Baya yoruldum yine dün, ayak parmağımın altı su toplamış bakıcam tedavisine bugün bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü Menümü ve Sporumu yazayım
Sabah aç karnına 2 bardak su biri limonlu, 1 ceviz, 2 kuru kayısı
Kahvaltı saat 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 domates, 1 yeşil biber
1 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
4 zeytin
3 şekersiz çay
2 ceviz, 2 çiğ fındık
Öğlen saat 14:30
5 parça karpuz
2 dilim dil peyniri
2 kepekli grisini
Ara saat 17:00
1 salatalık
Akşam saat 20:00
4 kaşık yoğurt, 3 kaşık yulaf ezmesi, içine 1 ceviz ve 2 kuru kayısı ekledim
Saat 21:00
Şekersiz Türk kahvesi
3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
Sabah 45 dk tempolu_ 112 puan
Gün içinde 7.250 adım, _ 108 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Leslie 1 mil_ 45 puan
Toplam : 325 puan
Araç kullandım o spordan sayılırmı
Dün sandalet giymiştim ayağım su toplamış yine mahvoldum
Bugün sabah yürüyemedim henüz. Denicem birazdan bakalım
@Nidsalii
Felicio
Günaydın canim iyiyim sen nasilsin ❤Günaydın herkese
Nasılsınız kızlar
Kolay gelsin![]()
![]()
Günaydın kızlaaar... Bugün güne erken başladım. Kahvaltıyı yapıp dünden domates biber işlerine tam gaz devam inşallah.
koşturmacaya kaldığım yerden devam.
İnşallahhh cnmCanım afiyet olsun , çok güzel gidiyosun bu eylülde 70 leri geride bırakıcaksın
Çok geçmiş olsun
Öncelikle hoşgeldin cnm ben okuluma dilekçe vermek için gittiğimde bir aile gelmişti nakil için çocuklarını ozelden devlete alıyorlardıEvet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???
Önerilerinizi bekliyorum@snglmlk
sudem34 @aysss01 @Elhan @selensu82 @Yazankalem
Günaydın...Günaydın herkese
Nasılsınız kızlar
cok iyi ter atmissin amac haraket sen hic durmamissin zatncanım sağol.ogrenecez inşallah
yürüyüş vs yaparsın o zaman dikişlerin için dikkat etmen lazım.
Canım harikasın sen 3 saat diyince ben de 3. Saat için çıkacaktım ama zorlamak istemedim.
Yarın okul var enerji lazım olacak.
Onun yerine evi temizledim yemek yaparken dans ettim
Kan ter içinde kaldım yine
Sol ayağımın altı acıdı baya.
Birden bunyeyi sarsmayim dedim![]()
ahaaa tamam sagol canimDiyette canim buldum ekran aldim malzemeleri kaynar su ile bir gece onceden uapiyordum sabah süzüp gün içinde tuketiyordum. Kiraz sapi falanda ekliyirdum ben evdeki malzememe gore
Diger tarifde dukan birasi gulumseden duymusdum onuda heryerde var tarifi
Aaaa gitme o zamanSimdi telefonumda fabrika ayarlarina donmeyi dusunuyrum ama birdaha buraya gelebilirmiyim, yolu nasil bulurum en ufak fikrim yok cunku hep tesaduf eseri girip ve hic silmedigim icin ana ekrana ekleyip direk giriyordum
Gelemessem hakkinizi helal edinHepinizi seviyore
![]()
evetSüper canım, birazcık listede birlikte takilacagiz yani![]()
kadın yeter ki istesinAy ne güzel olur 3 ayda.Ağzından bal damlıyor. :)
1300 gr yağ almış olamazsın. Ama aşureleri artık yavaş yavaş kesmek lazım. :)
Son bir ayda iki katına çıktı valla vakalar. Dün doktorum telefonda konuşuyordu, bizim mahalle için "İkinciyi geçiriyorlar," diyordu. Çok fena. İçinizde geçiren oldu mu bilmiyorum ama nefes darlığı yaparsa bambaşka psikolojilere sokuyor. Umarım sağlıklı kalırız, biz de, sevdiklerimiz de...
Üniversite öğretmeni misin?
Bu arada herkese günaydın.![]()
Canım en iyi kararı sen verirsin.Evet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???
Lohusa dönemim geçti:) hangi kremi kullaniyorsunVay be 23 yıl demek, nice güzel yıllarınız olsun, bizimde 9 bitiyor
Sonuçta lohusasın daha, sabah akşam fırçala zararını görmezsin, birde gece fırçanın üstüne selülit jelini sür bi güzel masajla , faydasını mutlaka görürsün
Dün sütüm çok azdı yorgunluktan olza gerek :)Afiyet olsun canım menün hafif ve sporunda çok güzel olmuş
Afiyet olsun güzel.menü
Afiyet olsun eminönü ne gittiği zaman ayagina kara sular inmeden gezme bitmez
Afiyet olsun canim 3 öğün yediği için ve ara menülerde var o yüzden akşam bulgur olmayabilirdi gerisi güzel
Günaydın canim ❤Gunaydinnnnnnn
Canım hoşgeldin kısa sürede bile çok özlendinYarın tam gaz burdayım canım her konuda, şimdi herkesin uykusu gelmiş galiba. Ben kemerleri taktım oturdumsenin 18bin adımı gördüm, gözlerim faltaşı gibi açıldı
![]()
Çok güzel olurSüper canım, birazcık listede birlikte takilacagiz yani![]()
İyi derslerGünaydın kızlar ☀ oğlumu anneme verdim ben geri uyuyacam 7 saat dersim var bugün.
Sıcakta Pide yapımı idi canımNeyi neye sayıyorsunuz bulamadım konusmayi
Buarada ara acmak degil kiz dun oyle denk geldi bugunokadar yürüyebilirmiyim bilmiuorum![]()
O ödemdir Lilim geçen hafta siz aşırı kg verenlerin bu hafta vücudunun böyle tepki vermesi normal ödem yapıyor korumaya almaya çalışıyor olmalıDun taryida cok guzel bir eksi gormisdum bugun arti 1300 sakami bu
Ah o lezzetli asureler ahhhhh yakti beni![]()
Canım o çok yoğun ve yorgundu 1 haftadır görünce gelir gönlünü alır seni çokça sevdiğini gördük hepimiz kıyamaz sana
Uzmanlarına sormuşsun bende kendimce dahil olayım eğer çocuğunun öğretmeni ile özel bir bağı yoksa devlete ver gitsin sportiem niye o kadar çok para ödeyeceksin ki Online eğitim için indirim yapıyorlarsa o ayrı tabiEvet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Lilim sensiz olmaz gerekirse yedeklet yani bizi sensiz bırakma sakınSimdi telefonumda fabrika ayarlarina donmeyi dusunuyrum ama birdaha buraya gelebilirmiyim, yolu nasil bulurum en ufak fikrim yok cunku hep tesaduf eseri girip ve hic silmedigim icin ana ekrana ekleyip direk giriyordum
Gelemessem hakkinizi helal edinHepinizi seviyore
![]()
Balım yaptın mi canlı dersinievet
kadın yeter ki istesinyaparsın inan.aynalar en yakın dostun olacak
Canım en iyi kararı sen verirsin.
Özelde uzaktan eğitim nasıl?
Devlette nasıl olacak?
İyice araştırıp ailecek karar verin
İyiyim sonunda evime geçebildim şimdi de kendi evimi temizliycemGünaydın canim iyiyim sen nasilsin ❤

Kolay gelsin canimİyiyim sonunda evime geçebildim şimdi de kendi evimi temizliycem![]()