• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın güzel hanımlar 😍

Şahane enerjik bir gün olur umarım 🤩

Benim düzenim değişecek sanırım kahvaltıyı erken oğlumla yapıp 3 öğün düzenine geçicem bir süre. Sporumu da kahvaltı sonrası yapıcam

Bakalım bu nasıl gidecek 1 hafta böyle gitsin duruma göre değiştiririm

Okullar uzaktan devam ettiği için , spor salonunu yine erteliycem 😕
Okulların açılacağı yok gibi geliyor bana 😕
Vakalar artıp duruyor, öğretmen arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
Günaydın 🥰🥰

Günaydın güzel hanımlar 😍

Şahane enerjik bir gün olur umarım 🤩

Benim düzenim değişecek sanırım kahvaltıyı erken oğlumla yapıp 3 öğün düzenine geçicem bir süre. Sporumu da kahvaltı sonrası yapıcam

Bakalım bu nasıl gidecek 1 hafta böyle gitsin duruma göre değiştiririm

Okullar uzaktan devam ettiği için , spor salonunu yine erteliycem 😕
Okulların açılacağı yok gibi geliyor bana 😕
Vakalar artıp duruyor, öğretmen arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
İnşallah açılmaz diye dua ediyorum ben canım, vakalar artıyor sürekli. Bu ortamda oğlumu da okula göndermek istemiyorum, aynı şekilde kendim de gitmek istemiyorum. Bizim öğrenciler Türkiye'nin dört bir yanından geliyor sonuçta, kimin ne taşıdığını bilemeyiz, sınıflarımız çok kalabalık. Hem öğrencilerin hem.bizim riske girmemiz demek. Henüz karar verilmedi eğitimi nasıl yapacağımız konusunda, hala bekliyoruz.

yine gol atamadım lilim :KK43:
aşılamam tutmadı :cry: :cry: :cry: :cry:
Canım benim üzme lütfen kendini, aşılamanın genellikle sonuç vermediği burda da konuşulmuştu, sadece onu da denemiş olmak için yapılmıştı. İnşallah yakında düzgün bir tedaviye başlayıp güzel haberleri almak nasip olsun.

Canım benim üzme lütfen kendini, aşılamanın genellikle sonuç vermediği burda da konuşulmuştu, sadece onu da denemiş olmak için yapılmıştı. İnşallah yakında düzgün bir tedaviye başlayıp güzel haberleri almak nasip olsun.
inşallah canım saol :(

Sabah guncelleme yaptim telefonda ondan sonra sorun olmaya basladi
Duzelir insallah yoksa opera indircem :))

Incir topluyordur simdi 1 gibi gelir canim

Uzme kendini de daha onunde tup bebek sureci var canim insallah guzel haberlerini birlikte alacagiz 🙏🙏❤❤❤
allah razı olsun kaptanım :dua:

Back
X