydın canim ❤Gunaydin canlar![]()
Gunaydin canim ❤Gunaydın güzel haftamizin güzel ortasindan güzel sonlara dogru ilerlelemeye![]()
Gunaydin canım ❤günaydın![]()
![]()
![]()
Genel site sorunu o zaman hala düzelmedi bende deKlavye bende de sorun olmaya basladi ama cok sinir bozucu gercekten mesaji yazarken silme tusuna basinca klavye gidiyor![]()
Gunaydin canim ❤Günaydınn![]()
Dun profil mesajlarinda da gordum genel bir sorun insallah cabuk çözülürGenel site sorunu o zaman hala düzelmedi bende de![]()
ben uygılama kullanmıyorum bu yüzdenKlavye bende de sorun olmaya basladi ama cok sinir bozucu gercekten mesaji yazarken silme tusuna basinca klavye gidiyor![]()
Uygulamayi bende sevmiyorum chromeden giriyorum canim ama yine de sorun var bugunben uygılama kullanmıyorum bu yüzden![]()
Odemdir canim dun o kadar cok asure yemedinDun taryida cok guzel bir eksi gormisdum bugun arti 1300 sakami bu
Ah o lezzetli asureler ahhhhh yakti beni![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın fıstıklar