• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- Sağol cnmm, Evet dün çok zorlandım zaten yanıma aldıklarım dışında bişey yememek için zor tuttum kendimi☺️ evden götürdüğüm yiyecek çantamdan karpuz dilimi ve peynir grisini çıkarırken kardeşim güldü ☺️ bravo sana diyor🏋️‍♀️ o karşımda börek ve kola götürürken ben🙈
Baya yoruldum yine dün, ayak parmağımın altı su toplamış bakıcam tedavisine bugün bakalım

Dünkü Menümü ve Sporumu yazayım

Sabah aç karnına 2 bardak su biri limonlu, 1 ceviz, 2 kuru kayısı

Kahvaltı saat 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 domates, 1 yeşil biber
1 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
4 zeytin
3 şekersiz çay
2 ceviz, 2 çiğ fındık

Öğlen saat 14:30
5 parça karpuz
2 dilim dil peyniri
2 kepekli grisini

Ara saat 17:00
1 salatalık

Akşam saat 20:00
4 kaşık yoğurt, 3 kaşık yulaf ezmesi, içine 1 ceviz ve 2 kuru kayısı ekledim

Saat 21:00
Şekersiz Türk kahvesi

3 litre su içildi

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

Sabah 45 dk tempolu_ 112 puan
Gün içinde 7.250 adım, _ 108 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Leslie 1 mil_ 45 puan
Toplam : 325 puan
Araç kullandım o spordan sayılırmı 🤭

Dün sandalet giymiştim ayağım su toplamış yine mahvoldum🤦‍♀️
Bugün sabah yürüyemedim henüz. Denicem birazdan bakalım 🤔

@Nidsalii

Felicio Felicio

Canım afiyet olsun , çok güzel gidiyosun bu eylülde 70 leri geride bırakıcaksın 😍

Çok geçmiş olsun

Evet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???

Önerilerinizi bekliyorum 🙏 @snglmlk sudem34 sudem34 @aysss01 @Elhan @selensu82 @Yazankalem
Öncelikle hoşgeldin cnm ben okuluma dilekçe vermek için gittiğimde bir aile gelmişti nakil için çocuklarını ozelden devlete alıyorlardı

Biraz senin bileceğin bir iş eksilerini artılarını düşün artık devlettekiler de mecburi canlı derse başladı

canım sağol.ogrenecez inşallah 🥰
yürüyüş vs yaparsın o zaman dikişlerin için dikkat etmen lazım.

Canım harikasın sen 3 saat diyince ben de 3. Saat için çıkacaktım ama zorlamak istemedim.
Yarın okul var enerji lazım olacak.
Onun yerine evi temizledim yemek yaparken dans ettim😁😁😁😁
Kan ter içinde kaldım yine😁😁😁😁
Sol ayağımın altı acıdı baya.
Birden bunyeyi sarsmayim dedim 😂😂😂😂
cok iyi ter atmissin amac haraket sen hic durmamissin zatn😍

Diyette Diyette canim buldum ekran aldim malzemeleri kaynar su ile bir gece onceden uapiyordum sabah süzüp gün içinde tuketiyordum. Kiraz sapi falanda ekliyirdum ben evdeki malzememe gore🤭🤗
Diger tarifde dukan birasi gulumseden duymusdum onuda heryerde var tarifi
ahaaa tamam sagol canim🤗 ben bunu hic yapmadim malzemeler eksik tamamlarim bugun snde cok ise yaradi mi?

Simdi telefonumda fabrika ayarlarina donmeyi dusunuyrum ama birdaha buraya gelebilirmiyim, yolu nasil bulurum en ufak fikrim yok cunku hep tesaduf eseri girip ve hic silmedigim icin ana ekrana ekleyip direk giriyordum🤣🤣
Gelemessem hakkinizi helal edin🤣🤣 Hepinizi seviyore🥰

Simdi telefonumda fabrika ayarlarina donmeyi dusunuyrum ama birdaha buraya gelebilirmiyim, yolu nasil bulurum en ufak fikrim yok cunku hep tesaduf eseri girip ve hic silmedigim icin ana ekrana ekleyip direk giriyordum🤣🤣
Aaaa gitme o zaman :(:(

Süper canım, birazcık listede birlikte takilacagiz yani 😍
evet 😁😁😁
Ay ne güzel olur 3 ayda. :KK45: Ağzından bal damlıyor. :)

1300 gr yağ almış olamazsın. Ama aşureleri artık yavaş yavaş kesmek lazım. :)

Son bir ayda iki katına çıktı valla vakalar. Dün doktorum telefonda konuşuyordu, bizim mahalle için "İkinciyi geçiriyorlar," diyordu. Çok fena. İçinizde geçiren oldu mu bilmiyorum ama nefes darlığı yaparsa bambaşka psikolojilere sokuyor. Umarım sağlıklı kalırız, biz de, sevdiklerimiz de...

