• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seni geçmek ne mümkün cnm maşallahı var☺ ayak beni biraz yavaşlatır Tempolu dan normale geçerim belkide. Bakıcaz duruma göre. Bende kendimi çok ta zorlamak istemiyorum dizim malum. Sakat biriyim ben🤣🤣🤣 ama bölgesel yapmayı çok isterdim şöyle 30 dk falan ama nerde. Benim göbek için günde 1.000 dk bölgesel lazım🤣
Canım Allah nazardan saklasın.🥰
Şahane gidiyorsun😍
Hepimizin motivasyon kaynağısin 😘

Seni geçmek ne mümkün cnm maşallahı var☺ ayak beni biraz yavaşlatır Tempolu dan normale geçerim belkide. Bakıcaz duruma göre. Bende kendimi çok ta zorlamak istemiyorum dizim malum. Sakat biriyim ben🤣🤣🤣 ama bölgesel yapmayı çok isterdim şöyle 30 dk falan ama nerde. Benim göbek için günde 1.000 dk bölgesel lazım🤣
Kız beni geçmişsin ya😁😁😁
100 gram hemde cumaya iyice fark atarsan şaşırmam 🤣🤣🤣

Ayy güzel nidsaliim bana abla deme olur mu😂😂😂 kendimi olduğumdan büyük hissediyorum 😂😂😂 epi topu kaç yaş büyüğüz senden 5-6 o da sayılmaz😘
Ben hep ağız alışkanlığından diyorum birazcıkta saygıdan🙊
Ya benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyor 😁😁o yüzden kimseye abla da diyemiyorum....abla da dedirtmiyorum🤭🤭🤭🤭
Ben de herkese diyorum farkettimde 😂
Abla demeyen ve dedirtmeyenlerden biri de benim. Bizim milletimiz bayılıyor abla, teyze, amca desin. Hele içeri girdim mi "Buyur abla," diyen esnafa kıl oluyorum. Babam senden geçtir, ne ablası diyesim geliyor. Benim de benden 20 yaş büyük arkadaşlarım var, ismiyle hitap ederim. Benden 10 yaş küçükler var, onlar da bana ismimle hitap eder. Keşke şu akraba ismi seviciliğini bir yana bırakabilsek. :KK43:
Çok akraba seviciliği değil ben onu da saygı olarak görüyorum en azından bizim buralarda Anadoluda öyledir buralarda çok İstanbul havası yaşanmaz hanımefendi demek yerine saygı hitabı abladır bide ben meslek içerisinde sürekli gelen kişilere bey hanımefendi diyemiyorum ağız alışkanlığıda oluyor artık olumlu bakmak lazım😊

Ben aldım artık mesajımı😂😂

Ben hep ağız alışkanlığından diyorum birazcıkta saygıdan🙊

Ben de herkese diyorum farkettimde 😂

Çok akraba seviciliği değil ben onu da saygı olarak görüyorum en azından bizim buralarda Anadoluda öyledir buralarda çok İstanbul havası yaşanmaz hanımefendi demek yerine saygı hitabı abladır bide ben meslek içerisinde sürekli gelen kişilere bey hanımefendi diyemiyorum ağız alışkanlığıda oluyor artık olumlu bakmak lazım😊

Ben aldım artık mesajımı😂😂
Kanayan bir yaraya parmak bastın😁😁
Burda hepimiz aynıyız canım🤣🤣
Şişko olmayan bakımlı fit hatuncuklar🥰🥰🥰
Senin yaşın kimse bilmez zaten 😁😁😁
Sınavın ne zaman di?
Sen staj mı görüyorsun şu an?
😘😘😘😘😘

ben devlette sosyal bilgiler öğretmeniyim özeller de uzaktan eğitim yapacak biz yapıyoruz . Özeller de aynı olacak ben para vermek istemezdim ama karar senin canım.
Anladım canım sağıl

Bugün bosverdim ablam gayet iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın asıl 😊

Canım iyiyim sağol, tatilde aldıklarımı vermeye çalışıyorum 🥰

aynen🥰
yok canım bugün okul günü

Canım iyice araştırıp artılarını eksilerini ölç tart.
Normalde ne kadar ödüyorsun?
İndirim olursa ne kadar olacak?
Maddi açıdan seni zorlar mı?
Devlette ilgili bir öğretmen ve okul bulabildin mı?
Yani bütün kriterleri düşün.
Ben başkası adına karar merci olamam.
En iyi yaşayan bilir anlar.

İndirim istemek mantıklı olacak, çok yüksek sayılmaz bizim okul, devlete versemde 5binin altında olmaz kayıt , ingilizce için özel ders aldırmam lazım aynı paraya gelebilir , yinede kafam çok net değil doğrusu

Anladım canım sağıl

Canım iyiyim sağol, tatilde aldıklarımı vermeye çalışıyorum 🥰

İndirim istemek mantıklı olacak, çok yüksek sayılmaz bizim okul, devlete versemde 5binin altında olmaz kayıt , ingilizce için özel ders aldırmam lazım aynı paraya gelebilir , yinede kafam çok net değil doğrusu
Acele etme enine boyuna düşün 😘😘😘😘

Uzaktan eğitim için çalışmalar devam ediyor açılmayacak gibi kuzum. Devlet risk alır mı bilmiyorum. Rakamlar düşse biraz umitlenecegiz ama gittikçe artıyor. Çocuğunun özelde kalmasının bir avantajı yok. Onlar da bizim gibi online eğitim verecek. Daha mı güzel verecekler bilmiyorum. Veli olmak da çok sıkıntılı şu süreçte... Allah yardımcınız olsun.

Bakalım özel okul artı ne katacak merak ediyorum bende. Evimin tam karşısında güzel bir devlet okulu var, bi gidip konuşayım bakim ne diyorlar

Kanayan bir yaraya parmak bastın😁😁
Burda hepimiz aynıyız canım🤣🤣
Şişko olmayan bakımlı fit hatuncuklar🥰🥰🥰
Senin yaşın kimse bilmez zaten 😁😁😁
Sınavın ne zaman di?
Sen staj mı görüyorsun şu an?
😘😘😘😘😘
Yok bayadır evdeyim virüsten dolayı iptal oldu stajlar çalışıyodum ondanda çıktım😂 pazar günü sınavda sonra iyice Bi kafam rahat olacak en azından tekrar dersler başlayana kadar😇 kendimi küçük görmekten hiç düşünmemiştim böyle bişi yoksa hepiniz bana taş çıkarırsınız😎

Selam hanımlar bu günün menüsünü vereyim.
Sabah.
2 bardak çay
Sucuklu yunırta , peynir, az birşey vişne reçeli
2 dilim çavdar ekmeği.
4 kupa form çay
Öğlen.
2 dilim karpuz ve peynir ekmeksiz.
16.00 gibi
2 tane yaprak sarma.
2 bardak çay.
Gün içinde 7300 adım koşturmalı.
60 dk.tempolu yürüme.
İşlerim çok yoğundu gün boyu konserve ile uğraştım. Yürüyüşü sabah erken saatte yaptım.
Şimdiye kalsa yürüyemezdeim.
Konserve işi de yeni bitti.
Biberlerim kaldı oda yarın inşallah çom aşırı yoruldum. 65 kg domatesi ; menemen, sos, ve yemeklik olarak hazırladık. Bizde bittik eşimle beraber.
İyi akşamlar.

Back
X