Üniversite öğretmeni misin?

Bu arada herkese günaydın. :KK54:
kadın yeter ki istesin🥰 yaparsın inan.aynalar en yakın dostun olacak😁😁😁
Evet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???

Önerilerinizi bekliyorum 🙏 @snglmlk sudem34 sudem34 @aysss01 @Elhan @selensu82 @Yazankalem
Canım en iyi kararı sen verirsin.

Özelde uzaktan eğitim nasıl?
Devlette nasıl olacak?
İyice araştırıp ailecek karar verin

Vay be 23 yıl demek, nice güzel yıllarınız olsun, bizimde 9 bitiyor 😍

Sonuçta lohusasın daha, sabah akşam fırçala zararını görmezsin, birde gece fırçanın üstüne selülit jelini sür bi güzel masajla , faydasını mutlaka görürsün
Lohusa dönemim geçti:) hangi kremi kullaniyorsun

Afiyet olsun canım menün hafif ve sporunda çok güzel olmuş

Afiyet olsun güzel.menü

Afiyet olsun eminönü ne gittiği zaman ayagina kara sular inmeden gezme bitmez :KK48:

Afiyet olsun canim 3 öğün yediği için ve ara menülerde var o yüzden akşam bulgur olmayabilirdi gerisi güzel
Dün sütüm çok azdı yorgunluktan olza gerek :)

Yarın tam gaz burdayım canım her konuda, şimdi herkesin uykusu gelmiş galiba. Ben kemerleri taktım oturdum 😂😂 senin 18bin adımı gördüm, gözlerim faltaşı gibi açıldı 😲
Canım hoşgeldin kısa sürede bile çok özlendin 💕 bugün bakalım ne kadar adım atabileceğim 🤩🤩🤩🤩
Süper canım, birazcık listede birlikte takilacagiz yani 😍
Çok güzel olur 👍 siz süper vereceksiniz dönem olarak yeni gelenlerden de azimli olan bir kaç kişi var kesin grupça coşacağız 💕
Günaydın kızlar ☀ oğlumu anneme verdim ben geri uyuyacam 7 saat dersim var bugün.
İyi dersler 💕
Neyi neye sayıyorsunuz bulamadım konusmayi🤦🏻‍♀️
Buarada ara acmak degil kiz dun oyle denk geldi bugunokadar yürüyebilirmiyim bilmiuorum🤣🤣
Sıcakta Pide yapımı idi canım
Dun taryida cok guzel bir eksi gormisdum bugun arti 1300 sakami bu😬😬😬
Ah o lezzetli asureler ahhhhh yakti beni😭😭
O ödemdir Lilim geçen hafta siz aşırı kg verenlerin bu hafta vücudunun böyle tepki vermesi normal ödem yapıyor korumaya almaya çalışıyor olmalı 💕
@Eliff Eylull depresyondayım hiç benimle ilgilenmedin :cry::cry:
Canım o çok yoğun ve yorgundu 1 haftadır görünce gelir gönlünü alır seni çokça sevdiğini gördük hepimiz kıyamaz sana 💕 bizde kıyamayız önünde ki maçlara bak hiç moralini bozma 💕

Uzmanlarına sormuşsun bende kendimce dahil olayım eğer çocuğunun öğretmeni ile özel bir bağı yoksa devlete ver gitsin sportiem niye o kadar çok para ödeyeceksin ki Online eğitim için indirim yapıyorlarsa o ayrı tabi 😘
Lilim sensiz olmaz gerekirse yedeklet yani bizi sensiz bırakma sakın 😘

evet 😁😁😁
kadın yeter ki istesin🥰 yaparsın inan.aynalar en yakın dostun olacak😁😁😁

Canım en iyi kararı sen verirsin.

Özelde uzaktan eğitim nasıl?
Devlette nasıl olacak?
İyice araştırıp ailecek karar verin
Balım yaptın mi canlı dersini 💕 kolaylıklar dilerim gününde 💕

Back
X